nightshadow
Slavan
- Učlanjen(a)
- 08.11.2014
- Poena
- 445
Mozda im je pao 3G na toj baznoj na koju si nakacen. Obrati paznju danas kad se budes kretao po gradu 
Nije, jer sam ubacio u poslovni istu tu karticu i odmah se nakacio na 3g normalno, to je fora. Dobijam redovno one kao carrier updates u gplay store, sta znam mozda je to poremetilo nesto.Mozda im je pao 3G na toj baznoj na koju si nakacen. Obrati paznju danas kad se budes kretao po gradu![]()
Ali nije do kartice, jer ista da kartica u poslovnom ajfonu radi normalno, tj prebacuje na 3g normalno.Odes neka ti zamene karticu fizicki... Ili taman aktiviras esim i nemas problema
Trebalo bi da radi i dual eSim. Rečeno je da će biti omogućenoAli nije do kartice, jer ista da kartica u poslovnom ajfonu radi normalno, tj prebacuje na 3g normalno.
Razmišljao sam ja da uzmem esim, al što bih kad mogu to za nešto da iskoristim kad idem negde.
Ako radi dual esim onda bih i uzeo. Što da ne, bolja mi je priča taj esim, sve ide u tom smeru.Trebalo bi da radi i dual eSim. Rečeno je da će biti omogućeno
Ja sam više puta dobijao poruke o propuštenim pozivima kao da sam bio nedostupan, dok mi se na Ajfonu 13 pro koji koristim uporedo nikad to nije desilo. Inače sam u Telenoru. Ostale bagove imam i dalje.Ne znam da li može da bude do nekih podešavanja telefona / kartice? Dešava mi se i dalje..
Da li da kontaktiram mts?
Kamere odličneDa li je neko prešao sa nekog flagshipa konkurencije na Pixel 7? Kakva su iskustva sa baterijom
Vise bih rekao do 'podesavanja' samsungovog modema. Mislio sam da su se popravili od 6-ice, ali izgleda ista prica.Ne znam da li može da bude do nekih podešavanja telefona / kartice? Dešava mi se i dalje..
Da li da kontaktiram mts?
Par godina gore dole.Koliko su bile stare kartice koje si menjao?
Sta mislis da trazim esim? To zavrsavaju brzo, ne moram da se cimam do poslovnice..Svi koji imate probleme sa mrežom, idite do poslovnice operatera i uzmite novu sim karticu. Nova sim kartica je meni rešila probleme sa mrežom, restartovanjem telefona u toku razgovora i visokom potrošnjom baterije na više različitih telefona.
Esim nisam koristio do sada tako da ne znamSta mislis da trazim esim? To zavrsavaju brzo, ne moram da se cimam do poslovnice..
To ti je najbrže, preko aplikacije pošalješ zahtev i za 5min dobiješ na mailu, ne košta te ništaSta mislis da trazim esim? To zavrsavaju brzo, ne moram da se cimam do poslovnice..