Trebalo bi da ima i 7 5g. Meni je na P7 77 carrier settings versionDa da tačno, ja imao isto na 7 bez patcha, a valjda 5g na beti ima od 8 a 7 nema
Trebalo bi da ima i 7 5g. Meni je na P7 77 carrier settings versionDa da tačno, ja imao isto na 7 bez patcha, a valjda 5g na beti ima od 8 a 7 nema
Poređenja radi, na običnom Pixel 9 ni KP niti skoro išta drugo trokira, sve je glatko.Nije mi se dešavalo nijednom za ovih mesec i po na 10 Pro, osim na opšte poznatim krš sajtovima i aplikacijama (KP itd)
Znaci jeste nešto do P10? Nisam nikad imao ovo na P6, mozda u početku doduše..Poređenja radi, na običnom Pixel 9 ni KP niti skoro išta drugo trokira, sve je glatko.
P9 je 🐉 i uvek ću preporučiti P9 ispred desetke kad su bazni modeli u pitanju.. mislim da ni 11 neće imati bolju main kameru od 9Poređenja radi, na običnom Pixel 9 ni KP niti skoro išta drugo trokira, sve je glatko.
Meni KP trokira na P10P, P7, P3, iP15P... Nigde ne radi kako trebaPoređenja radi, na običnom Pixel 9 ni KP niti skoro išta drugo trokira, sve je glatko.
Msm da ne bude da mutim bistru vodu, evo @vulex8 napisa da njemu npr. KP trokira na više uređaja... Stoji da loše iskodirana ili neoptimizovana aplikacija može da proizvede trzaje čak i na najjačem hardveru na svetu, ali eto, kod mene stvarno sve leti. Moguće da je do Gugla tj. ukupne optimizacije sistema, a moguće je i da je moj Tensor neki zlatni primerak. Doduše ja sam zamrzao AI Core, Google, Gboard, i još neke Gugl aplikacije, zamenio Pixel Launcher, možda i to ima nekog efekta (mada po meni ne bi smelo). U principu mi trzaji smetaju, upadaju mi u oči i nerviraju me ali stvarno sa njima nisam imao problema, da kucnem u drvo Piksel 9 je u tom pogledu savršen uređaj.Znaci jeste nešto do P10? Nisam nikad imao ovo na P6, mozda u početku doduše..
Šta znam, imam dosta KP pretraga zabeleženih pa mi stižu notifikacije, a povremeno i prodam nešto, tako da ulazim svakodnevno a po potrebi i češće. Ne verujem da je do učestalosti korišćenja. Plus, stvari koje nerviraju se vrlo lako primete. 🤣Ili ne koristiš često KP da bi primetio, na iOS radio očajno tj. često ispada iz ram na više modela, tako da ne verujem da je do Pixel već do app.
Od kako sam napisao ovo sve je postalo smooth AF, doduše jesam updateovao gomilu system aplikacija.Jel jos uvek nije skroz ispeglan sistem za 10ke, često mi stucne, animacija kao da bude na 10 fps, scroll nije bas smooth..
Tako moj auto ima maniju samopopravljanja na ulasku u dvorište servisa 🙂Od kako sam napisao ovo sve je postalo smooth AF, doduše jesam updateovao gomilu system aplikacija.
Vidiš npr, ja sam po zanimanju policajac (sa 4 godine Kamenice), ali me pola stanice i komšiluka koristi kao neku vrstu pro bono IT savetnika/"majstora" 😃Ja sam IT Administrator, nepisano pravilo je da u dosta slučajeva kad me neko zove i objasni problem, onog trenutka kada dođem do te osobe ili se nakačim remote, to isto magično radi perfektno haha
Ah ne brini, i mene svi koje znam koriste u te svrhe i uvek i kad mi ponude pare za popravku ili slično, meni glupo da uzimam pa odbijam hahaVidiš npr, ja sam po zanimanju policajac (sa 4 godine Kamenice), ali me pola stanice i komšiluka koristi kao neku vrstu pro bono IT savetnika/"majstora" 😃
Ma nisam buraz, naseo na fotografiju padobranaca na konkursnom posteru u OŠ 🤣Znači nisi klasičan kursadžija kad imaš 4 godine Kamenice hahha
Lepo rekoh strah od uniformisanog lica 🤣ja sam po zanimanju policajac
Da nije ovo bilo u pitanju: https://www.phonearena.com/news/pixel-lag-and-battery-issue-after-update_id179667Jel jos uvek nije skroz ispeglan sistem za 10ke, često mi stucne, animacija kao da bude na 10 fps, scroll nije bas smooth..
Pa verovatno.. Dosta je redje sad al nije to to i dalje mislim, onda sa sledećim patchom poprave nadam se..Da nije ovo bilo u pitanju: https://www.phonearena.com/news/pixel-lag-and-battery-issue-after-update_id179667
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari