Amortizzer
Čuven
- Učlanjen(a)
- 04.06.2011
- Poena
- 575
Pa Google? 😅ko placa onu masu
Al svake godine isto, pa jel ih nije sramota vise..Pa Google? 😅
Nit je baterija bolja nit se manje greje, ja ne znam ko placa onu masu da onoliko blebece jednu istu skriptu..
Svako je od prvog dana znao da to nema veze sa fabom. Cini mi se da je G5 i dalje samsungov IP + modem.I bez obzira sto je TMSC a na Exynos. :| Šteta.
Mislim da je samo modem od Samsunga a sve ostalo je Google/ARM.
Očigledno ne znaju još uvek da naprave kršteni SoC, mada verujem da će im trebati za to još koja godina( gledam ka G7).
Opet, generalno se zna zašto se uzima Google, za sve ostalo tu su Kinezi i apple.
Google store, UKČekaj, šta je tačno ovo? Deluje kao da je cela treća fotografija AI generisana
@2SaiNt4U gde si to kupovao?
Ai generacija radi samo na 100x zoom.Ima li opcije da se isključi ova budalaština sa ai i zumom? Kakav debilizam, ajde ok da koriste ai za neku interpolaciju piksela da bi se dodbila čistija fotografija pri velikim vrednostima zumiranja (btw za to ni ne treba ai), ali da ti bukvalno generišeš novu fotku kompletno pomoću ai...🙄 Koji li je to genijalac smislio. Mada koliko polupanog sveta još će to da prodaju kao feature.
Hahaha katastrofa ako je istina, ali deluje mi kao da je fejk, odnosno kao da je cela slika generisana preko nekog AI alata.Drvo pretvori u orla
Dobijaš original sliku i AI obradu svaki put pa možeš obe da koristiš, a možeš totalno i da obrišeš (isključiš) taj mod.Ima li opcije da se isključi ova budalaština sa ai i zumom?
Između 30x i 100x mislim, tako sam čuoAi generacija radi samo na 100x zoom.
10 pro naravno. Magnet, veća baterija, bolji zvučnici, bolja izrada, noviji telefon, + za sada svi javljaju da se manje greje pri normalnom korišćenju.A i bolje da imaš Srpskog orla krstaša nego neko muljavo drvo (Vulinovim epskim vikanjem). Da birate sad kad se sve zna o 10, šta biste uzeli 9 pro ili 10 pro?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari