Šta je novo?

Google Pixel 8 / 8 Pro

• Začetnik teme Deleted member 200002
  • Datum pokretanja
Ako stvarno budu ove cene, oni nisu normalni.

Nema trika da su ovo tačne info.
Mislim da će cene max biti 799e i 999e u EU.

Ako dobro vidim, crni ima mat frejm kao mali pixel 7?
To je onda day one kupovina :)

Poslednja izmena:
Bar da stave 7 gen 2 pa da budu relevantni 😩

Pixel.png

Jeziv skok u ceni :)
Šteta, možda će ipak morati da se čekaju popusti posle 3,4meseca.
Mada ako sat bude mogao da se proda za oko 300e to je onda 800e za Pro model.. mada opet 128gb

Koji su to kraljevi...

Daj da vidi mozak koji će da kupi ovo za ove pare.

Dosta ljudi će ga kupiti po toj ceni :)

Ako apple pro max ultra može da bude 1600e može i pixel 1100 :)
Realno tačno se dešava ono što se moglo predvideti, podizanje cena apple uređaja deluje na čitavu industriju.
Isto kao što će foldovi postati mainstream tek kada apple predstavi svoj fold uređaj

Mnogo je kume, za Tensor dati 800+€ je stvarno neverovatno. Ja se sve nadam da su cene koje su izašle u javnost fake. Ako budu ove cene, mislim da ću ostati na 4a 5G, dok malo ne koriguju cene. Ili čak uzeti S23 ili P7.

Jedino što bi opravdalo ovolike cene je neki ozbiljan poklon uz telefon, mada me ne bi čudilo da i to izbace, tako da ne bude preorder bonusa.

Ma ko će dati 1100 za pro model sa 128gb? Pa to je van pameti. Šta a se dobija u poređenju sa npr 6 pro a da opravdava toliku razliku u ceni? Ne znam koliko je 6 pro sada, polovan kontam 350 max 400.

Jedva čekam da im se ove cene olupaju o glavu.

Za te pare mora da ima 256GB, sve ostalo je očekivano.
I da, baš će Guglu da se olupa o glavu praćenje prosečne cene u flagship klasi (i to u vreme globalne inflacije), pa nije to neki startap projekat.

Istinu na volju 256gb je samo 50e preko.
I pored najavljenih cena ne bi me čudilo da im ovo bude najprodavaniji mob ikada..

Nah, vizuelno isti. Opet ženski sat 😁

Što ne bi ga uzeo ni za džabe ako bude? :D
Ne bih odbio, ali obzirom da će ići uz Pro koji će biti 1000+ evrića, teška priča da će me videti sat. Mada kad bi se sat utopio za neke pristojne pare, lepo bi se profitiralo.

Ima li Pixel Fold, zasebna tema?
Uzeo bih fold, Samsung ne mogu zbog ecosystema, nisam imao Samsung nikada, (ne privlači me) . Ne bih ni alternative, samo Google, bez obzira na sve. Naprosto, sve mi je uvezano sa njima, plaćam servise, nema bloat- a.

Nazad
Vrh Dno