Nisam rekao za M7P, Honor ima odlične zvučnike - izuzetno glasne ako ništa.Honor M7P nema loše zvučnike. Da si ga čuo sigurno bi pirao vlasnika šta koristi.
Imam i M7P i M8P, bez brige.
Nisam rekao za M7P, Honor ima odlične zvučnike - izuzetno glasne ako ništa.Honor M7P nema loše zvučnike. Da si ga čuo sigurno bi pirao vlasnika šta koristi.
Posalji i meni na PMZašto se mučiš sa tim čudnim likovima tamo na kp kada imaš proverene mađare koji su verovatno i jeftiniji od toga što gledaš ?
Edit: poslao sam ti PM
Molim te pošalji i meni. Hvala ti puno.Zašto se mučiš sa tim čudnim likovima tamo na kp kada imaš proverene mađare koji su verovatno i jeftiniji od toga što gledaš ?
Bukvalno svi osim Honora 😹 OPPO ima dobar tuning ali su tihi.Ne tangira me uopšte, stvarno postoji razlika u zvuku kod HM5P i HM7P.
Napisao si "i svi kinezi".
Nije ni vazno, uglavnom ovi su kroz komoru za hladjenje pustili zvuk i iskoristili je za rezonator
Nadam se da sam dobro upamtio, čitao pre dva meseca. Stvarno kida zvuk.
Izvinjavam se, lično nisam imao nameru da nastavljam 👍Aman ljudi, tema je GOOGLE PIXEL 10 a ne raznorazni kinezi i zvukovi na istima. Ajde post, dva tri, ali ovo se nastavlja koliko vec, punite temu postovima koji apslutno nemaju veze sa temom i zatrpavate stvari vezane za telefon za koga je i tema.
Nema, samo update sistema na poslednju verziju i volte radi bez ikakvog daljeg cackanja, kao sto i na svim ostalim podrzanim telefonima radi.Ima li sad potrebe za Sizuku akrobacijom na seriji 10?
Sad znam koga ću da cimam za info kada ponovo budem kupovao Pixel 😉Zašto se mučiš sa tim čudnim likovima tamo na kp kada imaš proverene mađare koji su verovatno i jeftiniji od toga što gledaš ?
Mislim da pored te razlike u ceni apsolutno nema smisla kupiti običnu verziju, osim ako je ne nađeš za dooosta veću razliku u ceni pa da ti se isplati@Amortizzer
Ne verujem da je ogromna razlika, eventualno u zoom kameri. Veći je problem što obični pixel 10 od 256gb košta samo oko 120 manje od p10 pro od 256gb ? Apsurdno
Ja sam presao pre malo jace od 2 nedelje sa 7 pro na 10 pro i baterija je odlicna, stvarno nemam zamerke. Na pocetku sam ga bas maltretirao i izvlacio je izmedju 6 i 7 sati na LTE. Sad sa normalnim koriscenjem izvucem dan i ostane 50+% sa kombinacijom LTE i WiFi-ja. Ne znam koliko trosi preko noci jer ga svako vece stavljam na punjac da se adaptivno puni. Ne mogu da se setim koliko je bila dobra baterija na 7 pro kad je bio nov pa ne mogu da uporedim a sad nakon 3 god nema smisla uporedjivati. Sve u svemu ja sam zadovoljan baterijom, cak i prijatno iznenadjen(mada spucali su skoro 5000mah u 6.3 inca tako da bilo bi i ocekivano da bude dobra).Da li može neki od ponosnih vlasnika Pixel 10 Pro (ne XL) da podeli utiske o bateriji i trajanju iste?
Ne da mi se da uzmem veći telefon, pa mi se P10 Pro čini kao razumno rešenje.
Nije mi to nikad palo na pamet 😄Kad uzmem telefon "novi" uvek imam naviku da izmedju 3-4 nedelje ispucam par skrinshotova SOT-a dobijenog 100% -> 15% baterije bas iz razloga da mogu da poredim kasnije ako imam potrebe...ne kosta a moze da znaci.
Upravo si mi rešio dilemu sa Kinezima.Ekran i vibra motor su perverzija. I posle bagovitih Kineza napokon autobrajtnes da radi kako treba. 🙂
Toliko je ispeglan da ne radi 5g 🙂Upravo si mi rešio dilemu sa Kinezima.
Pixel ispeglan konačno kakav treba da bude?
Ovo jeste glavni problem, ako ti se ne svidi ili kada te smori kome prodati?U poslednje vreme je dosta hajpa oko Kineza i kupuju ih svi ali realno mislim da nisu za svakoga. 🙂
LTE je uvek radio, volte nije, ja drain nemam i snimci su mi sasvim ok, za slike mu nema ravnog još uvek.Toliko je ispeglan da ne radi 5g 🙂
Kad sam ja kupovao kineza koji je isključivo za kinesko tržište, osnovni uslov je bio da SVE vezano za osnovne funkcije telefona radi besprekorno kod nas, što znači band 20, 4g, 5g, MMS...i za malo nisam odustao jer nema esim. Na kraju kad sam saznao da postoji rešenje koje radi normalno, kupio sam telefon.
E sad, ovde se preporučuje telefon koji do juče nije imao LTE bez gimnastike, koji nema 5g, koji snima video na nivou telefona iz 2023 i koji preko noći izgubi 10% baterije...
Slažem se da vibracija i zvučnici kod Kineza nisu na nivou iPhone/Samsung/Pixel ali za ekran i auto brightness ne mogu da se složim.
Sa druge strane android skin im je ubedljivo najbrži i najfluidniji, baterije velike i standby drain vrhunski. O fotografiji i videu ne bih trošio reči.
U poslednje vreme je dosta hajpa oko Kineza i kupuju ih svi ali realno mislim da nisu za svakoga. 🙂
To možda na Vivo k1ngu nisu 😀 Na Xiaomi Ultra sve nabrojano je odlično, a auto brightness ne koristim generalno, možda ponekad na najjačoj dnevnoj svetlosti ali van toga ne, pa i ne znam kako radi. Verovatno ništa bolje od Vivo i Oppo.Toliko je ispeglan da ne radi 5g 🙂
Slažem se da vibracija i zvučnici kod Kineza nisu na nivou iPhone/Samsung/Pixel ali za ekran i auto brightness ne mogu da se složim.
Sa druge strane android skin im je ubedljivo najbrži i najfluidniji, baterije velike i standby drain vrhunski. O fotografiji i videu ne bih trošio reči.
U poslednje vreme je dosta hajpa oko Kineza i kupuju ih svi ali realno mislim da nisu za svakoga. 🙂
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari