Šta je novo?

Google Pixel 4a

Jel samo kod mene nakon današnjeg 12.1 update-a postoji delay prilikom fingerprint unlock-a na Pixel 4a 5G modelu. Primetio sam da se delay ne javlja kad je enable-ovan AOD, ali ako je on isključen postoji primetno kašnjenje u otključavanju telefona.
 
Jel samo kod mene nakon današnjeg 12.1 update-a postoji delay prilikom fingerprint unlock-a na Pixel 4a 5G modelu. Primetio sam da se delay ne javlja kad je enable-ovan AOD, ali ako je on isključen postoji primetno kašnjenje u otključavanju telefona.
I na 3a se nakon danasnjeg update-a isto desava.
 
Nadamo se da će rešiti taj problem pri narednom update-u.
 
Jel samo kod mene nakon današnjeg 12.1 update-a postoji delay prilikom fingerprint unlock-a na Pixel 4a 5G modelu.
Kod mene na "regular" verziji 4a ne postoji tako nešto kao android 12.1 a fingerprint radi dobro kao i ranije.
Screenshot_20220308-095330.png
 
To je ta verzija, koja se vodi kao 12.1. iliti poznato kao Android 12L.

Jel ti uključen AOD? Ili ti bez njega otključava instant?
 
Zanimljivo, žali se još ljudi na Redditu, moguće da 4a nije obuhvaćen tim problemom.

Konkretno kao da je neki problem sa unlock animacijom, fingerprint radi odlično, ako recimo podignem telefon, pa mi se uključi Lock Screen i onda odradim fingerprint unlock. Ali zato ako je ugašen ekran tu nastaje problem gde se ekran sporo pali.
 
Kod mene i dalje ima lag, a sudeći po Redditu, ista situacija je i kod ostalih, problem je definitivno u animaciji, koja je bila prisutna pre martovskog ažuriranja, da bi se nakon njega animacija poremetila i sad umesto da se pojavi animacija postepenog buđenja ekrana, stoji crn ekran:

 
Vidim pišete da je 12.1 na 4a
Ja sam novi pixel korisnik i meni piše samo 12 😁
Screenshot_20220621-163918~2.png

Batalio sam Nokiu 9 pureview , od sada samo pixel 😁
Sledeći će biti koliko vidim pixel 5 pošto nije cigla.
 
Stoji svima 12, ali je to efektivno 12.1. od martovskog update-a.
 
Koristi neko 13 betu na ovom dobu?
Baterija je odlična, samo dajem zamerku na glance koji kida istu kao i na androidu 12.
 
Koristi neko 13 betu na ovom dobu?
Baterija je odlična, samo dajem zamerku na glance koji kida istu kao i na androidu 12.
Malo mi je falilo da instaliram poslednju betu obzirom da sam načuo da je poprilično stabilna ali pričekaću ipak još mesec dana :) znači da očekujemo bolju bateriju? A što se tiče "at the glance" opcije, kad mi dosadi prebacim se na niagara launcher..
 
Jel neko apgrejdovao na 13cu? Meni djavo nije dao mira pa sam skinuo i mislim da primecujem bolju fluidnost i malo vecu brzinu u odzivu. Za bateriju je jos pretano ista reci ali i u beti su pricali da je bolja.
Odrađen apdejt sa factory resetom još sinoć i za sad bez zamerki.. super stvar je što u quick panelu možeš videti koje aplikacije su aktivne (u mom slučaju accubattery i energy ring). Haptic feedback pomalo čudan ali ne smeta. Baterija dobra tj bolja nego na 12ici čini mi se ali vreme će pokazati. Očekivao sam da će vratiti mogućnost menjanja oblika ikonica i zaseban "wifi" u quick panelu ali ajde..
 
Reset sam radio na 12.1 pre mesec dana a onda sam brzo prešao na betu 13 sada je stable...ne bih se zamarao master resetom.
Sve dok ovako radi ok.
 
Factory reset znam da bi trebalo da se uradi ali imam brdo aplikacija koje zahtevaju naknadno maltretiranje i konfigurisanje i zbog toga se nikad nisam odlucio :(
ja za 12icu nisam resetovao.. sad sam odradio backup preko google one-a i povratio sve za 5-10 min.. jedino sam sam za nlb mklik imao "poteškoća" u smislu da sam preko web bankinga morao da reaktiviram aplikaciju..
idle drain odličan za sada.. screen on dobar ali ga nisam cedio nešto preterano..
 

Prilozi

  • Screenshot_20220816-103359.png
    Screenshot_20220816-103359.png
    271.8 KB · Pregleda: 9
Baterija je solidna.

Verujem da je i više Sot izgurao ali zbog ovog limita 24h ne prikazuje više.

Screenshot_20220817-132236.png
 
Nazad
Vrh Dno