Šta je novo?

Google Pixel 6

Nema šta, dosta lep telefon :)

Sada nas čeka mesec dana konstantnih bombardovanja leak-ovima.

Tačno mi žao što nema onih Rusa koji su prodavali pixel 3 (xl) mesec ipo pre predstavljanja telefona 🤣😇

Odvratan.
Svi ranije pljuvali Tcl Plex zbog ovakvih kamera a ovaj ima gotovo isti raspored kamera.I vecini je lep 🤣
A bice verujem preko 1300 e.Za te pare ima boljih i lepsih telefona,plus ostane poveci kusur u dzepu.

Kakav tcl plex ? Ima li slika negde tog telefona:)
I da li si nekada držao pixel flagship u ruci ?
Svašta će se ovde pročitati :)

Za cenu se slažem, ali ako hoćeš najbolju kameru i sw na androidu to moraš i da platis

Odvratan.
Svi ranije pljuvali Tcl Plex zbog ovakvih kamera a ovaj ima gotovo isti raspored kamera.I vecini je lep 🤣
A bice verujem preko 1300 e.Za te pare ima boljih i lepsih telefona,plus ostane poveci kusur u dzepu.
Koji su to svi pljuvali ''čuveni'' TCL Plex? Bukvalno 99% planete ne zna da taj telefon postoji :D

Pixel 6 dizajn veze nema sa tim TCL telefonom, već delimično sa navodnim OnePlus 7 prototipom.

To da li je nekome ovakav Pixel 6 dizajn odvratan ili sjajan, to je krajnje subjektivno.
Meni je ok dizajn, dovoljno originalan, pre svega zbog ovih kombinacija boja i položaja kamera. Bitno je da ne liči na neku patetičnu hibrid-kombinaciju iPhone-a, starih Galaxy-a i generičkih kineskih telefona. Jedino mi se ne sviđa preterana nabudženost/grba kamera modula, u smislu mogućih oštećenja, grebanja itd. Na kraju, ta kamera grba ima i Nexus 6P ''vajb'', samo što je ''oštrije'' dizajnirana i malo spuštena.

Kuknjava na Pixel 6 bezele je preterana, da su u rangu Pixel 1, 2, 3 bila bi opravdana. Ovako telefon ima normalne bezele, te ivice sa strane su mogle da budu i za nijansu tanje ali nije smak sveta.

Mnogo je bitnije da Google konačno napravi flagship telefone bez većih mana i QC problema, i da se ovaj novi čipset dobro pokaže u praksi.

Poslednja izmena:
Markantan telefon svakako... Mada kontam da nije univerzalna dopadljivost ni bila u ideji, ali meni se dopada kada se proizvođač potrudi da diferencira izgled u odnosu na ostale.
Kod Pixela mi se uvek dopadalo što imaju taj neki Google vajb baš.

Mislim većina će da stavi masku neku, naročito jer Google uvek spremi neke zanimljive za Pixele, mada opet će da izgleda drugačije u odnosu na ostale sa horizontalnim modulom kamere.

Šta li može biti? 🤔

Kontam da je ili pixel ili neki novi Huawei.

Pixel 6/Pro 95%, jer Huawei P50 Pro nije napravio neku drastičnu razliku u odnosu na P40 Pro.
Tako da verovatno otpada i mogućnost da misli na dolazeći Mate 50 Pro a uz to Google posle x godina prelazi na primetno veće i bolje senzore kamera, uz Qualcomm i Google HDR+ softverska unapređenja.

Mada, taj lik je realno sponzorisani YT zabavljač-pajac, pa verovatno malo preteruje zbog lajkova, pregleda itd.

Poslednja izmena:
Teško mi je da poverujem u ove cene. Meni ovo deluje previše dobro da bi bilo istinito. Kako su najavljivali, očekivao sam 800-900€ za 6, i 1000+€ za 6 pro

Ma nema trika da budu te cene.. ako budu, day one je naručen sa moje strane. :)

I dalje mislim da će biti 799-899e mali i 999-1099e veliki. Mada retko ko stavlja cenu 999 tako da je verovatnije 1099 :) Mislim nadam se da grešim :)

Edit: kao još jedan source im je potvrdio cene.. hmm jako zanimljivo.

Spremaj 900 evra za pro :)
Ja mislim da će da sad postaviti nove standarde što se tiče kamere, vreme je da opet izdominiraju. Jedino je šteta što će biti cigletina, ja mučim muku sa Poco F3, mislio sam da cu moći da se naviknem ali...

Mislim da je to greška, pošto slika ide ukoso to je cena od neceg totalno trećeg.. naručito jer stoji 548e.

Razvili su procesor sa Samsungom i ne kupuju od Qualcoma, moguće da su na tome uštedeli.

ali samo jos kada bi mogao da se kupi normalnije... Imamo neke informacije o tome?

I ne samo to, nego će po svemu sudeći u EU biti dostupne samo 2 boje, crna i zelena za manji model. Ništa čudno od Googla.

Očito da im je "strategija" da prvo ojačaju na domaćem tržištu pa onda da se polako prelivaju na druge kontinente

Ništa, ako Pro bude dobar taman sledeće godine nov da se kupi za 500-600e. Ko je lud da iskešira hiljadarku. 😅

To je zato što preprodavci drže takve cene. Što ne znači da legalno na nekom popustu neće moći da se kupi za tu cifru sledeće godine u ovo vreme.

Ako ne bude nikom ništa. Niko me ne tera da ga kupim, a preko 550e ga ne bih platio ni da je najbolji na svetu. :D

Znajući da Google uvek "ubija" performanse SoC-a za 10,15% ovo mu dođe da je tensor u rangu prošlogodišnjih SoC-ova

Nazad
Vrh Dno