Šta je novo?

Google Pixel 8 / 8 Pro

• Začetnik teme Deleted member 200002
  • Datum pokretanja
Da svi pišu da je to u pitanju, što mi opet nema nikakvog smisla, jer pokušavam da se setim da li je i jedan drugi proizvođač mobilnih telefona imao problem sa signalom a da nije bio u zvaničnoj prodaji kod nas i iskreno ne mogu da se setim?
Koliko sam iz ove prepiske mogao da shvatim oni koji su u Yettel-u kada instaliraju Shizuku nemaju problema sa signalom, i možda ovi što su u MTS-u, dok u A1 ne pomaže ni Shizuka.
Shizuku app trebala bi popraviti mrežu odnosno probleme nedostupnosti propustenih poziva kod pixela nije vezano samo za VoLTE uslugu i 5g?

Ma iskreno po meni ne vredi se cimati toliko. Ja sam hteo da uzmem pixel 9 pro xl ali nakon što sam čuo ovo odustao sam, biće ili oneplus 13 ili ip 16 pro max

Neki možda preuveličavaju problem ili je od slučaja do slučaja.
Sa P8 za 6 meseci korišćenja imao sam 2 dana problem sa dostupnosti na Yettel fizičkoj kartici, esim je MTS.
Ovoliki procenat "problema" meni ne bi bio dovoljan razlog da ga ne kupim.

Zna li netko kako vratiti Google Voice Recorder snimke natrag u Google Recorder app?
Obrisao sam sa clouda ali imam lokalnu kopiju, koju bi htio vratiti natrag na cloud u Google Rec aplikaciju.

Zar globaltel nije nešto slično a1 ?
Ja za ovih skoro 2 meseca ni jednom nisam bio nedostupan..
Yettelu+ Suzuki pach. P8

Do sad ni ja nisam imao niti jedan problem te prirode, običan P8 shizuka MTS dve kartice. Dok mi se sa S22 Snapdragon dešavalo da gubim signal na par lokacija, pisao im, rekli da jeste bilo do njih recimo...
E sad, imao sam par sitnica koje mi se nisu dopale. Pre 7 dana na nekom putovanju gde sam često palio kameru desilo mi se da jednom prosto zamrzne kamera i telefon, pa se sam resetovao, to jednom do sad. U par navrata mi se desilo da kod buđenja ekrana se pogubi par sekundi ne odreaguje odmah pa se povrati. Ostalo sve ok

Isto, otkad šizika radi,nema problema sa propustenim pozivima...doduse desilo mi se samo dva puta letos.

Ne uspevam nikako, probao više puta, iako je za sim 1 (globaltel), aktivan VoLTE, i dalje je IMS status unregistered. 😮‍💨

Prilozi

• 1000026332.png
    1000026332.png
    58.5 KB · Pregleda: 71
Jel koristi neko onu mat foliju/staklo za ekran na 8Pro?

Danas Black Friday ponuda na vodafone uk, samo za Pixel 8pro, cena £462 ali dodatni bonus od £300 za otkup nekih starih telefona, ne svih. Dao stari Samsung S10, obracunali ga 25 + 300 bonusa. Sa sim ugovorom izadje 11.45 na 24 meseca.

Придружио се и ја клубу. После неколико година коришћења обичне шестице, узех сад за Black friday 8 pro. Стиже за десетак дана па делим утиске.

Novi apdejt 775 MB ima sve i svašta. Noviji izgled settings menija, ko da se deca igrala :) Lepo, šareno.
Valjda ovo za fotografiju, video će biti sve OK, kako su naveli.1000006066.png1000006068.png1000006069.png

Pozdrav ljudi, da li Shizuku hack mora da se enableuje svaki put kada uzađe neki update? Zadnjih par dana mi je baš često stizala poruka o propuštenim pozivima pa je morao shizuku da se aktivira, u pitanju je P8.

Ne mora posle restarta, ostaje aktvan, samo posle svakog ažuriranja sistema.

Hvala svima na odgovorima. Menjam telefone često, ali se uvek vratim na pixel, najviše mi paše zbog softwera i kamera, samo da TSMC na deset seriji ispegla domet 😀

Prodjoše tri abdejta, meni sve radi. Nisam ništa morao čačkati oko Shizukua.

Posle ovog poslednjeg updatea na P8 Pro nemam vise opciju za voLTE da omogucim u SIM podesavanjima, jel isto i kod vas?

Uradi Shizuku i Pixel IMS hack i radiće ti VoLTE, a ta opcija u SIM, će biti dostupna

Nazad
Vrh Dno