Child change, kad bi moglo da se primeni na mnogo više stvariKako se bese zove taj feature?
Vrlo hrabra izjava bazirana ni na čemu
Druze ti meni saljes testove neke glupe a ja licno video i testirao jedan pored drugog.
Ali kada sam na video poziv instagram tad je pun krug kako da resim ovo jel utice na telefon jel je to softverski ili? Ma odakle mi garancija kupio u srbiji od lika koji nije imao telefon star jedan dan tvrdi da ni on nije ovo videoMožeš da pišeš Google suportu ali džaba ako nemaš validnu garanciju.
Jako čudno da su svi zaginuli oko kamere
Očigledno te brat prevario.. koliko si na kraju platio uređaj ?
Jedino što sam uspeo da nađem je da se isto može desiti na s24u
pa st
On kaze da ni on nije video telefon je imao foliju jel ce to da se siri ? Ili smeta pri raduOčigledno te brat prevario.. koliko si na kraju platio uređaj ?
Jedino što sam uspeo da nađem je da se isto može desiti na s24u
Ima konstantno kad udjem u instagram kameru nema kad je deaktiviram ima@sima123 nažalost lepo te izvarao čovek. Što je najgore, meni ovo ne izgledaju kao mrtvi pixeli, nekako su te tri anomalije oko kruga više sive. Više mi je kao da je menjan displej pa je lepak okolo iscureo.
Nisi mi rekao na pozadinama drugih boja šta se dešava?
Tako je jedan zema pre par meseci prodavao s21 ultra sa potpisom kao nov...a problem bio još izraženiji od ovoga. Lepo sam mu objasnio da nije lepo da vara ljude na taj način
Jel moze to da utice da se siri ili na smetnje ?jel ima neki mejl kome mogu da se pozalim iz google prvi put kupio pixel strasno....
Možeš da pišeš Google suportu ali džaba ako nemaš validnu garanciju.
Jako čudno da su svi zaginuli oko kamere
Mada bih ja prvo probao da zamenim kod prodavca pa se onda mlatio sa Google podrškom ako on neće da menja
Ovo je zadnja a ovo prednja zanemarite mene ne znam da li je kod vas tako prednja kao da blinka malo kad je na selfi modu dok na portretu nistaMislim da ne.. to su "samo" mrtvi pixeli.
Ako ti je van toga ekran dobar koristi ga tako. Cenim da si ga svakako i nabavio ispod cene
Kazu ti ljudi vrati telefon, vrati telefon, a ti i dalje isto.Jel moze to da steti da se prosiri ne znam ljudi sta da radim
Znači u bliskoj budućnosti možda i u Srbiji?![]()
Google Pixel 8a reportedly gets 120Hz display, Tensor G3, wider availability
According to a new report, Google’s upcoming Pixel 8a is getting a 120Hz display, Tensor G3, display output, and wider...9to5google.com
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari