Šta je novo?

Google Pixel 10 / 10 pro

Bilo bi jako čudno da dođe u Bosnu a ne u Srbiju :)
Znam da ih Peca najavljuje već godinama, ali za sada nema nikakvih konkretnih dokaza da stvarno dolaze

Jedino što je ovo 9 a ne 10. Ali bitno da dođe :)

Jedino što je ovo 9 a ne 10. Ali bitno da dođe :)
Stariji modeli su se već počeli pojavljivati u ovlaštenim radnjama.
Na eKupi stoji da će 8 i 9 biti dostupni od 7. avgusta

Čudno iskreno

Nadam se da će i Pro modeli kasnije dobiti ovu plavu boju :)

Koliko su uzeli iPhone dizajn, pa cini mi se i samu teksturu kucista. Doduse koliko sam video zbog toga im odlicno i ide otimanje iPhone korisnika u Americi.

Sa 9pro na 10pro bi presao samo ako bi novi soc omugucavao ekranu da drzi duze 1-2 maksimalno osvetljenje,ovako ja ne vidim ni jedan jedini razlog osim brzeg punjenja koje izgleda ostati i 10 isto.

Ma isti telefon. Ne mogu da se nakajem sto sam prodao 8Pro pa posle uzeo 9ProXL. Isti spori telefon, samo je 8Pro imao upotrebljiviji ekran. Na 9 mi se pojedine ikone crtaju do pola ako su u samom uglu.

Vise generacija pixela sam koristio (uglavnom vrlo kratko do 1mesec jer se uvek javi neki problem deal breaker za mene) ,9xl je jedini koji vozim vec 6meseci,nemam zamerke osim "standardnih" da drzi max nits duze i brze punjenje,bukvalno sve ostalo radi savrseno od prvog dana...

Biće to sve ok sa tensor g5 by TSMC :)

I nekako mi deluje da će obični pixel 10 da bude jako popularan, dobar potez što su mu dodali zoom kameru. Nadam se da mu samo neće previše osakatiti brzinu punjenja.

Lično, dizajn mi je bitan koliko i dizajn unutra. Bilo bi lepo da reše sve poznate probleme. Jel vi koji imate devetke nemate više one šrafove koji se vide na ugašenom ekranu?

Jos ne mogu da pohvatam sta je bolje na ovom modelu osim jaceg magneta na ledjima.

Google ca da ima bateriju od 6k kada drugi budu imali 10k😁

@Qiza nema šta da menjaju propise, striktno je navedeno litijum jon, ovde se priča o silikon karbon baterijama.

Napokon ufs 4.0 :) da ne kukaju ljudi više po forumima :)

Nazad
Vrh Dno