Nema opravdanja pošto mi ni jedan nije savršen u ovom trenutku...mada je telefon na ms u oglasima već neko vreme :dKo kanda...spremaš opravdanje za prodaju.
Послато са Mi MIX 2
Što se mene tiče samsung kolika je baterija v.s. ekran je odličan ( na 8+ sam išao u kući oko 7h dok napolju oko 5.5 prosek) . Na p20 recimo jedva idem 5h a ima 3400 bateriju + 5.8 ekran ...morao je biti jači. Dok taj isti p20 recimo baš dobar bez SIM kartice u airplane režimu.Pa ako si na 6P (SD810) imao 5-6h sot logicno je da ces na Pikselu 2 XL (SD835) imati 7h![]()
Niko nije rekao da je losa autonomija nego da nije bas u vrhu klase (2017/2018), npr. da koristis ostale modele iz testa verovatno bi imao 30-90 min bolji sot (samsung moze da bude izuzetak zbog nepredvidivog bloat UI) ali se nadam da niko ne gleda svaki dan u ekran telefona duze od tih 6-7h, i to previse osim ako nije posao u pitanjuTaj ''visak'' je daleko bitniji kada se putuje, cisto da ne mora da se razmislja dopuni baterije, da se ne nosi pbank itd.
Hajd postavi SS od app usage i device usage since full charge...mnige stvari se i tu mogu vidjeti, i mimo BBS-a.Ne znam al noćas mi je još više nestalo baterije...tipa sa 49 na 35% za možda nekih 4h. Biće ovde otključavanje bl i rutovanje ko kanda
Sent from my Pixel 2 using Tapatalk
Kako niko, pa evo ja kažem da je baterija očajna na manjem modelu! 2x dnevno se puni u najboljem slučaju (nekada i 3x).Pa ako si na 6P (SD810) imao 5-6h sot logicno je da ces na Pikselu 2 XL (SD835) imati 7h![]()
Niko nije rekao da je losa autonomija nego da nije bas u vrhu klase (2017/2018), npr. da koristis ostale modele iz testa verovatno bi imao 30-90 min bolji sot (samsung moze da bude izuzetak zbog nepredvidivog bloat UI) ali se nadam da niko ne gleda svaki dan u ekran telefona duze od tih 6-7h, i to previse osim ako nije posao u pitanjuTaj ''visak'' je daleko bitniji kada se putuje, cisto da ne mora da se razmislja dopuni baterije, da se ne nosi pbank itd.
Gledaću včrs uz bbs log odma posle i to da uslikam! Pixel ambient services je jedino što je updateovano od google servisa poslednjih dana, od tada je i krenuo problem sa curenjem. Kako god, pratićemo situacijuHajd postavi SS od app usage i device usage since full charge...mnige stvari se i tu mogu vidjeti, i mimo BBS-a.
Sent from my Nexus 6 using Tapatalk
Kad nikad pre nisi radio pitraje i dosta duže...+ Podešavanje svega nanovoNexus/pixel se rutuje/flešuje za 2 minuta i ne gubiš garanciju
Sent from my Nexus 6P using Tapatalk
Donesi i tvoj dati dokažem da neće duže od podne izdržati@Proday
Cini mi se da si ti svoj pixel malo sredio sto se baterije tice, neko smece od app je uzrok sto posto...
Nemam tako lose iskustvo sa baterijom niti sa curenjem bez koriscenja, izdrzi lepo ceo dan do kasno uvece, a u sustini non stop koristim telefon, sve upaljeno od mreza i sve online aplikacije non stop sinhronizuju, takodje obican pixel 2 imam, iz UK, vec par meseci.
@Proday
Cini mi se da si ti svoj pixel malo sredio sto se baterije tice, neko smece od app je uzrok sto posto...
Nemam tako lose iskustvo sa baterijom niti sa curenjem bez koriscenja, izdrzi lepo ceo dan do kasno uvece, a u sustini non stop koristim telefon, sve upaljeno od mreza i sve online aplikacije non stop sinhronizuju, takodje obican pixel 2 imam, iz UK, vec par meseci.
Onda i https://play.google.com/store/apps/details?id=com.digibites.accubattery na listu
Sent from my Nexus 6P using Tapatalk
@Running stižu godine, sve manje vremena i volje za čačkanje po adb
Sent from my Pixel 2 using Tapatalk
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari