Šta je novo?

Google Pay/Wallet Srbija

Visa kartice i dalje ne rade na Google Pay-u izbaci uslove korišćenja i onda da error, tako već dva meseca. Ako nekom radi nek javi :D

• Like
Reagovanja: uji
Upravo sam probao da dodam Visa internet i ne radi.

Nazovi banku onda, vidis da su sve MC i Visa kreditne i debitne spomenute

Banka poštanska stedinica je omogucila Apple Pay i Google Pay samo za Marter kartice.

• Like
Reagovanja: uji
Verovatno stoje stvari tako da je Master zvanično podržan, a Visa trenutno u fazi testiranja. Međutim, Google je iz nekog razloga to dopisao na spisak. Važno da pri oba pokušaja da dodam karticu mi je rezervisano po 0.95€ (prvi put sa dijakritičkim, a drugi bez dijakritičkih karaktera). Cirkus!

Jeli neko probao da doda svoju Mobi banka MasterCard u Google Wallet?

Sestra dodala upravo debitnu Master Mobi banke. Morala je zvati call centar. Tražili ime prezime i pitali su je za odgovor na sigurnosno pitanje.
9005 opcija 4 pa razgovor sa operaterom (0)

Nije mi sestra sad tu. Ukucala broj kartice i podatke u Wallet i na zadnjem koraku dobila info da će banka da provjeri identitet i dugme Pozovi banku. Klikom na to dugme otvara se dialer sa brojem Call centra Mobi banke. Ostalo sam opisao. 4 pa 0 pa se javi operater koji pita ime prezime i ime oca i ime prababe 😃
I aktivira. Kartica u walletu postane vidljivija ( opacity na 100%) 😊
Piše se na Benchu o ovome i u temi Mobi banka.

Jel ima neko neki info za Aik Banku?

To i mene interesuje pošto je AIK kupio Euro-Direktnu pa od njih ne očekujem da uvode GP.

Bila je pre par meseci leakovana stranica za Apple Pay. A i sami su rekli da rade na tome. Kupiovina Eurobank Direktne nema veze ne verujem da su prestali sa integracijom zbog toga.

Mislio sam na to da ED verovatno ne planira uvođenje GP zato što je prodata.

Aaa kapiram, moja greška :D Slažem se sa tobom svakako,

ja sam dodao i debitnu i kreditnu bez poziva stigao sms za verifikaciju ukucao kod i aktivirano odmah .

Ne znam šta li je onda u pitanju. Ona probala sinoć i dobila na kraju procesa da mora da kontaktira banku pa pošto nije radio korisnički servis, zvala ih danas i završila. I ona je dodala i kreditnu, isprobala, sve radi.

Ja jutros slučajno otvorio ovu temu, vidim moze mobi bank kartica da se aktivira. Instalirao GP, ubacio karticu, stigao kod za verifikaciju i to je to. Nisam jos probao

Moja teorija je da poziv traži ljudima kojima je telefon podešen na neku drugu državu, ko je na srpskom regionu, on može i putem SMS-a da verifikuje.

Ja sam danas dodao i debitnu i kreditnu mobi karticu. Kako određujem s koje će skidati? Ona koja je prva u google novčanika?

Nazad
Vrh Dno