TEP3A
Čuven
- Učlanjen(a)
- 07.02.2002
- Poena
- 765
Mozes, ali brate, u 2025 da trebas custom launcher da stavljas? Da ne pricam sto mi je Pixel urnisao Novu kad treba app switching da radim.Samo sto na iOS-u ne mozes da promenis launcher.
Mozes, ali brate, u 2025 da trebas custom launcher da stavljas? Da ne pricam sto mi je Pixel urnisao Novu kad treba app switching da radim.Samo sto na iOS-u ne mozes da promenis launcher.
Imam dobre ponude da uzmem pixel 9 pro u zameni za moj vivo, i uzeo BiH ga ali svi su 128gb, šta da radim sa toliko malo prostora, trenutno mi samo aplikacije zauzimaju 90gb. 1200€ za 128gb je kriminal, taj telefon treba da posluži neku godinu a on je u startu osuđen.Preskupo i sramota za 128gb!
Ne svidja mi se punjac![]()
Exclusive: Google Pixel Watch 4 Official Renders
Here is the new Google Pixel Watch 4 in both 41mm and 45mm sizes. There aren't a lot of differences when it comes to the design here; Google is continuingwww.androidheadlines.com
![]()
![]()
![]()
Exclusive: Google Pixel Watch 4 debuts new charging system
Last week, we exclusively revealed the Pixel Watch 4 specs (including the 41mm and 45mm models), and we mentioned that Google was adding a newwww.androidheadlines.com
Nekome je dovoljno, meni je već malo, zato ću morati i da menjam svoj P7.Imam dobre ponude da uzmem pixel 9 pro u zameni za moj vivo, i uzeo BiH ga ali svi su 128gb, šta da radim sa toliko malo prostora, trenutno mi samo aplikacije zauzimaju 90gb. 1200€ za 128gb je kriminal, taj telefon treba da posluži neku godinu a on je u startu osuđen.
Razumem potpuno čoveka zato što voli da mu shadow-si budu rasvetljeni a highlights-i ubijeni, klasična Pixel i Huawei/Honor HDR obrada, nebo plavo katastrofa, nikakva dinamika, sve je flat. I nije jedini, većina korisnika traži upravo to ali Vivo, OPPO i Xiaomi ultra modeli gađaju drugu vrstu korisnika.U iskušenju sam da tagujem ekipu iz Vivo podforuma i uzmem kokice 😁
Ako gledaš da moraš da radiš neku gimnastiku zbog poziva u Srbiji i zbog procesora koji nije na nivou poslednjih flagshipova onda da, ali realno 9 Pro je što se ostalih stvari tiče u samom vrhu, ja i dalje nisam video lepši i osvetljeniji ekran, zvučnici vrhunski, samo uređaj i kvalitet izrade, o kamerama da ne pričam, naprosto ne postoji telefon koji će izbaciti odmah fotku kao Pixel, da ne moraš da se zamaraš sa njom i nešto sređuješ, nego je odmah spremna za slanje dalje, ja kome je fotografija hobi i imam aparat apsolutno ne pada napamet da se zezam sa telefonom, treba mi odmah upotrebljiva fotka.Da uprostim, Pixel je vnogo od telefona kome nesto uvek ozbiljno nedostaje ali ima pixel kameru koja bukvano vredi kao sve to sto mu nedostaje.
Juce sam u Solunu pravio selfije sa zatvorenim ZFlip 7. Dakle njegova glavna kamera u prodavnici. Ubi ga Pixel 9PXL na mesto sa svojom prednjom. Dosta je sira i bolja je prednja za nijansu i od iP16PM, koji je bio pored izlozen. Eto, zato ga trpim.
Samo point and shoot. I to je to. Prva fotka je uvek kako treba. Tako treba telefon da slika, to nije dslr. Nema potrebe za nikakvim editom, mozda neki krop i to je to. Pet puta manje slika nego sa S24Ultra gde moram da opalim 5 komada da jedna slucajno ne bude mutna jer drzi blendu ko pijan. Da ne pominjem da sam se navukao na "pixel look" i sada nema nazad.Ako gledaš da moraš da radiš neku gimnastiku zbog poziva u Srbiji i zbog procesora koji nije na nivou poslednjih flagshipova onda da, ali realno 9 Pro je što se ostalih stvari tiče u samom vrhu, ja i dalje nisam video lepši i osvetljeniji ekran, zvučnici vrhunski, samo uređaj i kvalitet izrade, o kamerama da ne pričam, naprosto ne postoji telefon koji će izbaciti odmah fotku kao Pixel, da ne moraš da se zamaraš sa njom i nešto sređuješ, nego je odmah spremna za slanje dalje, ja kome je fotografija hobi i imam aparat apsolutno ne pada napamet da se zezam sa telefonom, treba mi odmah upotrebljiva fotka.
I taj procesor kome ljudi zameraju meni odrađuje sve što mi treba, niti igram igrice, niti renderujem nešto 😂
Najblize tome znam da je @nightshadow presao sa 7 pro na 9 pro xlMoze netko tko je imao pixel 8 i presao na pixel 9 reci svoje iskustvo?
Ima li nekih osjetnih poboljsanja u odnosu na 8?
Da dodam, takodje. Cak sam koristio u jednom trenutku 2 esim i sve top, roming kuci itd.Meni je modem u p9p ekstra. Ako izuzmemo period kada sam na A1 bio bez VoLTE, a oni isključili 3G mrežu (obe stvari su (bile) do A1). Nikakav problem sa mrežom nisam iskusio. Niti sa eSIM niti fizičkim karticama, niti u romingu. Ne računam zabiti gde zaista nema signala.
Ja sam prešao sa 8 pro na 8 pa posle na 9 pro. Nema bukvalno nikakve razlike u telefonima, jedino možda u kvalitetu zvučnika i to je to.Moze netko tko je imao pixel 8 i presao na pixel 9 reci svoje iskustvo?
Ima li nekih osjetnih poboljsanja u odnosu na 8?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari