Martin Mystere
Čuven
- Učlanjen(a)
- 04.02.2007
- Poena
- 935
Meni je vazda uključen od 7-22h preko Bixbi routine.
U 7h se sam uključuje, u 22h se sam isključuje...
U 7h se sam uključuje, u 22h se sam isključuje...
Bio uključen odranije, nisam primetio neki efekat na bateriju.Pa valjda moras i NFC da ukljucis? Ili ti je vazda ukljucen?
NFC ne trosi bateriju, to ti je kao da ukljucis na dugma svetlo sam taj potez ne trosi struju, ali sijalica trosi, tako i nfc dok ga ne koristis ne trosi bateriju, kad je u funkciji trosi a koliko ti je aktivan shvatas da ne utice nfc na potrosnju baterije i moze stalno da ti bude ukljucen.Bio uključen odranije, nisam primetio neki efekat na bateriju.
Nego sam koristio aplikaciju banke koja je morala prvo da se pokrene, pa onda izabere beskontaktno plaćanje iz toolbara.
Ovako jeste mnogo lakše i ušteda vremena (na hiljade plaćanja). 😉
Za svaki slučaj sam Wallet izbacio iz optimizacije baterije i ubacio ga u Never Sleep da bi to uvek radilo.
Nije baš tako...Ekran se sam otključa po vađenju, neka Samsung Smart funkcija valjda prepozna da je blizu smartwatcha, pa se samo prinese na 2-3 cm dok bipne i to je sve.
(Bar u Maxiju, u Lidlu mi je beše tražio i otisak prsta za veću sumu... videćemo.)
Meni dođe isto.... karticu samo prislonis
Tako je bilo i sa bankarskim aplikacijama.Je l tel mora da ima zastitu zakljucavanjem da bi koristio GP
Telefon jos moras na "klik" da otkljucasMeni dođe isto.Potrebno je da:
- prislonim karticu / prislonim telefon
Možda je tako podešeno kod većine.Telefon jos moras na "klik" da otkljucas
Kod njih se i sada koristi tan tablicaMeni su matori u Erste, mislim da je cale do skoro koristio onu tan tablicu. Kakav crni GW...
Te dve stavke su mi uključene...Uređaj ti nije sertifikovan? 🤔 Čudno. Instaliraj "drm info" i proveri widevine security level, trebalo bi da stoji "L1" ali u tvom slučaju verovatno nije. Koji telefon je u pitanju i koja verzija androida ako nije tajna?
uključi ove dve stavke ako eventualno nisu..Pogledajte prilog 353604
Otkljuca se i meni telefon dovoljno da mi vidi lice i aktivirace se face unlock, ali ostane lock screenMožda je tako podešeno kod većine.
Meni telefon po izvlačenju iz futrole ili podizanju sa stola odmah pređe iz "Always On" u "Lock Screen" a u većini slučajeva se posle sekundu-dve i otključa (pomenuta Smart funkcija) ili prislonim otisak ako se joguni. Manje posla nego otvaranje novčanika i izvlačenje jedne od nekoliko kartica (većina bez pokrića, radije bih samo jednu AmEx Centurion Black.).
Nebitno... krajnje je vreme da se batale prljave zgužvane hartijice (tačnije krpice) i zajedno s metalnim kovanicama odu u istoriju... 🙄
Nažalost, poseduješ model koji ne tako često ima problema sa sertifikatom.. ako ti već nije rutovan telefon ili flešovan custom onda ti je jedina šansa da čekaš sledeći apdejt ili da pokušaš ručno da skineš sertifikat.. nisam posedovao nikad xiaomi ali pretpostavljam da se može naći "tutorijal" na netu.Te dve stavke su mi uključene...
Evo u prilogu šta pokazuje drm info.
Kako da prislonim kada ima nekoliko kartica koje podrzavaju beskontaktno placanje? Takodje, novcanik je na preklop, nije onaj tanak samo za kartice. Ja drzim u torbici novcanik zbog dimenzija, samo telefon u dzepu. Svakako, koji god da je novcanik, mobilni se mnogo lakse izvadi, barem je meni tako dojam. Kao sto rekoh, zaista zavisi dal korisnik ima jednu karticu i onaj sleeve ili ima vise kartica, debeli novcanik, itd.pa kartica se ne vadi već samo prisloni novčanik, ja karticu držim u futroli gde su mi dokumenta i samo je prislonim. nikakvog vađenja nema
Jesi li loyality kartice uneo samo prostim skeniranjem bar koda?Ali se i dalje zbune kada im loyalty kupone pružim na satu. 🤭 "Milkaa... vidi gde ovaj ima aplikaciju!"
U principu možeš da slikaš bar/QR kodove i ubaciš ih u galeriju, ali je zapetljano nalaziti ih i sat se gasi kako ga okreneš ka skeneru.Mislio sam da sve to unesem prostim skeniranjem bar koda na kartici ali ne znam da li bi to u praksi funkcionisalo kako treba.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari