Nije rešeno sistemski još uvek.Pitanje od strane potencijalnog 7A kupca koji se lomi zbog ovog potencjalnog "VoLTE problema"... Da li je ovo rešeno na neki način sistemski od strane Google preko update ili na drugi način? Telenor SIM ako je bitno. Hvala!
Koliko ti baterija drzi sa nekim prosecnim koriscenjem, bez igricaoduševeljen telefonom. brz fluidan, stock android. nemam problema sa kvalitetom mreže (yettel)
kamera odlična.
preporuka za cam mod, bolja je od stock:
učitati konfig za 7a.![]()
ko hoće baš da se igra, ima upscale opcija 2x sensor size radi prilično dobro. (izlazni fajl 64Mpx), za prednju kameru radi upscale do 1.75x - 37.3MPx)
Ako ti je kamera bitna razmisli o 6 Pro, cena je tu negde, a ima bolju telephoto kameru nego 7 Pro, a glavni senzor im je isti (7a ima Sony-ev drugi senzor, ali su im glavne kamere svima tu negde). Ja nisam ni znao da mi treba, dok nisam poceo da je koristim. 😁 Sada 90% vremena koristim nju, obicnu retko kad. Samo predlog.Razmišljam se da pređem sa Samsunga A54 na pixel 7a, prvenstveno zbog kamere. Da li je neko prelazio sa ovog samsunga ili nekog sličnog modela i kakva su iskustva, najviše me brine baterija koja je uglavnom slabo ocenjena u recenzijama?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari