Samo ne znam gde ces da kupis bateriju za pixelaKakvo proseravanje, bukvalno nikad na fonu nisam imao problem sa baterijom, i 2022. ovi mozgovi usporavaju punjenje na 2h da se "ne ošteti baterija". Komedija.
Edit: mislim da bi svaki korisnik potpisao da se puni 60 minuta umesto 120 po cenu da rikne za dve godine i da se kupi nova.
Samo ne znam gde ces da kupis bateriju za pixela
Super ako ima original baterija. Ne znam da li je iko ikada iz Srbije zamenio bateriju na Pixelu...

store.ifixit.co.uk

store.ifixit.co.uk
				Upravo. Nisam nikad primetio pad u radu baterije, na poslednjih 10 telefona ali ih nisam ni držao duže od 2 godine. A opet, i da sam koristio 3 i primetio ga, i to je normalno, pa ne znam što bi se bunio bilo ko.Zavisi koliko godina planirate da terate isti telefon... Do 2 godine bas ne bi trebalo da bude primetan pad health-a baterije...

www.google.com

www.google.com
				ja ne vidim cemu tolika fama oko adaptivnog punjenja kada isto moze da se iskljuci ... To receno , bio sam uporan jedno vreme i ostavio sve te adaptive gluposti na pixel pro 6 svom i da budem iskren sad posle par nedelja kao da je skontao moje navike i ne smeta vise ... il sam se ja navikao vise na te gluposti.Nisam znao za taj momenat da podržava PPS
U principu može i bez toga, ali je poželjno. PPS automatski prilagođava izlazni napon i snagu spram trenutnog stanja uređaja koji se puni.
PD je standard koji omogućava brzo punjenje.
Svaki PPS punjač je i PD, dok obrnuto nije slučaj.
Obrni okreni, kupuješ brzi punjač, vijaš standarde, i onda završiš sa noćnim punjenjem gde se aktivira "adaptivni" mod, i dodješ do zaključka da si isto mogao dobiti sa bilo kojim najobičnijim "sporim" punjačem...
Baš ću tretirati koliko treba da se napuni od par procenata do 100 sa Google-ovim punjačem, čisto da imamo neku referencu, ako je ona uopšte bitna.
 www.belkin.com

www.belkin.com
				Punjenje telefona od 7% do 99%, Google-ov brzi punjač 30w, uključen adaptive charging.
2 sata 😂😂😂
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari