Samo ne znam gde ces da kupis bateriju za pixelaKakvo proseravanje, bukvalno nikad na fonu nisam imao problem sa baterijom, i 2022. ovi mozgovi usporavaju punjenje na 2h da se "ne ošteti baterija". Komedija.
Edit: mislim da bi svaki korisnik potpisao da se puni 60 minuta umesto 120 po cenu da rikne za dve godine i da se kupi nova.
Samo ne znam gde ces da kupis bateriju za pixela![]()
Super ako ima original baterija. Ne znam da li je iko ikada iz Srbije zamenio bateriju na Pixelu...
Upravo. Nisam nikad primetio pad u radu baterije, na poslednjih 10 telefona ali ih nisam ni držao duže od 2 godine. A opet, i da sam koristio 3 i primetio ga, i to je normalno, pa ne znam što bi se bunio bilo ko.Zavisi koliko godina planirate da terate isti telefon... Do 2 godine bas ne bi trebalo da bude primetan pad health-a baterije...
ja ne vidim cemu tolika fama oko adaptivnog punjenja kada isto moze da se iskljuci ... To receno , bio sam uporan jedno vreme i ostavio sve te adaptive gluposti na pixel pro 6 svom i da budem iskren sad posle par nedelja kao da je skontao moje navike i ne smeta vise ... il sam se ja navikao vise na te gluposti.Nisam znao za taj momenat da podržava PPS
U principu može i bez toga, ali je poželjno. PPS automatski prilagođava izlazni napon i snagu spram trenutnog stanja uređaja koji se puni.
PD je standard koji omogućava brzo punjenje.
Svaki PPS punjač je i PD, dok obrnuto nije slučaj.
Obrni okreni, kupuješ brzi punjač, vijaš standarde, i onda završiš sa noćnim punjenjem gde se aktivira "adaptivni" mod, i dodješ do zaključka da si isto mogao dobiti sa bilo kojim najobičnijim "sporim" punjačem...
Baš ću tretirati koliko treba da se napuni od par procenata do 100 sa Google-ovim punjačem, čisto da imamo neku referencu, ako je ona uopšte bitna.
Punjenje telefona od 7% do 99%, Google-ov brzi punjač 30w, uključen adaptive charging.
2 sata 😂😂😂
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari