Žvaće se nex. Valjda će imati s660 u sebi i kameru na donjem bezelu koji je veći od gornjeg . Znači nešto slično mix 1.
Čeka se Lenovo z5 5tog juna 🙂

It's pretty clear by now that the upcoming vivo NEX smartphone will come in three variants called NEX, NEX S and NEX A. The last two models are believed to be Snapdragon 710-powered devices while the flagship version will boast a Snapdragon 845. The latest leak, however, focuses on the "budget" variant with SD710.
A photo of the incomplete specs sheet has been taken revealing a 6.01-inch FHD+ screen with super-slim bezels accounting for near 100% screen-to-body ratio. Presumably, the periscope-styled front-facing camera will be one of the highlight features of all three variants.

Nikako da mi dodje beta. Prijavio sam se sinoc, nista. Pa sam ulazio i izlazio iz beta programa i resetovao uredjaj i nista.
Sent from my Pixel 2 using Tapatalk
Evo upravo uradio i nista. Znao sam da je postojala neka caka, ali sam je zaboravio. Sacekacu do sutra, valjda ce.Kazu da moze da potraje i 24 sata. Mozda si trebao obrisati data iz play services pa bi stiglo ranije.
Meni je stiglo bukvalno u roku od par sekundi...i kada sam se ispisivao sa bete takođe za par sekundi poslednji oreo. Ne znam šta bi moglo da se dešava u tvom slučaju!?!Nikako da mi dodje beta. Prijavio sam se sinoc, nista. Pa sam ulazio i izlazio iz beta programa i resetovao uredjaj i nista.
Nema ga jos. Proveri na nalogu da li ti je ukljucen telefon na beti?Meni je stiglo bukvalno u roku od par sekundi...i kada sam se ispisivao sa bete takođe za par sekundi poslednji oreo. Ne znam šta bi moglo da se dešava u tvom slučaju!?!
Sent from my SM-G965F using Tapatalk
Nije mi jasno što čekaš i cimaš se kad imaš Android P DP3 factory images ?Nema ga jos. Proveri na nalogu da li ti je ukljucen telefon na beti?
P.S. Vidimo se na Kopu 😀
A onda je factory reset, sto mi se ne radi 😀 Ne znam hocu li biti u kontiuitetu tolio u stanu da sve uradim i ispodesavam u narednih par dana, pa mlbi mi zato ota znacio, ali vidim da mi ovo ne gine 😀Nije mi jasno što čekaš i cimaš se kad imaš Android P DP3 factory images ?
https://developer.android.com/preview/download
Znam da si radio isto to na Nexus 6P 10 puta 🙂
Sent from my Nexus 6P using Tapatalk

Opaaa...sad ćeš da vidiš šta je lepota fonta 😉
Opaaa...sad ćeš da vidiš šta je lepota fonta 😉
Na sta tacno mislis?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari