Šta je novo?

Google Pixel 7a

Evo screenshotova da bude jasnije.

Settings > Network & Internet > Calls & SMS:

1000016381.png

Settings > Network & Internet > SIMs > Yettel

1000016382.png

Meni to nije sivo. Znaci nigde nemas opcije za drugu karticu, samo za esim?

Mogu da dodam eSIM, da. Pixel 7a prima samo jedan fizički SIM.

Prilozi

• Screenshot_20240624-132948.png
    Screenshot_20240624-132948.png
    23.3 KB · Pregleda: 20
Meni to nije sivo. Znaci nigde nemas opcije za drugu karticu, samo za esim?
Da li si na Yettel mreži?

Sad me zvao dečko iz Yettel podrške, kaže da su pisali vendoru (Huawei) u vezi problema sa call setupom koje su primetili i otvorili tiket 😊 Ne zna da li je to povezano, ali javiće mi čim dobiju odgovor.

Izgleda da je stvar do operatera.

Screenshot 2024-06-25 at 1.16.42 PM.png

Nisam se bavio VoLTE tematikom do sada, nisam imao problema sa pozivima preko Yettel mreže do sada.
Proverih podešavanja malopre i vidim da mi VoLTE nije provisioned, odnosno da je isključen.
Pozvaću ih da mi uključe pa javljam utiske.

Inače, dečko iz korisničke mi je objasnio da sa uključenim VoLTE, mobile data neće da mi se prekida kada mi zvoni telefon i primam pozive. Jel ovo tačno?
Ovo mi je važno jer često koristim telefon kao hotspot za laptop i imam sastanke, koji se obavezno smrznu ili prekinu ako mi zazvoni telefon.

Update: Zvao Yettel i oni kažu da je VoLTE uključen na mom broju. A moj telefon kaže VoLTE not provisioned.
Jel to znači da moram da ubacim Šizuku patch da bi mi VoLTE radio?

Poslednja izmena:
Jel ste prešli na A15?
ja pre 10ak dana
mrzelo me da čekam pa sam flešovao sa

Ja sam presao cim mi je stiglo. Sto bi rekli "seamless". Ne vidim da je nesto drugacije, sve radi kako treba.

Izgleda da je stvar do operatera.

Pogledajte prilog 447567

Nisam se bavio VoLTE tematikom do sada, nisam imao problema sa pozivima preko Yettel mreže do sada.
Proverih podešavanja malopre i vidim da mi VoLTE nije provisioned, odnosno da je isključen.
Pozvaću ih da mi uključe pa javljam utiske.

Inače, dečko iz korisničke mi je objasnio da sa uključenim VoLTE, mobile data neće da mi se prekida kada mi zvoni telefon i primam pozive. Jel ovo tačno?
Ovo mi je važno jer često koristim telefon kao hotspot za laptop i imam sastanke, koji se obavezno smrznu ili prekinu ako mi zazvoni telefon.

Update: Zvao Yettel i oni kažu da je VoLTE uključen na mom broju. A moj telefon kaže VoLTE not provisioned.
Jel to znači da moram da ubacim Šizuku patch da bi mi VoLTE radio?
Piše da ti je uključen ali ne možeš da ga pališ i gasiš dok koristiš tu karticu. Vidiš da ti je tačkica ka desno znači da je upaljen. VoLTE provisioned je on.

Jel zna neko kako da blokiram apdejt skroz na skroz?
u developer opcijama sam isključio ali forsira mi bukvalno, zatvorim obaveštenje a on forsira da restartujem kako bi se instalirao peč?
na februarskom sam softveru i ne želim noviji da se opet cimam za rutovanje i sl.
hvala

Nazad
Vrh Dno