D
Deleted member 200002
Guest
I dok platiš prasićima da jedu, sačekaš još malo i uzmeš P7Pro na kp.Amazon popusti, Pixel 6 Pro 535e.
I dok platiš prasićima da jedu, sačekaš još malo i uzmeš P7Pro na kp.Amazon popusti, Pixel 6 Pro 535e.
Slična pitanja sam ja postavio na temi za pixel 6a, pa tamo možeš videti dosta odgovora.Pozdrav svima!
Trenutno posedujem Redmi Note 9s i interesuje me da li vredi prelaziti na Pixel 6a? Videh da cena pada, telefon se već može naći za 350e.
Da li se još nekome desilo da zatrokira /predpostavljam/ proximity senzor, pa kad krenem npr prstom da svajpujem od gore na dole za meni, on gasi ekran... Kao da sam ga prislonio na glavu. Pa moram da ga resetujem (nisam probavao druga rešenja, ne znam ni šta bih... Ali to važi za desnu stranu ekrana, tj desnu udužnu polovinu, na gornjoj ivici.
Bukvalno stavim prst malo desno od sredine gornje ivice ekrana - nestane slika, sklonim, pojavi se. Onako, u vazduhu, ne prislanjam.Ne, doduse nikad ne swajpujem odozgo skroz pa nisam na iPhoneuAli probao sam da isforsiram to sto se tebi desava i nista..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari