D
Za P6 Pro koristim Ikea punjač https://www.ikea.com/rs/sr/p/livboj-bezicni-punjac-bela-70465246/, i zadovoljan sam. Sporo puni, ali nikada ne zeza. Ima jednu diskretnu indikacionu led diodu bele boje, koja svetli kada je telefon na njemu, i ni malo ne smeta u mraku.Jel moze neko da preporuci wireless punjac? Koliko vidim na KP zvanicnih Google punjaca nema, pa da vidim neku alternativu.
Izvini, @fkloznica , jel si ti bese kacio neki, ne mogu da pronadjem? 😁
Koristim Pixel 6 Pro, baterija mu je na 88% health prema AccuBatteryPro. Kupio sam ga na nemačkim malim oglasima pre godinu i po, bio je korišćen dve godine. Prezadovoljan sam telefonom. Baterija izgura ceo dan solidnog korišćenja, sa više od pola dana rada na mobilnom prenosu podataka.koliko po vama vredi polovan pixel 6, a koliko polovan 6a?
isplati li se uopšte uzimati polovne?
Pogledajte prilog 435532
Izgleda sam rešio problem, od juče ni jednom nisam imao problem tokom poziva. Ovo gore su postavke koje sam koristio, pa možda nekome pomogne ukoliko se isto patio sa ovim.
Na mom Pixel 6a nemam opciju VoLTE. Android 15 je u pitanju.Probaj ovo, ja sam imao takav problem sa dve kartice, ali na MTS mrezi isto na Pixel 6a.
Javi mi se na pm kada si u centru grada, da se nađemo i podesimo Shizuku. Dva minuta vremena.Instalirao i upario Shizuku, ali dalje ni makac, niti nalazim na netu kako se koristi, kako i gde podešavam VoLTE.
Hvala ali prebacio sam karticu u drugi fon.Javi mi se na pm kada si u centru grada, da se nađemo i podesimo Shizuku. Dva minuta vremena.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari