kvaju
Poštovan
- Učlanjen(a)
- 12.02.2018
- Poena
- 80
Kupio Pixel 7, probao ga mjesec dana, i vratio se na iOS ponovo.
Ovdje me više odvratilo od telefona sam Android, a ne toliko sam uređaj, koji nije loš.
+
kamera, stvarno je super, i vazda će mi Pixel fotografije biti bolje od bilo kojeg drugog moba, ima nešto u tom post procesingu šta mi paše.
video nisam baš puno koristio, al napredak je u odnosu na prijašnje pixele.
-
Ovdje me više odvratilo od telefona sam Android, a ne toliko sam uređaj, koji nije loš.
+
kamera, stvarno je super, i vazda će mi Pixel fotografije biti bolje od bilo kojeg drugog moba, ima nešto u tom post procesingu šta mi paše.
video nisam baš puno koristio, al napredak je u odnosu na prijašnje pixele.
-
- zvuk na slušalici kod poziva je bar meni mnogo stepenica ispod iphone 11 kojeg sam prije njega koristio.
- sami google launcher, koji se ne može uopće prilagoditi, a jedino on radi glatko (probao nova, ali ni blizu glatko da radi kao prije, ovo su namjerno ujebali)
- sama tema androida je za riganje, bar meni, izbornici u postavkama jednolični, blijedi, ne-intuitivni, boje 0 bodova.
- ne mogu da vjerujem da je android ukinuo opciju ključanja smanjivanja ringtone vol tipkama, na pixelu te opcije nema - provjereno
- baterija je dosta loša u odnosu na iphone 11, pixel u crveno redovito dođe svaku večer, i nakon mjesec dana korištenja (nije skontalo te moje navike valjda nemam pojma)