Šta je novo?

Google Pixel 2

@marinko98 u kom smislu?

Sent from my SM-G965F using Tapatalk

@marinko98 Apsolutno pogrešno razmišljanje. Za ono što nudi je i više nego ok po ceni. To što ga nema kod nas u ponudi pa mu je cena po oglasima 200+e veća nego što bi bila kad bi telefon išao preko operatera je skroz druga priča.

Probaš, vidiš (zaljubiš se) pa tek onda iznosiš zaključke i pretpostavke, čisto prijateljski savet ;)

Gde ide Pixel 2 preko operatera? Ne racunam USA ako tamo ide.

Na kraju ce ga Proday dati za 450 samo da ga se otarasis.. Ah ta ljubav :D

Sent from my SM-G955F using Tapatalk

Probaš, vidiš (zaljubiš se) pa tek onda iznosiš zaključke i pretpostavke, čisto prijateljski savet ;)

Vala kolega na poslu ima XL 2 i ja sam se na prvi pogled zaljubio u telefon, kako radi, ono je ludilo.

Brzo te nesto ta zaljubljenost prošla :)
Reci mi to kad pazarim XL ;)
Gde ide Pixel 2 preko operatera? Ne racunam USA ako tamo ide.
Ko je rekao da bilo gde ide? I da u usa može preko operatera da se uzme (verizon) al to nije bitno.
Na kraju ce ga Proday dati za 450 samo da ga se otarasis.. Ah ta ljubav :D

Sent from my SM-G955F using Tapatalk
Rekoh već da neću. Zacrtao sam cenu i ispod toga neće ići. Imao mogućnost za 520e da prodam prošle nedelje ali nisam hteo da šaljem. Ukoliko za par dana ne ode, pozdravim se lepo sa samsungom i super. I tako ide leto, bolje mi da manje blejim u ekran...nošenje manjih dimenzija da ne pominjem. Sa 9+ nedo bog da pokušam da sednem u kola dok je u džepu od pantalona/šorca.

@marinko98 Apsolutno pogrešno razmišljanje. Za ono što nudi je i više nego ok po ceni. To što ga nema kod nas u ponudi pa mu je cena po oglasima 200+e veća nego što bi bila kad bi telefon išao preko operatera je skroz druga priča.

Ti si ovde napisao, da ga ima kod nas kod operatera, bio bi jeftiniji. Na sto sam te ja pitao gde ima kod operatera (ne racunajuci USA) . Jer znam da se ne prodaje preko operatera.
Telefon svakako nije skuplji 200evra kod nas nego uopste, evo u Nemackoj pixel 2 64GB 799evra kod Smiljane na KP je 599Evra . https://store.google.com/de/config/pixel_2?hl=de-DE

Poslednja izmena:
Mislio sam na to da bi cena bila dosta niža na oglasima da postoji kod operatera i ništa drugo ;)

200 evra je niza, :) verovatno bi bila jos niza da ga ima kod operatera.

Aman nešto se mi ne razumemo dobro...+ Porediš cenu u radnji sa cenom od švercera. Pogledaj na ebay.de kako se kreće npr. I kod nas je s9 preko 100k, a u oglasima novi ispod 70. Ne opravdavam ja visoku cenu ni jednog telefona, da se mi razumemo, ali reći da nešto ne valja ili da je precenjeno bez da si to prvo probao je već besmisleno...pogotovo pixel kada je u pitanju i android koji radi na istome.

I da, definitivno i evropski provajderi daju pixel na ugovor, sad mi bogi reče da ima na telekom.de npr mada nije baš povoljno.

Poslednja izmena:
Da, posebno kad si iz Srbije :D

Kad nemas za germe normalno da je sve skupo. Najbolje prema nama formirati cijenu. :D

Hajd' Proday, da budes malo vjerniji u toj ljubavi, i to je jako bitno. :)

Zanimljivo za pixel 2 što mi poprilično ide na nerve; ukoliko ubodem telefon na powerbank, ne startuje se punjenje sve dok ne stisnem on/off button na istom. Znači gomilu puta ubodem tel po inerciji, ostavim i odem da završim nešto, vratim se i skontam da se "napunio" u minus :(

Zanimljivo za pixel 2 što mi poprilično ide na nerve; ukoliko ubodem telefon na powerbank, ne startuje se punjenje sve dok ne stisnem on/off button na istom. Znači gomilu puta ubodem tel po inerciji, ostavim i odem da završim nešto, vratim se i skontam da se "napunio" u minus :(

Pa moras da mu kazes dal da puni u minus ili plus (on/off)

Zato i napisah, to je jedini telefon kome moram da govorim, svi ostali podrazumevano pune čim nabodem.

Poslednja izmena:
Ne znam samo zašto tako kasno. Pixel 3 valjda izlazi u oktobru. Kada dođe prvi deo 2019 ima da 2 puta bolji telefoni koštaju koliko i taj pixel za siromašne.

Apple se setio, nisu oni...google samo rešio da kopira ;)

Joco moram te razocarati pridruzio sam se p2 klubu :D

Послато са Nexus 6P уз помоћ Тапатока

Pametan izbor!...i čestitam još jednom ;)

Što da me razočaraš, baš super što si uzeo. Nije za mene pixel 2. Jeste top kamera i softver, ali hoću jaču bateriju i veći ekran. Mislim da je za mene više nokia 7 plus. Juče gledao youtube prvo na s8 pa na pixel 2. Veći užitak na pixelu. Prvo ravan ekran, a ne ovo zakrivljeno **** na šta odlazi dobar % ekrana. Onda pednji stereo zvučnici. Stvarno top telefon, ali jednostavno nije za mene. :)

Ja sam def odlucio da ga probam neko vreme, pa cemo videti :)

Hvala :) Teska srca ovaj ide na dobos :)

Hvala :) Tek sad stizem da ga ispodesavam :D

Nazad
Vrh Dno