Da, za taj novac odlican kompaktan telefon sa odlicnom kamerom.Zanima me vi koji koristite Pixel 5, koje su mu najveće mane, zanima me ovako iz prve ruke.
Trenutno sam na iphone 11, prije toga bio na 4xl, iphone savršeno dobro radi, i nekako mi malo i dosadio, a nedostaju mi pixelove fotografije
Šta mislite dali za 450€ danas vrijedi uzeti ovaj telefon (sa pixel stand-om) ?
4XL sam imao prije ovog iphonea, ok je telefon, pixel 6 radi otiska prsta ispod ekrana i ne gledam kao opciju vise.Ne. Pixel 4XL je daleko bolja opcija. ( £200)
Pixel 6 je skuplji od 450 ali takodje mnogo bolja opcija
Jeli imas pixel 5?Petica odličan telefon bez neke mane.
Subjektivno, skoro pa idealan, zbog dimenzija i težine. 4XL je nešto sasvim drugo, ali i to je pitanje ukusa, razume se.
4XL sam imao prije ovog iphonea, ok je telefon, pixel 6 radi otiska prsta ispod ekrana i ne gledam kao opciju vise.
Jeli imas pixel 5?
Imam LTE ali ne znam gde mogu da ga deaktiviram?Da li imaš aktiviranu VoLTE uslugu? Moguće da se prebacuje mreža na 2G u toku poziva.
Na 2G ne moze da se prica i koristi net, znaci kod njega prebacuje na 3G.Da li imaš aktiviranu VoLTE uslugu? Moguće da se prebacuje mreža na 2G u toku poziva.
Kako to da ugasim?Na 2G ne moze da se prica i koristi net, znaci kod njega prebacuje na 3G
A to koliko znam nije moguce u ovoj drzavi Srbiji za pixel?Nemas sta da isključiš. Ako hoces razgovore i net u isto vreme, moras da ukljucis volte.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari