To je to, manje više sve sem kamere. A nju će kad tad ispeglati. Video snimanje je užasno![]()
Važi...
A posto i sam znas da fotkas, složićes se da fotke ne pravi uredjaj nego osoba iza..
Necu da komentarišem šaomi, jer ovde to nije tema.
Ovi svi "semplovi" sto su na ovim prvim reviews, kao da je fotkao bluemoon (ako se neko seca postova siblja i granja na "postavite fotke sa mobilnog telefona" temi)
Kreativne fotke koje sam video na pixel 6 u prodavnici su jawdrop.
Dobro je, čuo na jednoj recenziji da su ispod ekrana i smorih se odma 😃Pogresio si za zvucnike, ima prorez, nije ispod ekrana.
Šanse za tako nešto su nepostojeće kao što reče kolega odozgo. Mi smo čak i kod apple-a u trećem talasu isporuke iako je već 7 godina dostupan legalno u Srbiji. A google ni najmanje ne razmišlja o nama to je sasvim sigurno. Mi smo malo, i za njih zanemarljivo tržište. (Nažalost).Pa kod provajdera, i u ovim vecim lancima tipa thm giga itd...
Uzeće seNe bi bilo lose da se uzme legalno u Nemackoj (ako neko ima nekog tamo).
Na ovaj green tint sam se morao navići na Poco F3 ali ako bih morao na pixelima koji su 2 ili 3 puta skuplji onda ne hvala. Ovi novi amoled paneli su stvarno malo kritični.Vec krenuli problemi sa ekranom🤣pxl6. Realno ako je verovati mkbhd baterija je baš loša, opet kad pogledam nema ništa bolje za taj novac.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari