Šta je novo?

Google Pixel 5

Pa udeli nam sshot da vidimo sta su sad osmislili talenti!?

Nikola demonstrirao. Jos jedna stvar koja me nervira kod 12 je sto vise ne pokazuje simbol za vibraciju kad je telefon u tom modu na pocetnom ekranu, nego mora da se spusti notification bar da bi se videlo.

To za bateriju je bilo i na beti 3, kada sam i uleteo u beta program, i glupost baš.

Sinoć prodao moj dok još drže cenu, prešao na S20Plus privremeno dok ne uzmem 6Pro i smorio se žestoko, zaboravio sam koliko je Oneui užasan, jedine stvari na telefonu koje su bolje u odnosu na Pixel su ekran i zvučnici...

Zanima me vi koji koristite Pixel 5, koje su mu najveće mane, zanima me ovako iz prve ruke.

Trenutno sam na iphone 11, prije toga bio na 4xl, iphone savršeno dobro radi, i nekako mi malo i dosadio, a nedostaju mi pixelove fotografije :)

Šta mislite dali za 450€ danas vrijedi uzeti ovaj telefon (sa pixel stand-om) ?

Zanima me vi koji koristite Pixel 5, koje su mu najveće mane, zanima me ovako iz prve ruke.

Trenutno sam na iphone 11, prije toga bio na 4xl, iphone savršeno dobro radi, i nekako mi malo i dosadio, a nedostaju mi pixelove fotografije :)

Šta mislite dali za 450€ danas vrijedi uzeti ovaj telefon (sa pixel stand-om) ?
Da, za taj novac odlican kompaktan telefon sa odlicnom kamerom.

Petica odličan telefon bez neke mane.

Subjektivno, skoro pa idealan, zbog dimenzija i težine. 4XL je nešto sasvim drugo, ali i to je pitanje ukusa, razume se.

Ne. Pixel 4XL je daleko bolja opcija. ( £200)
Pixel 6 je skuplji od 450 ali takodje mnogo bolja opcija
4XL sam imao prije ovog iphonea, ok je telefon, pixel 6 radi otiska prsta ispod ekrana i ne gledam kao opciju vise.
Petica odličan telefon bez neke mane.

Subjektivno, skoro pa idealan, zbog dimenzija i težine. 4XL je nešto sasvim drugo, ali i to je pitanje ukusa, razume se.
Jeli imas pixel 5?

Ma nisam, nego sa oglasnika OLX, tako da garancija bye bye

Ja sam bio prezadovoljan pixel 5ticom, sve je bilo tamanica od veličine do kamere (jedino video osrednji), jedina "veća" mana su mu zvučnici koji su onako, meh, pogotovo varijanta ispod ekrana.

Da li neko ima problem sa netom u toku razgovora? Uopste ne mogu da koristim internet kada mi je aktivan poziv. Poruke na wa, viberu i drugim mrezama ne dolaze dok se poziv ne zavrsi. Surfovanje je takodje onemoguceno za vreme trajanja regularnog poziva? Ima li neko slican problem?

Da li imaš aktiviranu VoLTE uslugu? Moguće da se prebacuje mreža na 2G u toku poziva.

Pitanje za pixel fanove, šta je po vama bolji izbor pixel 5 ili 5a ? Kako se pokazala baterija na pixel 5 ?

Nemas sta da isključiš. Ako hoces razgovore i net u isto vreme, moras da ukljucis volte.

Bas velika mana za pixel. Mozda i najveca od svih koje sam imao prilike da uocim za ovih godinu dana...

Ne može ni za Iphone. Bio u telenoru oni kao ne možemo za iphone, ja reko budale i pređem u vip kad ono ne može ni tamo lol

Mi 10T Pro sam zamenio Pixel 5-icom.

'Ajde da vidimo i to Pixel iskustvo. Uzeo sam zbog dimenzija i softvera, mali telefon posle 3 "cigle" je osvezenje, kao i stock Android posle MiUI-ja koji je krenuo u losem pravcu u poslednjih godinu dana.

Videcemo koliko ce ovaj da izdrzi :D

Hajde napiši utiske sa jačeg SD na slabiji i kakva je baterija na Pixel 5. Ovo prvo me više zanima :)

@Gulftown

Preliminarni utisak je da se ne oseca sto je slabiji chipset, radi bas fluidno. Sto se baterije tice, sinoc sam uspeo da mu skinem 45% resetovanjem i maksimalnim drndanjem od oko 4 sata.

Pisacu ovih dana jos.

Nazad
Vrh Dno