Amortizzer
Čuven
- Učlanjen(a)
- 04.06.2011
- Poena
- 575
Deluje ne tako velika razlika između 10 i 10 pro
A G4 se već manje greje i manje troši od G3 i G2? Ako sam dobro ispratioJa verujem da će se značajno manje grejati nego g4.
Mada znacemo za 2,3 nedelje manje više sve.
Ali imamo 2200 nits regularni max brightness, što je stvarno dovoljno po mom mišljenju. Tih 3300 hbm peak ne znam koliko je realno potrebnoDzaba kad ce HBM da drzi 60sekundi
The Pixel 10 Pro series introduces a new “sensitive eyes” setting that doubles its display PWM rate to 480Hz. The option is limited to the Pro models, with partial support on the Pro Fold, and none on the base Pixel 10.
The vanilla Pixel 10 128GB and Pixel 10 Pro 128GB variants still have support for the older UFS 3.1 type storage.
However, all the new Pixel 10 phones with 256GB of storage and higher support the UFS 4.0 storage.
Furthermore, the Pixel 10 Pro devices (including XL and Fold) also have “Zoned UFS” support on their 512GB of higher storage variants.
Gde i kako ovo funkcioniše začarao me Google o5 za par dana korišćenja.U Evropi ponuda i nije toliko loša..
Procena starog telefona + 250e na tu procenu.
Sve u svemu čeka se sledeća godina pa da se uzme
Za polovan 9 pro se dobija ozbiljna para( 730e )![]()
To ti je ponuda sa Google Store-a u EU, recimo u Nemačkoj. Prijaviš prilikom kupovine da hoćeš trade-in, napišeš koji model imaš, oni ti daju procenu i nakon naručivanja u nekom momentu dođe kurir po stari telefon i ti dobiješ novi.Gde i kako ovo funkcioniše začarao me Google o5 za par dana korišćenja.
Kolko bi dobio za 9 pro xl?
i rucno osvetljenje takodje obara vrlo brzo na suncu (9xl) tako da nisam siguran sto to mi imamo..Ali imamo 2200 nits regularni max brightness, što je stvarno dovoljno po mom mišljenju. Tih 3300 hbm peak ne znam koliko je realno potrebno
Ne, dobijes odmah novi, placas punu cenu. Posalju uz novi telefon i kutiju da vratis stari telefon, tako imas vremena da odradis sinhronizaciju, backup i sl. Nakon njihove finalne procene vracaju pare na racun.To ti je ponuda sa Google Store-a u EU, recimo u Nemačkoj. Prijaviš prilikom kupovine da hoćeš trade-in, napišeš koji model imaš, oni ti daju procenu i nakon naručivanja u nekom momentu dođe kurir po stari telefon i ti dobiješ novi.
Tako je. Ja živim u Austriji i onda mi je ova ponuda baš primamljiva. Šteta što Google nije ovu ponudu proširio i na Balkan.To ti je ponuda sa Google Store-a u EU, recimo u Nemačkoj. Prijaviš prilikom kupovine da hoćeš trade-in, napišeš koji model imaš, oni ti daju procenu i nakon naručivanja u nekom momentu dođe kurir po stari telefon i ti dobiješ novi.
Realno ne bi smela biti lošija , samo može biti u rangu 9ke. Mene interesuje i modem, jer sam na 7ci imao mnogo problema oko prekidanja signala i ne želim taj horor opet.I meni se svidja ovaj trade, cene mi P8 411 funtaca. Gledam P10 256GB ali me sad buni ta glavna kamera da ne bude losija od P8, a ona mi je najbitnija.
Da li se zna koji je modem u pitanju ?
Na 9 je vec dosta bolji i brzi. na 10 nije gori sigurnoA kakav je otisak prsta? Na pixel 7 nije baš najbolji, od 10 pokušaja ispije da očita prst 5x
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari