Žvaće se nex. Valjda će imati s660 u sebi i kameru na donjem bezelu koji je veći od gornjeg . Znači nešto slično mix 1.
Čeka se Lenovo z5 5tog juna![]()
It's pretty clear by now that the upcoming vivo NEX smartphone will come in three variants called NEX, NEX S and NEX A. The last two models are believed to be Snapdragon 710-powered devices while the flagship version will boast a Snapdragon 845. The latest leak, however, focuses on the "budget" variant with SD710.
A photo of the incomplete specs sheet has been taken revealing a 6.01-inch FHD+ screen with super-slim bezels accounting for near 100% screen-to-body ratio. Presumably, the periscope-styled front-facing camera will be one of the highlight features of all three variants.
Nikako da mi dodje beta. Prijavio sam se sinoc, nista. Pa sam ulazio i izlazio iz beta programa i resetovao uredjaj i nista.
Sent from my Pixel 2 using Tapatalk
Evo upravo uradio i nista. Znao sam da je postojala neka caka, ali sam je zaboravio. Sacekacu do sutra, valjda ce.Kazu da moze da potraje i 24 sata. Mozda si trebao obrisati data iz play services pa bi stiglo ranije.
Meni je stiglo bukvalno u roku od par sekundi...i kada sam se ispisivao sa bete takođe za par sekundi poslednji oreo. Ne znam šta bi moglo da se dešava u tvom slučaju!?!Nikako da mi dodje beta. Prijavio sam se sinoc, nista. Pa sam ulazio i izlazio iz beta programa i resetovao uredjaj i nista.
Nema ga jos. Proveri na nalogu da li ti je ukljucen telefon na beti?Meni je stiglo bukvalno u roku od par sekundi...i kada sam se ispisivao sa bete takođe za par sekundi poslednji oreo. Ne znam šta bi moglo da se dešava u tvom slučaju!?!
Sent from my SM-G965F using Tapatalk
Nije mi jasno što čekaš i cimaš se kad imaš Android P DP3 factory images ?Nema ga jos. Proveri na nalogu da li ti je ukljucen telefon na beti?
P.S. Vidimo se na Kopu
A onda je factory reset, sto mi se ne radiNije mi jasno što čekaš i cimaš se kad imaš Android P DP3 factory images ?
https://developer.android.com/preview/download
Znam da si radio isto to na Nexus 6P 10 puta
Sent from my Nexus 6P using Tapatalk
Opaaa...sad ćeš da vidiš šta je lepota fonta
Opaaa...sad ćeš da vidiš šta je lepota fonta
Na sta tacno mislis?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari