Aleksandar 1
Cenjen
- Učlanjen(a)
- 17.03.2017
- Poena
- 135
Moja oprema
- Mobilni telefon
- Iphone 13 pro
Benchmark test. Koja razlika kada se radi review koji nije plaćen( pošto je 99% takvih na kanalu)
I dalje dosta nepotrebnih informacija, ali može da se pogleda
Sve što je rečeno u recenziji, stoji.Može se o ukusima polemisati, to je u redu, ali ovakve optužbe baš i nisu na mestu. Odnosno, čak i da jesu tačne, olako su izrečene i napisane bez mnogo razmišljanja, što u najmanju ruku nije korektno prema ekipi i lavovskom poslu koji obavljaju već godinama.
Ajde nesto konkretno... Vec neko vreme sam ili ja mentol ili neka "visa sila" samo ukloni ikonicu, uglavnom Whatsapp jer je po desnoj strani na desktopu, ja je vratim, desi se opet... Tako recimo vec 10x vidim, ponekad je samo vidim na drugom mestu, ali uglavnom samo nestane sa desktopa.
Ok, sumnjam da se mozda desi da otkljucam telefon u momentu dok ide ka dzepu ili slicno i da onda bas tu drzim palac i na neku foru prevucem ikonicu, ali ono, cudno je, nije mi se desavalo na pixel 6 pro niti bilo kom prethodnom telefonu.
Nisam uspeo da nadjem opciju da "zakljucam" ikonice. Da li je neko imao slican bug mozda?
Nema leba da nadjem, hteo sam da odradim da zakljucam ikonice na home screen-u, medjutim ocigledno je to nesto sto je moglo na ranijim verzijama androida, zvalo se "Lock Home Screen Layout"... Ili neki launcher- ne dolazi u obzir.To je neko 'smart' go*no, sam ti tu postavlja ikonice koje cesto koristis, menja se stalno.. ugasi to u opcijama zaboravio sam kako se tacno zove.
Dobar test baterije/SoC
Dobro se drži novi tensor/exynos
Koiiko se sećam tog videa, rekli su da neće testirati iPhone dok ne ubace Srbiju u odabiru regiona. Što sam ja lično pozdravio.Evo i Benchmark je testirao telefon, sećate se priče da neče da testiraju Iphone sve dok se zvanično ne budu uvozili u Srbiju. Za Pixel očigledno nije potreban taj uslov.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari