Šta je novo?

Google Pixel 8 / 8 Pro

• Začetnik teme Deleted member 200002
  • Datum pokretanja
Probaj i vidi ako kaže Changing rapidly znači da ga brzo puni.

Jel presao neko sa 7Pro na 8Pro? ne verujem da ima neke bitne razlike, ali bolest ne bira :D

Zbog toga i gledam 8Pro, nikad nisam voleo zakrivljen display.

Ja ih koristim aktivno vec preko godinu ipo dana, jako sam zadovoljan, dobra integracija i povezivanje sa samim pixelom i odlican zvuk i active noise cancelling ima.

Baterija je takodje jaaako dobra, nisam uspeo da je potrosim iako sam jaaako dugo koristio slusalice za duze letove.

Izrada mi se svidja takodje i kako leze u usima.
Da se nadovezem na ovo, jedna od najboljih opcija je sto mogu da budu konektovane na pc i na telefon u isto vreme, i samo pustis muziku ili zvuk ili poziv sta god, na kojem god uredjaju i one same puste zvuk sa tog uredjaja, ne moras nista ti da diras.
Bas je prijatno iskustvo, tipa slusam nesto na pc dok radim, zvoni mi fon, javljam se i nastavljam poziv na telefonu bez da sam ista pritisnuo.
Ili slusam muziku na pc, uzimam fon, otvaram lupam ig, ono krece zvuk sa fona.

Koji na kraju punjac je najbolje uzeti a da nije originalni? Citam u zadnjih par strana da treba da ima neki pd protokol. Ne znam dal zenim 67w od xiaomi note 13 pro ima...
Ikea SJOSS 30W, 800din. Ima i kabl za 300din type-c na c, 1m, takodje podrzava.

Radi i PD za ajfone, i pixele, i SFC za samsunge. Nema boljeg.

Imam za slicnu cenu 1100 AUD, P8P ili S24 pa sad ako je neko koristio oba da mi kaze koji je bolji za tu cenu?

Jesu australijski dolari ali opet mi jaka cena za oba. Ako je s24 snapdragon nemoj razmišljati uopšte.

Oko 640e ispadne, nije SD i ovde prodaju exy smece.

Delim mišljenje samo p8p je dosta veći telefon pa razmisli i o tome kako ti dimenzije igraju ulogu.

Da li je moguce kopiranje esim- a prilikom transfera podataka sa starog piksela 4a na novi p8?
To ne zavisi do moba nego do operatera. Mobilni podrzava, ali nasi operateri ne.
Moras da obrises esim na starom fonu i sa istim qr kodom (ili trazis novi preko app kod mts-a npr) i ga dodas na novi.

To ne zavisi do moba nego do operatera. Mobilni podrzava, ali nasi operateri ne.
Moras da obrises esim na starom fonu i sa istim qr kodom (ili trazis novi preko app kod mts-a npr) i ga dodas na novi.
Ja kad sam radio wipe telefona p6pro, i ulogovao se na isti gmail, on mi je svukao esim i sve je regularno radili( yettel prepaid). Znaci nikakvo odjavljivanje ili skeniranje qr koda, kao da je regularan sim ubacen

Ja kad sam radio wipe telefona p6pro, i ulogovao se na isti gmail, on mi je svukao esim i sve je regularno radili( yettel prepaid). Znaci nikakvo odjavljivanje ili skeniranje qr koda, kao da je regularan sim ubacen
Pa to ti je to, obrisao si sa "starog fona" i dodao isti qr kod na "novi", jer kad si ga wipe obrisao si stari esim i samim tim omogućio da on bude aktiviran na novom fonu ili istom sa svežim sistemom da tako kažem.
Dal preko qr koda ili direktna aktivacija, na isto mislim.
U svakom slučaju bitno je da stari esim ne bude aktivan na mreži i to kada želiš da ga aktiviraš na novom fonu.
Neki operateri strani podržavaju direkt transfer, naši ne, tako da moraš da deaktiviraš stari esim da bi ga aktivirao opet. To je poenta.

Ni meni nije hteo da radi dok nisam pozvao banku. Oni su nesto na svojoj strani sredili vezano za karticu koju sam ubacivao u wallet.

I ja danas stavio kao drugu karticu Yetelov eSim, ovo tako fino i brzo da sve odradilo za par sekundi. Uvek slikam jer ima pin i puk kodova na njihovom kartončetu, sama kamera me upitala add esim, i to je to :)

Jel vam radi wallet? Obrisao sam karticu sa starog 4a, da ubacim na novi p8..nece. ajd ponovo na stari da probam, hoce. P4a android 13, p8 android 14.
Banka je postanska stedionica.
Supruga je imala isti problem, duzmem da sredim i nisam uspeo. Sreca klinja je pametniji i resio odmah, nemam pojma kako. :ROFLMAO:

Pa to ti je to, obrisao si sa "starog fona" i dodao isti qr kod na "novi", jer kad si ga wipe obrisao si stari esim i samim tim omogućio da on bude aktiviran na novom fonu ili istom sa svežim sistemom da tako kažem.
Dal preko qr koda ili direktna aktivacija, na isto mislim.
U svakom slučaju bitno je da stari esim ne bude aktivan na mreži i to kada želiš da ga aktiviraš na novom fonu.
Neki operateri strani podržavaju direkt transfer, naši ne, tako da moraš da deaktiviraš stari esim da bi ga aktivirao opet. To je poenta.
Nisam radio "uninstall", nikakav qr kod nisam skenirao, ocigledno je esim bio linkovan na gmail i prilikom inital setup-a nakon wipe-a je detektovao da je bio esim ili sta vec i pitao da li zelim da ucitam tu karticu i ja sam rekao da.

Nisam radio "uninstall", nikakav qr kod nisam skenirao, ocigledno je esim bio linkovan na gmail i prilikom inital setup-a nakon wipe-a je detektovao da je bio esim ili sta vec i pitao da li zelim da ucitam tu karticu i ja sam rekao da.
Evo da pojednostavim posto me ne razumes, da si uzeo taj isti gmail da uneses na novi fon, bez da si radio wipe na starom, ne bi mogao da dodas tu esim jer je jos uvek aktivna na starom uredjaju. Kada bi uradio wipe starog fona ili obrisao esim, tek onda bi mogao da dodas esim na novi.
Poenta je da ne mozes da dodas ili transfer radis (jos uvek) na novi fon dok nisi obrisao esim sa starog, uradio wipe starog ili na bilo koji nacin napravio da esim ne bude aktivan na starom uredjaju.
QR kod sam pomenuo jer obicno tako ljudi dodaju esim, skeniraju qr kod. A mozes i da ga instaliras bez skeniranja qr koda, kao sto si ti uradio ili direkt iz app koja podrzava add esim na fon itd. No to je nebitno, bitna je poenta koju objasnih iznad - neces moci domaci nas esim da aktiviras na drugi uredjaj dok ga nisi sa prethodnog na neki nacin ucinio neaktivnim (wipe kao ti, brisanje esim-a itd)

Supruga je imala isti problem, duzmem da sredim i nisam uspeo. Sreca klinja je pametniji i resio odmah, nemam pojma kako. :ROFLMAO:
Idem do banke zbog druge stvari pa cu da pitam mada imam osecaj da ce biti faca sluzbenika kao da sam pokusao prosecnom igracu domaceg fudbala da objasnim jednacinu sa dve nepoznate..pa ne bi bilo lose da pitas klinca da se priseti ;)

Nama banka nije pomogla, to je prvo sto je uradila.

Koji ti error vraća kada pokušaš da registruješ karticu ?

Uh, meni je bio drugačiji error. I na kraju je pisalo probajte da kontaktirate banku itd itd.

Nazad
Vrh Dno