Pazi, ja kada sam kupovao lako sam proverio uz Google-ov support. Oni ti kažu da l' si ga prvi aktivirao ili ne.Ja da znam da su ti u prodaju stvarno novi uzeo bih još jedan p6pro za sebe a i da su novi pitanje kakva im je baterija posle 3god sedenja negde u magacinu.
Bez problema na podacima 5+ sati, i to kombinacija 4G/5G, a 5G srče više baterijuStandard. Nije ni p8pro ništa bolji. Oko 7h na wi-fi i između 3h i 4h na 4g
Po meni za taj novac 7 pro na kp je mnogo bolja kupovina. Zna da zeza mreža na pixelima ali postoji i shizuku hack da popravi stvari.Kako na nasem podneblju sljaka Pixel 8 (obican)? Posto sam citao da su navodno neki servisi USA-exclusive. Ima sad nekih ponuda povodom prime-a na Amazonu, izadje oko 480e pa me zanima jel vredi taj novac, cak i ako fotkanje nije u prvom planu.
Po meni nebitna funkcija, lepo je da se zna jedino.
Sta znaci konkretno da zeza mreza, jel mislis malo ruralnije, ili je nestabilna i u centru Beograda npr? Puca prilikom razgovora, surfovanja i koliko cesto se desava?Po meni za taj novac 7 pro na kp je mnogo bolja kupovina. Zna da zeza mreža na pixelima ali postoji i shizuku hack da popravi stvari.
Desava se svuda plus sve ovo sto si naveo. Resava se malim tvikom za koji treba 5min da se uradi.Puca prilikom razgovora, surfovanja i koliko cesto se desava?
Onda vredi uzimati 8icu ako se tako lako i brzo resava. Ima je za 'sitne novce' na Amazonu (480) pa kontam da nije losa kupovinaDesava se svuda plus sve ovo sto si naveo. Resava se malim tvikom za koji treba 5min da se uradi.
Tako što se oficijalno ne prodaje u Srbiji. A google ko Google ih podešava samo za tržišta na kojima se prodaje.
Druga stvar, postoje i mobovi od 1000e kojima se gubi signal -> Samsung s24, Samsung s24+
Ovaj problem sa signalom vidim kod ljudi sirom sveta. Zale se ljudi na redditu iz UK, USA itd.. Ako telefon ne moze da ispuni osnovnu funkciju dzaba sve ostaloTako što se oficijalno ne prodaje u Srbiji. A google ko Google ih podešava samo za tržišta na kojima se prodaje.
Druga stvar, postoje i mobovi od 1000e kojima se gubi signal -> Samsung s24, Samsung s24+
Ovaj problem sa signalom vidim kod ljudi sirom sveta. Zale se ljudi na redditu iz UK, USA itd.. Ako telefon ne moze da ispuni osnovnu funkciju dzaba sve ostalo
I ja sam na Yettelu. A kako ti radi net u romingu? Poslednje sto zelim kad otputujem negde je da nemam mobilni netZavisi jako puno i od mreže. Sa A1 je muka koliko vidim, Yettel je meni super. Pazi ja imam Pixel sa losijim modemom od 7 i 8 i nemam nikakvih problema sa signalom.
I ja sam na Yettelu. A kako ti radi net u romingu? Poslednje sto zelim kad otputujem negde je da nemam mobilni net
Kolega ima p6 na yetelu i nikada nijedan problem. Poznanica je prodala p7 jer je bilo neizdrzivo, mislim da je bila na a1.Zavisi jako puno i od mreže. Sa A1 je muka koliko vidim, Yettel je meni super. Pazi ja imam Pixel sa losijim modemom od 7 i 8 i nemam nikakvih problema sa signalom.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari