Šta je novo?

Google Pixel 4 / 4 XL

Kako se dosad pokazao Pixel 4, vlasnici da li ste zadovoljni telefonom? Kvalitet kamere je neupitan ali zanima me kompletan utisak o telefonu.

Sent from my ELE-L29 using Tapatalk

Kad znaš da je baterija očajna, nema fingerprint (mnogima je ovo bitno zbog bankovnih aplikacija), izgleda lošije nego telefoni iz 2017, 64gb osnovni (preskupi) model...ne vidim ni najmanji razlog zašto bi ga uzeo u razmatranje!! [emoji849][emoji6]

Sent from my SM-N970F using Tapatalk

Pitam jer su sad preko snizili dosta cenu ali i u review sam shvatio da nije neki upgrade posle Pixel 3, upravo i zbog tih činjenica koje si naveo. Štaviše bolje razmotriti kupovinu Pixel 3.

Pa to. Pixel 3xl ili 4xl su jedine realne opcije ako se hoće pixel I ako se ima viška love :)

Sent from my MI 8 using Tapatalk

Iskreno mislim da će se izvući sa pixel 4a XL(odlična baterija i kamera za ok cenu ) , ako sa njim zabrljaju pixel 5 im ni ne treba

Sent from my MI 8 using Tapatalk

Ajd videćemo, svake godine još od lg google telefona se pitam dal im je uopšte bitna prodaja, svi znamo da imaju para i resursa da naprave najbolji telefon, plus htc-ov tim koji im radi od pre dve godine...mnogo su čudni :D

I ja mislim da ce se naprodavati 4a.
Ja bih ga prvi kupio.

Sent from my Nexus 5X using Tapatalk

Ja sam u potrazi za nešto kompaktnijim dimenzijama pošto trenutno koristim P30, pa mi je Pixel 3 tu I tamo odgovarajući. 3a je odličan uredjaj ali je čak malko i veći od mog P30. Medjutim teško je naći na KP trojku, a i ti koji prodaju su debelo nagruvali cene. Pixel 4a će mislim opet biti nešto veći sa dimenzijama nego osnovna verzija, ali ako ništa drugo biće pristupačniji.

@Apolo pazari note 10 ;)

Ako ne nadjem u medjuvremenu Pixel 3, još ću kupiti ovaj iPhone SE 2 što najavljuju :)

Ima li koga sa 4XL da podeli utiske, da li je ista unapredjeno azuriranjima od kad je izasao?

Ima li neki kod kod pixela kao kod samsunga *#0*# da se sve na brzinu proveri da li je ispravno?!...moguće da ja budem imao jedan sutra [emoji23][emoji56]

Poslednja izmena:
Ima li neki kod kod pixela kao kod samsunga *#0*# da se sve na brzinu proveri da li je ispravno?!...moguće da ja budem imao jedan sutra [emoji23][emoji56]

Evo šta sam našao redditu: "I know there is __\*#\*#4636#\*#\*__ for Testing menu, but that doesn't have access to sensors like Gyroscope, accelerometer, touch test, etc." Za ostalo preporučuju 'Sensors Multitool' aplikaciju.

Sent from my SM-N975F using Tapatalk

In the club [emoji56][emoji23]

I za ove što će da me zez pošto sam pričao da nikad i ni lud neću uzeti, odma da kažem da je uzet isključivo zbog preprodaje/zarade (usput malo testiram) [emoji56][emoji847]

Koji si uzeo? XL? Ja zelim da kupim pa se javi [emoji3]

Koji si uzeo? XL? Ja zelim da kupim pa se javi [emoji3]

Pa XL..jednom sam imao obični pixel i punio 3 i više puta dnevno - nikad više! [emoji6]

Setih se da nisam stavio slike [emoji23][emoji56]20200206_165430.jpg20200206_165600.jpg20200206_170051.jpg

Niicee, beli je po meni najlepši [emoji3] Kakvo je osvetljenje ekrana?

Preprodaje čega i kolike zarade? Ti si imao beše Note10?

Sent from my Pixel 3 XL using Tapatalk

Case je savršen za beli telefon. Ja, na žalost imam crni i crni case, nadam se da ću uskoro naći Pixel 4

Sent from my Pixel 3 using Tapatalk

Beli je top, video sam i ostale boje uživo...kao panda opcija svojevremeno na p2 xl!
Preprodaje čega i kolike zarade? Ti si imao beše Note10?

Da li je realno da me pitaš ovo i da očekuješ odgovor!?! Imam note 10 i dalje.
Case je savršen za beli telefon. Ja, na žalost imam crni i crni case, nadam se da ću uskoro naći Pixel 4

Sent from my Pixel 3 using Tapatalk
Meni se ne sviđa ovaj tip kućišta. Brzo se pohaba, dugmići tvrdi, dole poluotvoreno, šta znam...za ljude koji rade gospodski posao ok, svaki tip masnih/prljavih ruku, baciš kejs za 10 dana. Samsungov leather je pojam za ovo. Inače telefon sa boljim gripom nisam imao, ne znam šta su mu radili ali ne klizi ni najmanje.
a299e4b40fb4de9109df5dfb8339009f.jpg

Poslednja izmena:
Pa mislio sam da si prodao Note10 i uzeo Pxl4[emoji16] najbolje da me zanima čime se baviš[emoji23]

Grip na takvom kejsu za P3XL ne postoji. Teško *mjau**mjau**mjau**mjau**mjau**mjau* kejs. Samo izgleda dobro, a u stvari uzasno otežava korišćenje telefona jednom rukom.

Skontah da nisam odgovorio...osvetljenje lošije nego kod samsunga. Slajder na trećini kod samsunga (inače ne pojačavam nikad više jel mislim da bih oslepeo, posebno u večernjim satima dok buljim u isti) je ekvivalentan 2/3 otprilike ovde na p4 xl. Jedino kad/ako bude sunčano ovih dana napolju mogu ti reći kakva je vidljivost ekrana na Suncu. Mada od ponedeljka sam u Ns pa možeš pogledati i testirati sve što te zanima...vidim da si iz "komšiluka" [emoji6]

Sent from my Pixel 4 XL using Tapatalk

Tako je i meni sa osvetljenjem na samsungu, vrhunsko je. Pixel kao kralj kompromisa.. Iz recenzija i citanja po netu sam zakljucio da su mu mane(sa ili bez navodnika):
1. Vrhunski ekran sa slabim osvetljenjem
2. Samo 64/128gb bez podrske za cloud u full rezoluciji, UFS 2.1
3. Vrhunska kamera al standardno, samo za fotografisanje, plus manjak ultra wide kamere
4. Radar, 90Hz a mali kapacitetom baterije(ovo vazi za pixel4)
5. Nisu zadrzali prednje zvucnike
6. Crni model nije u mat verziji
7. Veliko "celo" plus kad stavis masku dobijes i kapicu :D
8. Gledajuci iskustva s prethodnim modelima, velika ili veca sansa za hardverske probleme uzevsi u obzir i nedostatak garancije i servisa za popravku kod nas
9. Google assistant, prevodjenje kao veliki feature ovog telefona nema podrsku za druge jezike

Ali i dalje ga zelim :D Mada po ceni od 600e :D

Ukratko si sve lepo manje-više sročio! [emoji106] Jedino što mogu da kažem je da ima i sa garancijom telefona ali ista kod nas ne važi.

A želje su jedno - realnost po nekad sasvim drugačija [emoji6][emoji56]

Brzo se pohaba, dugmići tvrdi, dole poluotvoreno, šta znam...za ljude koji rade gospodski posao ok, svaki tip masnih/prljavih ruku, baciš kejs za 10 dana.
Realno, Google phone i kupuju geekovi koji rade u kanc.

1. Vrhunski ekran sa slabim osvetljenjem
2. Samo 64/128gb bez podrske za cloud u full rezoluciji, UFS 2.1
3. Vrhunska kamera al standardno, samo za fotografisanje, plus manjak ultra wide kamere
4. Radar, 90Hz a mali kapacitetom baterije(ovo vazi za pixel4)
5. Nisu zadrzali prednje zvucnike
6. Crni model nije u mat verziji
7. Veliko "celo" plus kad stavis masku dobijes i kapicu :D
8. Gledajuci iskustva s prethodnim modelima, velika ili veca sansa za hardverske probleme uzevsi u obzir i nedostatak garancije i servisa za popravku kod nas
9. Google assistant, prevodjenje kao veliki feature ovog telefona nema podrsku za druge jezike
Meni kao korisniku Pixel2XL, sa željom da pređem na 4XL, apsolutno ništa od ovoga nije mana da ga ne kupim,
sve mu se prašta kad od 10 škljocnutih fotki 7 su prevrh, meni kao amateru sasvim dovoljno.

"Panda" 128gb se više ne ponovi [emoji24]

Vrh Dno