Evo šta sam našao redditu: "I know there is __\*#\*#4636#\*#\*__ for Testing menu, but that doesn't have access to sensors like Gyroscope, accelerometer, touch test, etc." Za ostalo preporučuju 'Sensors Multitool' aplikaciju.Ima li neki kod kod pixela kao kod samsunga *#0*# da se sve na brzinu proveri da li je ispravno?!...moguće da ja budem imao jedan sutra [emoji23][emoji56]
Sent from my SM-N970F using Tapatalk
Fino izgleda, nema sta. Ovi official cases oduvek su im bili vrhunski. [emoji4]Pa XL..jednom sam imao obični pixel i punio 3 i više puta dnevno - nikad više! [emoji6]
Setih se da nisam stavio slike [emoji23][emoji56]Pogledajte prilog 281110Pogledajte prilog 281111Pogledajte prilog 281112
Sent from my SM-N970F using Tapatalk
Beli je top, video sam i ostale boje uživo...kao panda opcija svojevremeno na p2 xl!Niicee, beli je po meni najlepši [emoji3] Kakvo je osvetljenje ekrana?
Sent from my SM-N975F using Tapatalk
Da li je realno da me pitaš ovo i da očekuješ odgovor!?! Imam note 10 i dalje.Preprodaje čega i kolike zarade? Ti si imao beše Note10?
Sent from my Pixel 3 XL using Tapatalk
Meni se ne sviđa ovaj tip kućišta. Brzo se pohaba, dugmići tvrdi, dole poluotvoreno, šta znam...za ljude koji rade gospodski posao ok, svaki tip masnih/prljavih ruku, baciš kejs za 10 dana. Samsungov leather je pojam za ovo. Inače telefon sa boljim gripom nisam imao, ne znam šta su mu radili ali ne klizi ni najmanje.Case je savršen za beli telefon. Ja, na žalost imam crni i crni case, nadam se da ću uskoro naći Pixel 4
Sent from my Pixel 3 using Tapatalk
Skontah da nisam odgovorio...osvetljenje lošije nego kod samsunga. Slajder na trećini kod samsunga (inače ne pojačavam nikad više jel mislim da bih oslepeo, posebno u večernjim satima dok buljim u isti) je ekvivalentan 2/3 otprilike ovde na p4 xl. Jedino kad/ako bude sunčano ovih dana napolju mogu ti reći kakva je vidljivost ekrana na Suncu. Mada od ponedeljka sam u Ns pa možeš pogledati i testirati sve što te zanima...vidim da si iz "komšiluka" [emoji6]Niicee, beli je po meni najlepši [emoji3] Kakvo je osvetljenje ekrana?
Sent from my SM-N975F using Tapatalk
Realno, Google phone i kupuju geekovi koji rade u kanc.Brzo se pohaba, dugmići tvrdi, dole poluotvoreno, šta znam...za ljude koji rade gospodski posao ok, svaki tip masnih/prljavih ruku, baciš kejs za 10 dana.
Meni kao korisniku Pixel2XL, sa željom da pređem na 4XL, apsolutno ništa od ovoga nije mana da ga ne kupim,1. Vrhunski ekran sa slabim osvetljenjem
2. Samo 64/128gb bez podrske za cloud u full rezoluciji, UFS 2.1
3. Vrhunska kamera al standardno, samo za fotografisanje, plus manjak ultra wide kamere
4. Radar, 90Hz a mali kapacitetom baterije(ovo vazi za pixel4)
5. Nisu zadrzali prednje zvucnike
6. Crni model nije u mat verziji
7. Veliko "celo" plus kad stavis masku dobijes i kapicu
8. Gledajuci iskustva s prethodnim modelima, velika ili veca sansa za hardverske probleme uzevsi u obzir i nedostatak garancije i servisa za popravku kod nas
9. Google assistant, prevodjenje kao veliki feature ovog telefona nema podrsku za druge jezike
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari