Šta je novo?

Google Pixel 6

Definitivno čitač prsta nije na nivou. Ili je preveliko zakeralo ili buguje. teško je tvrditi..

Trebali su da nasatve sa Face ID sa P4 koji je radio fenomenalno, sve posle njega mi je downgrade, bar meni.

Da si muzicar znao bi koji je bol da otkljucas telefon kaziprstom nazad posle sviranja gitare :)
Ovo je mnogo pouzdanije sto se mene tice... Ali sam najvise voleo na pix4 prepoznavanje lica ***, greota sto nema vise...

Uzeo supruzi pxl6 seafoam bilo je i vreme posle pxl2 koji već poodavno usporava. Je l' imaju svi dugine boje kad se nakrivi pod uglom ili da vraćam? Mislim ona to i ne vidi, ali smara kad ja znam da je tu. Inače je prezadovoljna kako to sve radi posle dvojke. Fluidno sve, osim otiska koji ne može da priđe dvojci. Zvuk solidan, selfi kamera meh, tek treba da probam glavnu.

Takodje seafoam, nikakvih problema sa displejom. Videcemo 13-og kad stigne update da li ce se popraviti malo otisak.

Stigao i Pro, nema nikakvih vidljivih problema. U dogledno vreme ću znati da li je otisak bolji, a P6 ode na oglas.
Pro ne vredi doplate koje traže za njega, ali ... avaj :)

Poslednja izmena:
Proleteh kroz xda temu i ima dosta ljudi koji imaju sličan "problem". Ali pošto supruga to ni ne primećuje ostaje🤣.

Ima i toga, zove se iPhone 13 :).

btw. Pro ima dosta glasniji zvučnik. Otisak prsta jednako bangav, kako mu se cefne

Danas uzeo da se poigram sa pxl6 i otključam kad ono zabagovao 🤦, home levo desno ništa. Povratio se posle jedno minut i odradio ono što sam ispritiskao. Dva dana star telefon. Da li je do 90hz pa spustio u tom momentu niže nemam pojma uglavnom ja bih ga vratio odmah, a supruga kaže da ostane da vidi ovih dana kako se ponaša. Ccc razočaravajuće.

Neverovatno da je to toliko loše soma i nešto $🤦. Ne znam ni šta bih joj uzeo, jer iphone mrzi, a Samsung je imala i neće više. Izbor je danas tuga. Ajde ima do 18.01 da vrati pa neka razmišlja. Bezveze.

I to što kažeš. Sad vidim da kad sam joj uzimao pxl2 bio je 1330😂. Ajde barem su cenu malo "opustili".

Izasao je decembarski update...

Update se skidao 5min ali instalacija traje skoro 2 sata! Sve manje androida 13 nema smisla :).

Kakva je situacija kod ostalih sa Mobile network standby ?

Prilozi

• Screenshot_20211215-184300.png
    Screenshot_20211215-184300.png
    147.7 KB · Pregleda: 39
taman sam se ponadao da ce tensor da katapultira google u rang apple tel al izgleda nema nista od toga jos nekoliko godina. prodah ip 12icu u nadi i visokim ocekivanjima ka pixel6 i sad cu sta da uzmem 13 posto kao sto napisa antara izbor i nije neki

Slab vam upload a imate dosta slika sigurno, he he

Ja iskljucio adaptive connectivity, mobile data always on, kao sto su neki savetovali da moze da resi problem ali kod mene nije dalo rezultata. Preostaje mi samo da ga vratim na fabricka podesavanja a to me nesto mrzi sad da radim.

6P ne vidim razliku. Čitač otiska možda nijansu bolji, ili je plaćeno. I dalje zadovoljan

Vrh Dno