"If your app uses the camera APIs and you have a Pixel 2 device, you'll be able try an early version of Pixel Visual Core starting in Developer Preview 2, planned for November 2017."
Most fluid smartphone in the world with best camera!
This latest preview is available to all participating devices, including the Nexus 5X, Nexus 6P, Pixel C, Pixel, Pixel XL, Pixel 2, and Pixel 2 XL.
most fluid, with best camera and the worst display
Ćale skoro dve godine koristi Flex 2, ekran vrhunski, nikakvih problema nema, ja sam ga pre toga koristio oko 4,5 meseci.Tako im i treba kada nisu hteli da čekaju da se lg malo uvezba sa oled displejima .. *** ja kao laik sam znao da su lg oled krsevi(već godinu dana pišem da će to verovatno biti najveća mana pixel 2 XL) a oni rade za plate od 10,20k € I ništa. Jezivo
Sent from my SM-G950F using Tapatalk
Ok, verujem. Nego kažem da ima serija koje su uboli da valja. Meni ćale svašta koristi na telefonu i ume lepo da ga optereti, a evo skoro dve godine kao nov. Ni traga od burn-ina. Istina, osvetljenje mu je na auto, na 50%, ali opet, nisam očekivao da će se tako dobro pokazati. [emoji4]Pa i moja majka koristi s5 sa opasnim burn in-om pa ne primećuje ništa . Lg oled za tu lovu je krsina teška i to su nažalost činjenice
Sent from my SM-G950F using Tapatalk
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari