Šta je novo?

Google Pixel 2

Pa valja softver...u slučaju da nisu zaboravili da ga ubace na tel kao kod pojedinih primeraka :d

Sent from my SM-G950F using Tapatalk

Pa dobro, malo se preteruje. Ekran jeste subpar, to je bilo i ocekivano od lg-a, sve ostalo je kao i kod konkurencije, plus kamera koja je bolja od svih drugih. Ali vecina softverskih stvari je ispravljena.

Realno svaki telefon ima neke svoje softverske probleme kada izadje, sve se to ispravi.

Malo više se preteruje ...
Evo ga poređenje nakon ažuriranja od 5. novembra:

Čak na ovom prvom klipu ima bolji prikaz od 8+

Ma da, kako su krenuli, sledećom nadogradnjom će i birn in da dezintegrišu tamo gde se pojavio :d

I dalje najbolja selfi kamera na svetu

[youtube]ki20StXzmag[/youtube]

Google Pixel Buds: What I learned in my first afternoon with the headphones

google-pixel-buds-unboxed.jpg

https://www.androidcentral.com/google-pixel-buds

Vrlo zanimljivo samo preskupo, bar da daju uz telefon ...

Prilozi

• 1.jpg
    1.jpg
    551 KB · Pregleda: 173
  • 2.jpg
    2.jpg
    325.1 KB · Pregleda: 176
  • 3.jpg
    3.jpg
    261.8 KB · Pregleda: 180
  • 4.jpg
    4.jpg
    341.6 KB · Pregleda: 189
Poslednja izmena:

Još kad ubace u priču i Pixel Visual Core sa izlaskom 8.1 DP2 :)
"If your app uses the camera APIs and you have a Pixel 2 device, you'll be able try an early version of Pixel Visual Core starting in Developer Preview 2, planned for November 2017."

Poslednja izmena:
[YOUTUBE]S2f7YYMLqFk[/YOUTUBE]

[YOUTUBE]2_WIcxtAb7w[/YOUTUBE]

[YOUTUBE]UfgdrApHae0[/YOUTUBE]

Sent from my Nexus 6P using Tapatalk

Poslednja izmena:

Most fluid smartphone in the world with best camera!

Indijac Ranč/ći ili kako se već izgovara :)

Android 8.1 Developer Preview 2 Now Available!
https://www.droid-life.com/2017/11/27/android-8-1-developer-preview-2-now-available/

This latest preview is available to all participating devices, including the Nexus 5X, Nexus 6P, Pixel C, Pixel, Pixel XL, Pixel 2, and Pixel 2 XL.

Android 8.1 Developer Preview 2 released, activates 'early version' of Pixel Visual Core
https://www.androidcentral.com/android-81-developer-preview-2-released

Download - https://developer.android.com/preview/download.html#flash

Poslednja izmena:
most fluid, with best camera and the worst display

Ovo je zaboravio :d

Sent from my SM-G935F using Tapatalk

Tako im i treba kada nisu hteli da čekaju da se lg malo uvezba sa oled displejima .. *** ja kao laik sam znao da su lg oled krsevi(već godinu dana pišem da će to verovatno biti najveća mana pixel 2 XL) a oni rade za plate od 10,20k € I ništa. Jezivo

Rekao je on sve realno u klipu i u vezi displeja, samo neki nisu gledali.

Ovom telefonu fali globalna dostupnost/garancija i manja cena što se tiče mene ...

Prikaz displeja kada se isti gleda pod određenim uglom meni nije presudan nedostatak.
Za boje i saturaciju su ubacili izbor ;)

Najbolji softver (još sad 3 godine podrške) i najbolja kamera/e ne mogu se naći kod konkurencije!

Ko god prati "fabulu radnje" jasno mu je da se kamere na smartphone telefonima dela na pixel, pa par mesta prazno, i onda ostala flagship konkurencija.

Još sad kad ubace u priču i pixel visual core [emoji106]

Poslednja izmena:
Ovo se dešava i na prvom Pixelu. Najnoviji softver, sve stock i povremeno se sam od sebe restartuje.

Zbog istog razloga sam hteo da razbijem s7 kada se pojavio ("sreća" pa firmwerom rešili). Sreća pod navodnicima pošto su to rešili a zaznuli autonomiju istim.

Tako im i treba kada nisu hteli da čekaju da se lg malo uvezba sa oled displejima .. *** ja kao laik sam znao da su lg oled krsevi(već godinu dana pišem da će to verovatno biti najveća mana pixel 2 XL) a oni rade za plate od 10,20k € I ništa. Jezivo

Ćale skoro dve godine koristi Flex 2, ekran vrhunski, nikakvih problema nema, ja sam ga pre toga koristio oko 4,5 meseci.
Znam da su svašta pričali o tom ekranu i o raznim žutim flekama i slično, a na mom primerku ništa, SD810 nikada štucnuo nije, niti se grejao. Imao sam sreće. [emoji16]

Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk

Pa i moja majka koristi s5 sa opasnim burn in-om pa ne primećuje ništa . Lg oled za tu lovu je krsina teška i to su nažalost činjenice

Ok, verujem. Nego kažem da ima serija koje su uboli da valja. Meni ćale svašta koristi na telefonu i ume lepo da ga optereti, a evo skoro dve godine kao nov. Ni traga od burn-ina. Istina, osvetljenje mu je na auto, na 50%, ali opet, nisam očekivao da će se tako dobro pokazati. [emoji4]

Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk

Super bi bilo,al sumnjam da ćemo uskoro dočekati. Realno bi išao samsung instant u zamenu za manji model.

Brate ni kec nije 500e [emoji23]

Sent from my LG-H990 using Tapatalk

Nazad
Vrh Dno