Šta je novo?

Google Pixel 2

Да се похвалим да ћу и ја за неких месец дана да постанем поносни власник мањег модела. Другар долази из САД па ће директно са Google store-a да га пазари. Планирам да узмем ову заштитну маску за њега. Чини ми се да је то добар избор, али ако неко има бољи, слободно нека предложи. Занима ме да ли користите заштитно стакло и које и имам малу недоумицу око пуњача. С обзиром да је моб за САД тржиште, како да решим тај проблем сигурно, а да не купујем ,,европски пуњач'' и да дајем 45е само за њега?

Maska ti je vrhunska, a za punjač adapter i to je to ...
Imaš ih po radnjama, na KP i koštaju od 50 do par stotina dinara.

Uzmi neki malo kvalitetniji u boji ostatka punjača ;)

Sent from my Nexus 6P using Tapatalk

Poslednja izmena:
Да се похвалим да ћу и ја за неких месец дана да постанем поносни власник мањег модела. Другар долази из САД па ће директно са Google store-a да га пазари. Планирам да узмем ову заштитну маску за њега. Чини ми се да је то добар избор, али ако неко има бољи, слободно нека предложи. Занима ме да ли користите заштитно стакло и које и имам малу недоумицу око пуњача. С обзиром да је моб за САД тржиште, како да решим тај проблем сигурно, а да не купујем ,,европски пуњач'' и да дајем 45е само за њега?
Ja imam ovo sa linka i skroz sam zadovoljan, grip je savršen zbog nabora pozadi...

https://www.amazon.com/Ringke-Minim...l+2+ringke&dpPl=1&dpID=51epyeMtqSL&ref=plSrch

Što se stakla tiče, ja sam skinuo neko koje je došlo uz moj tel; realno od svih stakala i folija koje sam godinama koristio na telefonima jedino je whitestone dome izgledalo i radilo kako treba, a pošto za pixel 2 više nema da se nađe isto, neću da skrnavim osećaj i vidljivost ičim drugim.

Sent from my Pixel 2 using Tapatalk

@brajko

Pa svaki punjac je od 110-220v, treba ti adapter sa Americkog standarda na EU, 100din. kosta u bilo kojoj radnji elektromaterijala.

Gledam cene u US. Pa njemu cena ni malo nije pala ako bih hteo da poručim nov? Rođaci mi dolaze na leto, ima li šanse da mu obore cenu?

@Hector Ruiz ako se razumeju u ebay možeš extra da prođeš...ja sam pratio jedno vreme za sebe; p2 xl od 64 gb novi su se mogli ispod 600$ izbidovati...manji model još povoljnije.

U tom slučaju ti se i ne isplati onda...uzmi ovde nov/polovan i proći ćeš isto.

Хвала на саветима. Значи, најобичнији адаптер као што је нпр ово би решило проблем. Гледаћу да нађем неки у белој боји :)

Ja imam ovo sa linka i skroz sam zadovoljan, grip je savršen zbog nabora pozadi...

https://www.amazon.com/Ringke-Minim...l+2+ringke&dpPl=1&dpID=51epyeMtqSL&ref=plSrch

Što se stakla tiče, ja sam skinuo neko koje je došlo uz moj tel; realno od svih stakala i folija koje sam godinama koristio na telefonima jedino je whitestone dome izgledalo i radilo kako treba, a pošto za pixel 2 više nema da se nađe isto, neću da skrnavim osećaj i vidljivost ičim drugim.

Читао сам и погледао пар клипова о whitestone dome заштити екрана. Ајд што је процес као нуклеарни реактор да састављам, али цена од 40е је превише. Мислим се, ставио бих било које пристојно стакло, или фолију да сачувам екран, али преко 20е не бих дао.

Било је на немачком, британском и САД Ebay-у више повољних понуда телефона, али не желим да размишљам да ли ми уваљују полован или refubrished или Verizon октључан. Мислим да од куповине директно од произвођача нема поузданије варијанте.

Pa da, samo je taj adapter očajnog kvaliteta, ja sam ga kupio jednom za 80 dinara i bacio posle par dana ...

Pa dobro, ima i kvalitetnijih adaptera tipa HAMA ali su oni 7-8x više...što je opet daleko jeftinije od 40e koliko je čovek pominjao za eu punjač.

Ма, ово ми је међу првим стварима излетело када сам укуцао US EU adapter :)

Свакако ћу се распитати око квалитетног адаптера.

Ma samo da telefon stigne i da raste naša zajednica :d

Pa dobro, ima i kvalitetnijih adaptera tipa HAMA ali su oni 7-8x više...što je opet daleko jeftinije od 40e koliko je čovek pominjao za eu punjač.

Onaj iz gigatrona nikako, evo ovaj je bolji:

https://www.kupujemprodajem.com/Strujni-adapter-US-UK-to-EU--59286234-oglas.htm

https://www.kupujemprodajem.com/Strujni-adapter-US-EU-UK-na-EU-uticnicu-suko-56234358-oglas.htm

Bela boja, ok plastika još je jeftiniji od onog đubreta :)

Poslednja izmena:
Ma samo da telefon stigne i da raste naša zajednica :d

Ha ha ha, zajednica. Kad se stvori zajednica ti je napustis :).

Sto se tice punjaca. Zar ne moze da se kupi neki EU adapter a da odgovara tom od Pixel-a?

Poslednja izmena:
Naravno da može! A što se zajednice tiče, šta ću, ne drži me mesto :D

Pixel 2 XL 128gb aussie/hk 670e. Mislim da se za te pare isplati.

Ne znam šta je aussie ali cena je odlična za 128gb!

Stigao majski sigurnosni 8.1.0
01bc250547387ec96c028729ade86feb.jpg

Pixel in da house [emoji3]

Sent from my Pixel 2 XL using Tapatalk

Uh bravo. I to xl :)
Da te dobro služi , napokon si pobegao od trzavice zvane tw..

Panda 128gb u mint stanju. Cena je bila bas dobra pa nisam mogao da odolim. Blue tint ne primećujem za sada. Uporedicu ekrane kad stignem sa S9 plus. Možda zato sto je iz novije serije.

Sent from my Pixel 2 XL using Tapatalk
e6d2bfc865b009b41830f1fa1f847d02.jpg

Poslednja izmena:
Da nije onaj Pixel 2 XL od 600€ sa KP :)
Čestitke na kupovini!

Proveri zvučnike , da li krče na max. Znam da je to pored ekrana najveća boljka 2 xl

Mrzi me i bl da otključavam zato što moram factoru bre [emoji56]

Jedva čekam iscrpno poređnje sa 9+

Vrh Dno