Šta je novo?

Google Pixel 8 / 8 Pro

• Začetnik teme Deleted member 200002
  • Datum pokretanja
Došla mi danas ova nova deluje poluzavrsena app za weather.. zna li neko kako milje da prebacim u km ?
Vratiš se korak unazad gde biraš lokaciju, i klikneš gore desno na svoju sliku
;)

Edit: aha, ovo ne radi koliko vidim :D

Prilozi

• Screenshot_20241030-224115.png
    Screenshot_20241030-224115.png
    74.1 KB · Pregleda: 50
Ne može da se prebaci na km (možda kada bih promenio jezik na telefonu na Srb):)
puna im ista AI a obična podešavanja ne mogu da naprave.
U to se nažalost pretvorio ceo savremeni svet..

System, languages, system languages, izaberite English Slovenia I stavite ga na prvo mesto da bi dobili naše jedinice.

1000044877.png

Nemacki Amazon trenutno nudi Pixel 8 pro 256gb na -39% - za 709e...
Samo sto je pre nekih nedelju dana oborena cena na 741e za bay odnosno 800e za crnu 256gb verziju.

P9pro (512gb) magicno nestali iz ponude, do juce bili za 1300e, 256gb su trenuto 1200e.
Obicno kada nestanu iz ponude bude neka promocija u manjim lancima (MM, Cyberport)

Skupo, nedelju-dve star 8 Pro ide za 400, 9 Pro XL za 700e.

У Норвешкој су већ пар недеља 8-це на озбиљном попусту. Про 128 Гб 510 ЕУР, 256 Гб 580 ЕУР, мали 128 Гб 425 Еур. Да не узех Ајфона пре пар недеља вероватно бих се залетео на неки од ових.

Najs... Ovde su 650e 128gb P8P verzije

Gde ovde? Kod "Madjara" na KP Pixel 8 Pro 12/128GB je 570€.

Austrija...
Google store isto toliko...
U principu Amazon uvek izjednači najniže ponude tako da ne vredi nešto ni gledati neke druge prodavce jer imaju najbolji support u slučaju reklamacija.

Duže vreme pratim ovu temu ovde i s obzirom da sam u A1 mreži, a razmišljam se da kupim P8 pro, interesuje me da li je onaj problem sa VOLTE na toj mreži rešen posle update-a na Android 15 ili je i dalje shizuku aktuelan ali ipak ne funkcioniše na A1 mreži?
Iskreno ne prelazi mi se u drugu mrežu a P9 pro je ili skup ili ne možeš da ga nađeš.

Na obicnom p8 kad posle bilo kog reseta zaboravim da aktiviram shizuku, desi se da dobijem poruku o propustenom pozivu. Presao sam na a15. Nisam na a1 nego na mts.
To je baš loša priča. Da budem iskren nisam ni očekivao da će A15 rešiti taj problem ali sam se potajno nadao.

Nije. Nema šta da bude rešeno, nema volte u državama u kojima se ne prodaje oficijalno.

Ekipa kakvo je stanje sa mrežom tj signalom na Pixelu 8?
Planiram kupiti na nekoj black friday akciji vec je sad oko 450€ što je prihvatljivo.

Prijatelj mi ima Pixel 7 ali problem sa mrežom nekad nedostupan bude ili poziv se prekine.

Citao sam da je Pixel 7 imao tih problema pa da vidim jel kod 8 šta ispravljeno (Bosna)

U Srbiji Pixel 8 Pro radi odlično po pitanju mreže, stvarno nikakvih problema nemam.

I ja baš jedva čekam da stignem kući da vidim kako se ovaj p9 ponaša kod nas u Temerinu nesretnom, negde sam pri kraju istog gde i samsung izbacuje tipa 2 crte za signal...u kancelariji takođe.

Malo sam listao temu unazad i pisalo se o famoznim "propuštenim pozivima" koji fail od googlea da to ne riješe.

Kakav je face unlock ili koristite finger print otkljucavanje?

Ne znam o kakvim propuštenim pozivima ljudi pričaju. Imam Pixel 8 Pro - što se toga tiče apsolutno nikakvih problema nemam. To mi se nijednom do sad nije desilo. Na Yettel mreži sam

Upravo sam prečešljao od 1 do 66 stranice :)
Svega i svacega 450€ trenutno Pixel 8 obicni što je okey cijena ako me potrefi samsung display što je lutrija.

Pixel 8 Pro, dešava mi se da budem nedostupan na mts SIM, A1 eSIM, pa mi stigne SMS o propuštenom pozivu. Shizuku VoLTE omogućen na mts.

Nije mi jasno da to nisu naštimali *** glavna stvar kod telefona su pozivi. (doduše možda je to što nema googlea zvanicno kod nas)
pa cak i kod Pixela 9 hr recenzija evo negativno "problemi sa signalom odnosno telefonskim pozivima".

(doduše možda je to što nema googlea zvanicno kod nas)
Da svi pišu da je to u pitanju, što mi opet nema nikakvog smisla, jer pokušavam da se setim da li je i jedan drugi proizvođač mobilnih telefona imao problem sa signalom a da nije bio u zvaničnoj prodaji kod nas i iskreno ne mogu da se setim?
Koliko sam iz ove prepiske mogao da shvatim oni koji su u Yettel-u kada instaliraju Shizuku nemaju problema sa signalom, i možda ovi što su u MTS-u, dok u A1 ne pomaže ni Shizuka.

Vrh Dno