Šta je novo?

Google Pixel 5

Samo što je tih 40$ u krajnjoj ceni proizvoda ustvari 100$,150$ razlike.
I dalje mi nije jasno zašto se kuka za s865 ? Imate mali milion android uređaja sa tim SoC pa izvolite birajte. Ne postoji idealan telefon

I dalje mi nije jasno zašto se kuka za s865 ? Imate mali milion android uređaja sa tim SoC pa izvolite birajte. Ne postoji idealan telefon
Konkretno ja, zato što treba da pređem sa kirina 980 na 765 i da doplatim za to, doplatio bih i 100e više (650+100) za 865. A neću exynos ili ajfon, xiaomi je super ali 6,7 inča jok.

Poslato sa VOG-L29 pomoću Tapatoka

Kao što napisah ne postoji idealan telefon :)
Ja bih npr dao 100e više za mi10 da ima stock Android i da nema redmi kamere :) ali šta je tu je

E upravo to, ljudi pricaju o kranjoj ceni a sugerisu razlike u ceni komponenata, zaboravljajuci da se svaka cena komponente pa tako i njihove razlike multiplicira.

Ne razumem sto? Ako njih kosta procesor 40$ više, njih će koštati telefon 150$ više?
765G je ok i završavace 95% stvari na nivou. Ali za 2-3 godine će 865 biti mnogo sposobniji i vitalniji da se nosi sa zahtevnijim softverom koji dolazi. Ko planira da tel zameni za godinu dana onda neće primetiti razlike ali ko planira tel na duže staze onda će imati problema za zahtevnijim igricama za 2-3 god npr. Ipak je telefon od 700e i za te pare bi trebalo da ima top procesor

U kojim radnjama je najpovoljnije kupiti pixel 5 u Nemačkoj, imam drugaricu tamo pa da probam preko nje da nabavim za crni petak

U kojim radnjama je najpovoljnije kupiti pixel 5 u Nemačkoj, imam drugaricu tamo pa da probam preko nje da nabavim za crni petak

Neka ti uzme na malim oglasima, ima ih već sad ne otpakovanih sa garancijom poprilično ispod cene! Mada bih ja pre uzeo korišćen par dana da se uverim da nema problem sa ekranom i sl [emoji6][emoji112]

Sent from my SM-G9810 using Tapatalk

Je l moguće nekako disable-ovati Gugl aplikacije koje se ne koriste a predinstalirane su?

Još i naši da enejbluju eSim u 2020toj i gde će nam kraj sreći!

^Baš tako.

Послато са SM-A715F уз помоћ Тапатока

Aha, 2022.

^Nema veze...barem strpljenja imamo...

Послато са SM-A715F уз помоћ Тапатока

Tada ga na tržištu neće ni biti.

Ako baš budeš imao sreće, pa da ugrabiš neki od zadnjih komada u ponudi (zaostalih zaliha) ... ali realno - malo verovatno.

Poslednja izmena:
I onda će da ga nosi 5 dana i proda

Mrzelo me sinoc da palim laptop, reko mogu preko telefona da vidim i zavrsim neke stvari,bacim posle pogled na bateriju.

Screenshot_20201125-222709.png Screenshot_20201125-222717.png

Skinut sa punjaca oko 17h. Kucni uslovi,osvetljenje bilo na 38% u tom trenutku (adaptive brightness On),msm da je ovo skroz korektan rezultata za bateriju.

Poslednja izmena:
Ovo su vise nego dobri rezultati. Pokusavao sam da nadjem nacin da ga uzmem preko prijatelja iz Svedske. Tamo je trenutna cena 779€ sto mislim da je jako visoko. Sacekacemo da se spusti na 500€ pa cu ga pazariti. Za moje potrebe ovo je super telefon. Verujem da je zavrsna izrada na visokom nivou sto gomila recenzija i govori u prilog tome. Baterija kao sto vidimo odlicna. Ekran jako lepo izgleda. To je sve sto mi treba.

Sent from my HTC U11 using Tapatalk

Imao sam prilike da se družim sa ovim telefonom. Nakon pola sata čačkanja mogu da zaključim da su dizajn i izrada super. Veličina takođe, čak i ova rupica za prednju kameru nije toliko strašna sa ovako malim bezelima. Što se performansi tiče ne znam kako bi radio sa 865 ali sa 765 radi stvarno odlično i zaista ne vidim poentu veće brzine/fluidnosti. 90hz se primeti i uz stock Android je milina za korišćenje.
f79cf5d5e6d9f21ac209a702fe7a1313.jpg

Sent from my MI A3 using Tapatalk

Vrh Dno