Šta je novo?

Google Pixel 6

Pa ne čine telefon samo softver i kamera. +
6 generacija ne mogu da naprave kompletan telefon bez falinki, felera, zakidanja. Kao da im LG (uz ludi tim iz HTC-a) radi telefone. Meni su oni totalno neozbiljni, a da se ne lažemo mogu da naprave sigurno vrhunski telefon sa odličnim softverom i po fer i pristojnoj ceni.
Pixel sekta = Apple sekta.
Pa eno apple svi kupuju jer softver i kamere. Doduše izrada im je uvek bila sjajna, ali je sve to koštalo ogromne novce. Zamisli da je Gugl nešto kao xiaomi na početku, samo je sve upeglano 😁

Kupiš u Nemačkoj za 900€, prodaš slušalice za 300 a fon za 1100€. Big biznis.
Betting Bbc GIF

300e za te slušalice može da da samo ko je pao na glavu sa kruške!...ako 180e uspeju da izvuku ljudi - respect!
Moj prethodni komentar je bio više šaljivog tipa, otprilike sam lupio cene novih koje sam video u prodavnicama. Naravno da ne vrede 300 eur. Da ne idemo više u offtopic mislim da će realna cena Pro modela na oglasima biti tako 1000-1200€ nažalost..

Ali opet si u plusu koliko toliko. Da ne idemo u off.
Kad mozemo da ocekujemo neke slike sa 6pro? 😎😄

Ovde (Australija) daju Google buds, meni poslali kod koji ne radi... Kontaktirao Google i oni mi rekoše da je neko vec iskoristitio promo kod. Sada se macujem sa operaterom da mi pošalju drugi kod...
Ono kada misliš da se takve stvari dešavaju samo kod nas, kad eto svuda ista prica

***, ja se mlatio sa supportom njihovim danima, na kraju nazad novac dobio, posle kupio dva crna cisto da ne propadne akcija sa sluskama pa cekam svoje boje da se pojave na stanju, sorta sunny pro za sebe i kinda coral manji za devojku... Ali ocajno iskustvo sa supportom koji baljezga samo u krug kao roboti neki ******.

Najgore je kada ti samo sibaju genericke odgovore... Meni lično je gore kada pozovem korisnički servis operatera a sa druge strane mi se javi indijac koga ništa ne razumem...

Kad mozemo da ocekujemo neke slike sa 6pro? 😎😄

I nekoliko video semplova, da bi čuli mikrofone na delu, jer su navodno diskutabilnog kvaliteta. Ili je ponovo do QC, jer u nekim snimcima zvuče prosečno, u nekim neizbalansirano i lošije od proseka.

Stiglo i ovo na listu mogućih problema.

FDOCrPFWEAE3HRm

Poslednja izmena:
Pa eno apple svi kupuju jer softver i kamere. Doduše izrada im je uvek bila sjajna, ali je sve to koštalo ogromne novce. Zamisli da je Gugl nešto kao xiaomi na početku, samo je sve upeglano 😁
Apple nema (toliko) sumnjiv i feleričan hardver.
I Xiaomi na početku flagship linije nije imao ovoliko felera i nije ih vukao 6 generacija. 😁

Zato ovde kupiš za tričavih 1.100 na KP i moliš Boga da je sve u redu, pošto možeš da zatražiš novi od supporta al' za malo :ROFLMAO::ROFLMAO:

Izašao review na GSMarena.

Nisam očekivao da rezultati baterije mogu ovoliko varirati - od katastrofa do odlična.

Sa baterijom sam zadovoljan. U pocetku sam bas miskio uff bice teško, al sa vremenom i nekoliko ziklusa skoro 6h SOT.

app-mockup-android-screenshot-1-default-1080x1920-1.png

Vrh Dno