Šta je novo?

Google Pixel 6

@MarcusS
Za dve godine cemo konacno da dobijemo univerzalni punjac (EU direktiva), pa kupimo neki od 100+W i imamo godinama, koliko god telefona promenili za to vreme. Ovaj idiotski trend sto je poceo Apple i mene nervira. Ne bih imao nista protiv, da su pre standardizovali punjace i punjenje, pa kupimo jedan univerzalni punjac velike snage i mirni godinama...
 
Uzeo sam punjač, no se setih da sam se zajebao, treba mi i type a na punjaču zbog sata, gt2 pro.

Jel ovaj što mu ista cena i sve isto a samo ima Type a podržava isto PPS?

 
Sa isključenim "adaptive charging", nekih pola sata kraće.

I dalje je to daleko od konkurencije.
 

Prilozi

  • ZomboDroid 09072022100753.jpg
    ZomboDroid 09072022100753.jpg
    71.9 KB · Pregleda: 38
Pozdrav svima., zanima me par stvari za ovaj telefon pa bih vam svima bio zahvalan oko male pomoci. Elem, razmisljam se izmedju ovog telefona i iphone 13 pro. Svakako bih najpre sacekao pix7 pro i zavrsio pricu ali moram da uzimam telefon u narednih nedelju dve dana. Nisam neko ko frekventno menja osnovni telefon, iako sam svasta nesto probao. Smatram da je Iphone mozda najbolji telefon na trzistu a Pixel telefon -kompjuter, zbog samog poredjenja Android vs Ios. Devojka ima iph 13 pro i naravno da mi se svidja telefon, dimenzije iistog, ekran, fluidan sistem, kamere odlicne, ali nekako za 1000 eura smatram da ne dobijam opet nista spec. Definitivno visem volim Android i Pixel kao opciju samo te dimenzije 6.7 mi deluju bas velike plus taj zakrivljen ekran i sada ova saga sa pouzdanoscu. Imao sam Oneplus 8 pro i smatram da je taj telefon i danas apsolutna ZVERINA, i prelep dizajn tog ekrana, dinamicki kontrast ekrana, fluidnost, brzina, kamere, sistem. Ali nekako preferiram ravan ekran i manji telefon, ako padne kojim slucajem i i uopste mozda sam tu malo staromodan ali shvatam da je inferioran ekran cak i na iphonu 13 u odnosu na android telefona (zakrivljene). Ne znam da li ste primetili ali npr iphone 13 pro ima manje dinamicne boje u odnosu na PIX 6 pro!? Da, bolje osvetljenje ima Iphone ali lepse i dinamicnije boje ima pix 6 pro. Svakako u kameru Pixela ne sumnjam i znam da ce uvek biti najbolja kamera na trzistu. Dakle sistem i kamere PIXELA mi se oduvek najvise svidjaju, ali uvek su imali neke muke sa hardwerom. Da li je neko probao da stavi Android 13 beta 3, kazu da su sa tim sistemom sve resili? Da li je neko merio na Antutu storge test brzinu ufs 3.1 na modelu 128gb p6pro i modelu 256gb? Koliko se secam na op8 pro 256gb imao oko 1600 mb/s read i oko 800 write cini mi se. A pixel 6 pro 128gb negde oko 1500 i 250? Da li neko moze da potvrdi u tom slucaju da li sa 256gb dobijamo bolje upisne brzine ? Koliko je stabilan wifi? Koje max brzine postizete na 5ghz signalu? Koliko je stabilan mrezni domet na MTSu recimo? Ne bih da mucim muku kao davno pre sa Xiaomima kad su ispadali iz mreze ko ludi u sred poziva. Potom zagrevanje? Koliko je ozbiljno? Znamo da se sve ozbiljne muke svih tehnickih komponenti kriju iza zagrevanja. Long run mozda je ipak Iph13 pro bolja varijanta pa eventualno ako se ubijem u pojam da prodam i uzmem oko nove godine pix 7 pro ukoliko vec navedeni problemi nisu i na 6ici reseni?

Sta vi mislite? Kakva su vasa poredjenja, pouzdanosti, brzine, kamera, baterija izmedju pomenuta dva telefona? Iphone 13 pro vs Pixel 6 pro

Takodje nisam spomenuo i problem punjaca, vidim da to nema nigde da se nadje a da je Google original, barem ne ovde kod nas... smor :( A da koristim druge punjace ne bih bas....

Hvala veliko
 
Poslednja izmena:
Jos jedno pitanjce, da li neko slusa muziku preko aptX hd-a na sluskama preko pixela 6 pro? Iskustva? ili LDAC, aptx adaptive?
 
@vincanity84 - kao neko ko ima Pixel 6 Pro nekih par meseci, zadnji put ću pitati ovde, pošto sam sam sebe smorio sa istim pitanjem, a kamoli druge: kakva saga sa pouzdanošću telefona je u pitanju i kakvi to problemi postoje na A12 a ispeglani su sa A13 beta?

Ili smo nas nekoliko ovde koji imamo Pixel 6 nesvesni problema o kojima svako malo neko ko nema telefon piše ili smo plaćeni da branimo telefon po svaku cenu...
 
@_Stevan_ ja zaista nemam telefon, zato i pitam, tacnije proveravam posto ne znam. Problemi o kojima ljudi pisu su:

1. Problemi sa neoriginal punjacima gde se baterija degradira poprilicno i jako sporo puni telefon
2. Ispadanje iz mreze i los domet
3. Automatski pozivi
4. Fingerprint jako slabo prepoznaje u nekim momentima...
5. Pregrevanje kod nekih nenormalno- vec sam video nekoliko telefona na kp i ebay sa crknutom plocom sto moze i ne mora ukazivati na pomenuto.
6. Wifi nestabilan-prekida i dugo uspotavljanje konekcije i relatino niske i nestabilne brzine
7. Ufs3.1 najslabiji od svih telefona gde je upisna brzina smesna(250mb/s?).
8. Kreshovanje aplikacija na toplom vremenu zbog pregrevanja: Kamera, Face, Insta (review covek iz grcke posle 15 minuta slikanja na suncu)
9. Autonomija baterije gde preko noci gubi 15 posto na Airplane modu i generalno ljudima telefon ni jedan dan ne istraje.

O tome vrve svi forumi, milioni korisnika, ja sam hteo samo da vidim kakvo je nase iskustvo u Srbiji...

lep pozdrav
Uzmi iphone brt, makar zbog devojke :).
A pixelom sam licno zadovoljan brutalno i dalje, iako ne znam koja mu je brzina upisa memorije, wifi, 5g, 4g, iako i dalje nema prepoznavanje face...
Haha:) Ako je zbog devojke, onda uzimam :)
 
1 : ne bih komentarisao :)
2 - 6 : nikada iskusio tako nešto
7: niti sam merio niti se opterećujem sa time, u poređenju sa svim dosadašnjim telefonima, daleko brži u svemu (nisam neki reprezentativni primer, uglavnom xiaomi)
8 - 9: nikada čuo, nikada iskusio na mom tel. Nijedna app mi nijednom do sada nije krešovala, preko noći izgubi nekih par procenata, standardno kao i svaki drugi tel

Ali ako vrve "milioni korisnika" to je to, nas par ovde smo u manjini.

Svakako ti je ajfon sigurniji, ako ništa drugo ovde u Srbiji imaš garanciju.
 
Milioni korisnika? Jesi siguran da nisu milijarde?...
 
Ok, posle jedno 10, 14 dana korišćenja telefona, mogu da napišem malo detaljnije utiske o telefonu. Podsećam da sam pre ovog imao xiaomi mi 10.

1. Ergonomija

Kao što rekoh u prvom utisku, u beloj boji, pixel ostaje najlepši telefon koji sam imao. Bela pozadina sa invictus staklom izgleda perverzno i u kombinacili sa aluminijumskim lajisnicama, a i sviđa mi se kombinacija kamera po celoj širini, mnogo više nego samo u ćošku. Ono što mi se ne sviđa je raspored tastera. Power dugme je jako malo, i nekad bukvalno treba malo napora da se pritisne. Mislim da je bolji raspored da je power dugme ispod. Za razliku od prošlog upisa, saživeo sam se i sa izgledom od napred koji mi je u startu delovao previše ortodoksno, ekran je velik, prostran, edge ivice u korišćenju jedva primećujem da su edge ali pod prstima odaju lepši utisak od grubih ivica. One priče po klipovima "raspored težine" nisu fraza, telefon je masivan i nije ga baš lagodno koristiti duže vrmena, pogotovu jednom rukom.

2. Display Bukvalno kategorija prema kojoj sam nekako neodređen. U prvom opisu sam rekao da mi je mi 10 amoled izgledao lepše, sa živopisnijim bojama i uopšte slikom, ali pošto sam prodao moj xiaomi bliskoj osobi, kada sam ga sređivao za nju, stavio sam jedan do drugog i... Pixel mnogo oštriji, definisaniji, XIaomi kao da se razliva, čudan osećaj. Ne mogu da kažem da je ekran na pixelu loš ali definitivno nemam onaj wow osećaj pri korišćenju tj pri smaom gledanju u home telefona kao što sam imao sa nekim drugim telefonima. Taj osećaj se nekad javi u zavisnosti od wallpapera i kombinacija boja, ali mi je i dalje nekako teško da se kategorično izjasnim. Mislim da se može slobodno reći da Pixelov ekran verovatno nije ponajbolji na premium uređajima što ne znači da je loš i sl.

3. Baterija Usled silnog pljuvanja, možda i karakteristika koje sam se najviše bojao. Ispostaviće se - neopravdano. Ono što je meni bitno kod baterije je da mi u svim uslovima i maksimalnom korišćenju izgura dan. Drugi dan me ne zanima, jer kontam da ne postoje telefoni koji će vas ostaviti na 60+ % posle prvog dana sa čime bi mogli opušteno u drugi dan bez dodatnog punjenja. Stavljam svako veče fon na punjenje, bilo 30, 40, 45%, zato mi je bitan samo taj jedan dan. Na planinarenju sam ga palio rano ujutru, snimao trekove po 6-8 sati i ostajao sa 60ak%, možda malo manje kada siđem što je oko 15-17, u zavisnosti kad smo krenuli i to je po meni sasvim ok. Baterija nije najbolja ali definitivno nije ni najgora, i omogućiće vam uz normalno korišćenje lagano dan trajanja, pa čak i uz malo /ali ne previše/ gaženja. Jedno veče sam neke storije kačio na insta, tu se baterija gulila kao besna. Ali pretpostalvjam da je isto i sa durgim zahtevnijim radnjama. Ono što takođe mogu da potvrdim je da baterija u stand buy-u ne troši paktično ništa. Više puta sam ga ostavljao po par sati i uglavnom ne potroši ništa.

Ono što moram da napomenem kao i prva VELIKA mana telefona koja je po meni sramota za google, neopisiva sramota je brzina punjenja od 1.30-2h. Tek sam uzeo onaj xiaomi punjač i uskro ću baš da probam 0-100% ali koliko god da je, google, zakopaj se u vnaGo kada 2022 izbaciš telefon koji se puni 2 sata. Slepci, nemam šta drugo da kažem. Naravno, da ne spominjem činjenicu da punjač ne ide sa telefonom. To ko je smislio, treba ga poslati u zatvor.

4. Hardver i Software Telefon se definitivno dosta greje. Ne mogu da ocenim da li ej to puno,previše, nenormalno ali uz zahtevnije operacije, javiće se ta toplota koja, ako nemate case (kroz silikon se isto oseti, doduše manje) i ako je jako toplo, može da bude iritirajuća. Ne znam da li to ostalvja mogućnost da se nešto pregreje, sprži ili rikne, ali definitivno bi bilo bolje da toga nema...

Posle malo cimanja u početku sa klot androidom i podešavanjem nekih stvari i navikavanjem, posle to prelazi u očekivano "rajsko" isksutvo. Telefon radi poprilično "snapy" tj brzo i bez bilo kakvog laga i seckanja te su mi poređenaj sa Mi10 koja smo imali na nekim prošlim stranama a koga sam imao stvarno komedija. Mi10 je meni jako drag telefon, ali nemojmo se zajebavati, Pixel radi duplo tečnije. Na softveru sve nekako radi kako treba, notifikacije i slično, nemam nikakvih problema sa bilo čim, za sada. Ipak, suludo mi je da ne može da se skloni At Glance, to mi je takođe van pameti, korisnik koji plati 700, 800 nečega za telefon treba da bira kako će da mu izgleda telefon i šta želi da koristi, a šta ne. Gledajući neke klipove i poređenja, možda nije baš pohvalno za google da drugi proizvođači sa svojim verzijama androida imaju širi spektar opcija i mogućnosti. Sve u svemu, utisak korišćenja pixela sa softverskog aspekta je fantastičan. Dodao bih da mi je mnogo lepše sve u svetlijoj temi koju koristim poslednjih par dana.

Voleo bih da ima 256GB, i to je još jedno polje gde google ima kretensku politiku da platiš tipa 150, 200$ da dobiješ 128GB više a toliko imaju duplo jeftiniji telefoni od pre dve, 3 godine... Još jedan pokazatelju u kakvom haosu je scena telefonska 2022.

Zvučnici mi zvuče odlično, glasno i jasno, dobrim balansom visokih i niskih tonova. Nije mi to uopšte toliko bitno (osim da su stereo), za ove nemam primedbe, tj zvuče mi odlično.

5. Kamera Nisam previše fotkao za sada, opalio sam par nekih snepova, možda 40-60 fotki, eventualno 100 u nekim različitim uslovima, i u odnosu na Mi 10 kome je kamera po meni najveći problem - ovo je dupe glava, tj fantastično iskustvo. Čitam one komentare kako Mi 10 ume da kida i pravi do jaja fotke, ne bih hteo nekoga da uvredim, ali to nema veze sa istinom ili ti ljudi ne znaju šta je dobra fotografija... Mi 10 kao i svaki drugi telefon od 150 eura će u situaciji lepog svetla napraviti ok fotke, na momente i odlične ali će toliko da izmaši svetlo i balans belog u nekim drugim slučajevima da je to strašno. Uglavnom preeksponira, oštrine nema nešto preterano, boje su isprane i blede. Ne uvek, ali često mogu da budu. Pixel od koga svakako očekujem samo dobre rezultate me posle nekih škljocova dodatno iznenadio. Brutalno dobro izgledaju neke fotke.

6. Čuveni "Bagovi" Prvo, skener prsta radi odlično od prvog dana. Mi 10 je imao taj trip da zabaguje pa da moram npr da ga otključavam pinom i slično. Brzina otključavanja mi nije super brza, ali je dovoljno brza da mi ne smeta. Nisam siguran da li bi menjao brzinu za procenat uspešnosti, a isti mi za sada deluje sasvim ok. Osim toga, nisam priemtio bilo kakav bag niti problem u radu o kome se toliko priča/lo. Verujem da ih je možda i bilo u startu, ali moj komad za sada ne pokazuje naznake bilo kakvih problema.

Juče mi se desilo doduše da nije hteo ekran da mi se pali na tap kao i na podizanje, obe opcije su mi uključenje, ali sam ga vucarao po BG-u ceo dan po džepu, možda se malo zbunio, ne znam.

***** li ga, valjda nisam ništa propustio. Globalni utisak mi je pomalo pomešan, tj zadovoljan sam sa telefonom, neke stvari me poprilično iritiraju kao što je nedostatak punjača i sporo punjenje kao i zagrevanje, ali mora se imati na umu i cena Pixela koja u poređenju sa modelima sa kojim ga uglavnom porede (S22U i Apple 13pro) jeste značajnije niža nego što su ti telefoni toliko "bolji". Hoću da kažem da je pixel za pare koje košta (ja sam ga dobio za 620e praktično novog), verovatno odlična kupovina bez obzira na tih par nedostataka a oni su, da ponovim, nedostatak punjača, sporo punjenje, malo jače zagrevanje i verovatno ekran koji nije na nivou konkurencije.
 
Poslednja izmena:
Otprilike to je to - realne mane i prednosti.

Ja bih samo dodao da, meni lično, nedostaje led notifikacija.
 
Pravi li jos uvek iko te led notifikacije na telefonima?
 
@MarcusS ne mislim bukvalno milion korisnika, ali kao sto i sam vidis, i ti si pola tih problema istakao na neki nacin. Displej, baterija (punjac, sporo punjenje a i baterija koja kod nekih izdrzi ili ne jedan dan- Koliko citam, novi updatovi od marta vec omogucavaju da baterija izvuce ceo dan uz tesko koriscenje sto nije bio slucaj u januaru mesecu, ni blizu), zagrevanje, i prisustvo ili odsustvo nekih bagova kod nekoga. Ni jedan uredjaj ne mora biti identican, kao ni proizvodnja a ni exploatacija istih. Neko spava na drustvenim mrezama i okine sliku ponekad, a neko programira na ili uz pomoc telefona, koristi ga za office work, placanja (autentifikacija), video konferencije, video nadzor, kao fablet za prezentaciju dizajna klijentima (verodostojnost i tacnost boja), gejming, multimedijalni editing, itd... Smatram da su danas telefoni mnogo vise od "napuni, javi se, posalji poruku, pogledaj fejs okini selfi". S toga je i zabrinutost oko evidentiranih problema sirom sveta prisutna. Jos pre 10 godina smo se bavili custom romovima i znamo sta znaci ispeglan software, tweakovan ovako ili onako, barebones vanilla iskustvo a ne natrpano komercijalno djubre s bloatwareom s toga se svi i nalazimo bas na ovom forumu. Pride implementacija i AI cine veci deo torte posto GOOGLE obozava da stedi na hardwareu sto se ocigledno ni prosle godine nije promenilo. Da jeste super telefon za 620 eura 128gb bez garancije, ali ONEPLUS (9 pro) je jos jeftinij i brzi, bolji ekran, i pouzdaniji i fluidniji, jedino nema bolju kameru ali za koliko je losija?(ulrta wide je cak i bolja a ogroman broj ljudi upravo u 2022 koristi najvise tu kameru) A i sam Iphone polovan takav kosta 150-200 eura vise u pro seriji (bez garancije) a ne 500 eura vise pa da pricamo o nekoj nenormalnoj razlici. Kada izadju novi telefoni za 2 meseca iphone cete prodati u roku od odmah a pixel 6/6 pro (potencijalno ozloglashen sirom svetskih foruma) ce znatno izgubiti na vrednosti.
U svakom slucaju hvala puno na detaljnom iskustvu sa telefonom.
 
@MarcusS ne mislim bukvalno milion korisnika, ali kao sto i sam vidis, i ti si pola tih problema istakao na neki nacin. Displej, baterija (punjac, sporo punjenje a i baterija koja kod nekih izdrzi ili ne jedan dan- Koliko citam, novi updatovi od marta vec omogucavaju da baterija izvuce ceo dan uz tesko koriscenje sto nije bio slucaj u januaru mesecu, ni blizu), zagrevanje, i prisustvo ili odsustvo nekih bagova kod nekoga. Ni jedan uredjaj ne mora biti identican, kao ni proizvodnja a ni exploatacija istih. Neko spava na drustvenim mrezama i okine sliku ponekad, a neko programira na ili uz pomoc telefona, koristi ga za office work, placanja (autentifikacija), video konferencije, video nadzor, kao fablet za prezentaciju dizajna klijentima (verodostojnost i tacnost boja), gejming, multimedijalni editing, itd... Smatram da su danas telefoni mnogo vise od "napuni, javi se, posalji poruku, pogledaj fejs okini selfi". S toga je i zabrinutost oko evidentiranih problema sirom sveta prisutna. Jos pre 10 godina smo se bavili custom romovima i znamo sta znaci ispeglan software, tweakovan ovako ili onako, barebones vanilla iskustvo a ne natrpano komercijalno djubre s bloatwareom s toga se svi i nalazimo bas na ovom forumu. Pride implementacija i AI cine veci deo torte posto GOOGLE obozava da stedi na hardwareu sto se ocigledno ni prosle godine nije promenilo. Da jeste super telefon za 620 eura 128gb bez garancije, ali ONEPLUS (9 pro) je jos jeftinij i brzi, bolji ekran, i pouzdaniji i fluidniji, jedino nema bolju kameru ali za koliko je losija?(ulrta wide je cak i bolja a ogroman broj ljudi upravo u 2022 koristi najvise tu kameru) A i sam Iphone polovan takav kosta 150-200 eura vise u pro seriji (bez garancije) a ne 500 eura vise pa da pricamo o nekoj nenormalnoj razlici. Kada izadju novi telefoni za 2 meseca iphone cete prodati u roku od odmah a pixel 6/6 pro (potencijalno ozloglashen sirom svetskih foruma) ce znatno izgubiti na vrednosti.
U svakom slucaju hvala puno na detaljnom iskustvu sa telefonom.

Ja imam dve godine garancije iz domaće radnje.

One plus kaska sa svojim modelima u mestu. Kamere im nisu ni blizu Pixelovih, kontam kao ni software iskustvo (tj, mislim da ništa ne može da se meri sa čistim androidom), Baterija bolja., ok, samo koliok... DIsplej nije problem, već je jednostavno takav kakav je. Negde mi je i normalno da S22U ima bolji displej jer uvek sebi ostavljaju najbolje, a i košta tipa 300e više, isto kao i Iphone 13. Vraćam se na to da ne pričamo o 3 uređaja koji koštaju isto već jedan košta osetno manje što jasno govori da neki kompromisi moraju biti učinjeni i po pitanju kvaliteta komponenti i sl.

Svaka baterija može da se potroši za nekoliko sati, tj da ne izgura dan. Ono što ej bitno je što verujem da PROSEČNOM korisniku, dan bi izgurala i ona prva, a kamoli ova sada, Pixelova, "poboljšana", posle update-ova. Znači, sve po redi, poruke, messangeri, pozivi, po neki youtube, insta i sl. Nije da je baterija felerična ili ne znam šta, jednostavno prvi Tenzor, kontam da će to samo ići na bolje kako ga budu peglali, ali ponavljam, ja sam sa ovom zadovoljan.

Sve u svemu, ja sam zapanjen da ti i dalje razmatraš telefon za koji si našao na netu da ima potencijalnih 15, 20 problema što je potvrdilo "milion" ljudi. :)
 
Zato sto ga toliko volim :) Od Nexusa jos, a nikada pixel nisam imao verovali ili ne :) No dobro, idem da vidim do radnje sada kako izgleda. Nekako bih sve samo ne IOS, pa cu videti i sam :) Hvala puno jos jednom.
 
Pozdrav svima, pridruzujem se i ja sa Pixel 6 pro. Koristim ga nekih 10tak dana pa da iznesem neke svoje prve utiske. Prelazim sa Pixel 3a i trenutno najveci problem je navici se na ovu velicinu telefona jer mi je 3a bas bio zgodan za ruku. Necu praviti poredjenje sa 3a jer nema smisla, telefoni nisu ista klasa, jedino mogu da pohvalim 3a kako se dobro drzi sa kamerom protiv 6pro. Pa da krenem:

-Dizajn - meni licno prelep telefon(uzeo beli), stvarno nemam zamerke ni najmanje, kamera bar sto se proteze celom sirinom telefona vrh izgleda i telefon se ne klacka na stolu

-Display - odlican, ne najbolji ali zaista nemam zamerku

-Performanse - telefon je fluidan tu nema dileme, ni na jedan bag jos nisam naleteo, jedino sto se zagreva, ne jako ali oseti se malo kroz silikonsku masku, bitno da ne iritira

-Baterija - sasvim korektna, izgura dan bez problema sto je meni najbitnije jer ga punim preko noci, ostane 40-50% zavisi od koriscenja. Koristim punjac od 3a(18w) uz adaptive charging tako da mi ne smeta sto se puni dugo ali naravno za flagship uredjaj u 2022. godini nisu smeli dozvoliti da se telefon toliko dugo puni

-Fingerprint - radi odlicno, mislim da za ovih 10tak dana ni jednom nije promasio, 3a je znao da promasi itekako pogotovo ako su ruke oznojane

-Kamere - 3a me je vec navikao na vrhunske fotke, 6pro pravi jos nesto bolje pogotovo nocu, manje suma ima. 4x zoom me je odusevila, zaista impresivna, UW bi mogli jos malo ispeglati ali i ona je korektna skroz

Sve u svemu ja sam zadovoljan telefonom
 
Jej može da se isključi ona mala vibracijica kod otključavanja telefona? Već sam na off stavio sva podešanja što se tiče toga.... I u sounds & vibrations i u accesibility...
 
Da potvrdim, imam povremeno ispadanje iz mreže, ali opet mogu da pripišem tome što sad imam esim + običan sim, pa možda ima neki problem, mada opet kažem, ne bi smelo. :) Za sad nije irititatno.. Takodje, i ako se nalazim u zgradi gde nema signala, treba mu malo više vremena da se vrati nazad, ali to je 1/1 situacija, tako da ne mora ništa da znači. Ume da zaglupi ekran povremeno tj. da touch ne radi kako treba, ali opet situacija kad je telefon dugo vremena bio na suncu i slično, što sam opet imao i sa drugim telefonima situaciju (op8).
 
image2%20copy%203.png



 
Jel kupovao neko case-ove sa easyskins? Imaju neke brutalno lepe case ove za 6 pro.. Ne znam materijal kakav je, na slikama deluju savršeni, barem estetski...
 
Verovatno ne.
Ali ja sam nabavio onaj spigen camera lens cover i liquid air kejs. Ali ništa nisam stavio ;) čista priprema za more i pesak :)
PXL_20220714_102844751.jpg
 
image2%20copy%203.png



Druze moze kratak info , sada skidam betu 4 i kada izadje stable A13 sledeceg meseca ja cu imati opciju da izadjem iz bete i ostanem opusteno na toj stabilnoj verziji bez problema i bez data wipe-a?
 
Mislim da da, ali ne bi bilo loše kada bude android 13 stable svakako odraditi factory reset :)
 

Phone Update Icon
Leaving the beta program​

You can opt out of the program at any time to return to the stable public version of Android. When you opt-out of the program, all user data on the device will be wiped.
During a beta program’s release cycle, there will be four stable releases to the public (the official platform release followed by Quarterly Platform Releases (QPRs)). When you apply the stable release update for the version you’re beta testing, you can opt out without a data wipe for a limited time until you apply the next beta update.

Pise ali opet bolje da pitam :D
 
Pozdrav ekipa. Razmisljam i ja da uzmem Pixel 6, ali se malo "bojim" velicine i tezine. Trenutno imam Pixel 4a, koji je 144m dug i ima nekih 145g, dok sestica ima punih 207g, i duza je za oko 13mm. Velicinu bih mozda i mogao da svarim (iako nikad nisam obozavao ogromne telefone i ne treba mi toliki ekran), ali tezina me bas brine...

Kakva su vam iskustva po tom pitanju, je l' se oseti ta tezina prilikom koriscenja i u dzepu (ne koristim torbicu pa mi je to bitno)..?

Ili, jos direktnije - ima neko iz NS Pixel 6, pa da sednemo na kafu/pivo da vidim kako mi se to cini? Unapred hvala.
 
Nazad
Vrh Dno