Šta je novo?

Google Pay Srbija

A13 pravi probleme...
 
Zato i pitam al ne odgovori covek jos. Moguce da na 13 pravi probleme, videcu cini mi se da na moj uredjaj stize sad u aprilu 13-ica tj MIUI 14.
 
Koliko vidim ovo je lista banaka i njihovih kartica koje trenutno podržavaju Google Pay, ili ima i neka a da nije na ovoj listi?
 

Prilozi

  • GPay.jpg
    GPay.jpg
    98.2 KB · Pregleda: 160
Android 13 sa poslednjom zakrpom od 1.1.2023.i miui global 14.0.1.
Sve se poklapa, nakon apdejta od 18.2.2023.ne radi plaćanje.
Ne znam na koje dual aps mislite i koje naloge imam 1 karticu od bivše mts banke(rebrandiranu novu u bpš) i nju koristim za gpay. Imam odvojeno rai pay, probao da obrišem nju, isto. Pre je radilo sve kako treba. I rai i bpš gpay.
 
Znaci da ne apdejtujem tel sad kad mi stigne dobro si napisao, ja isto imam nalog od bivse mts banke, rebrendiranu novu bpš karticu povezanu sa Gpay-om.
Onda je def to problem. MIUI 14 sa androidom 13.
 
Ja sam jutros pustio ažuriranje februarski Security patch i malopre mi iskočilo da telefon ne zadovoljava zahteve za Gpay. MIUI 13. ☹️
 
Update: Iako upozorenje iskače kad god uđem u Wallet, jutros sam probao i radi mi plaćanje.
 
Da li neko zna da li i kako može da se vidi spisak svih transakcija za određeni mesec i neka statistika plaćanja ili bar da li google pay može da se poveže sa drugom app koja to radi? Nisam se previše udubljivala, videla sam samo da postoji insights ali ne znam kako tome da pristupim.
 
Imaš samo neke poslednje transakcije kad ideš na karticu i onda Details i zatim Activity. Za ceo mesec i sve aktivnosti ti tada piše napomena da to moraš preko izvoda banke.
 
Gugl i njegov čuveni minimalizam :rolleyes: Obrišeš aplikaciju, ponovo je instaliraš, a istorija aktivnosti od ranije izgubljena.(n) Ne znam samo čemu onda Gugl nalog...
 
Da, za to znam, hvala. Ovo ostalo izgleda ne važi za nas nego za Ameriku, ali bar da može da se poveže sa nekom app. :/
 
Sport Vision loyalty kartica nije prošla iz GPay. Kažu odbija jer sam u Bosni, a ja u Bosni nikada u životu nisam bio.
 
Kako misliš nije prošla? Ubacio se je u Google pay kao loyalty karticu i pokazao u prodavnici?
 
Kako misliš nije prošla? Ubacio se je u Google pay kao loyalty karticu i pokazao u prodavnici?
Pa da.
Radnica kaže neće da prođe. Pita da li sam iz Bosne. Njoj valjda nešto tako prijavljuje.
Naravno da je iz GPay, koja je svrha da nosim još u fizičku karticu.
 
Meni ne izgleda da je to do GPay-a. To je u suštini običan bar kod koji svejedno da li je na fizičkoj kartici ili na nekoj aplikaciji. Pre mi izgleda da njima nešto nije ok u toj prodavnici ili gde već.
 
Skenirala je bar code I terminal je odbio.
Htela da otvori drugu loyaltu, nisam bio zainteresovan.
Svejedno, samo sam podelio iskustvo.
 
Sta tu ima da prodje, to je obican broj?
Mogao si da joj das i na papiru napisan rukom.

Bice da ti taj broj nije dobro unesen, proveri ga.
 
Pa proveri brojeve, 99% ili nisu dobri ili nije unet ceo broj.
 
Sport Vision loyalty kartica nije prošla iz GPay. Kažu odbija jer sam u Bosni, a ja u Bosni nikada u životu nisam bio. Skenirala je bar code I terminal je odbio. Htela da otvori drugu loyaltu, nisam bio zainteresovan.
Meni je u Sport Vision-u prodavačica rekla da ne moram da nosim Sport and Bonus karticu i da će me pronaći samo na osnovu broja telefona prilikom kupovine.
 
I mene je lutala za broj, ali sam promenio brojeve i više se ne sećam koji sam imao tada. Nebitno sasvim I tako nema neke koristi od tih njihovih kartica.
 
Zna li neko da li je Erste banka omogucila gpay? Presli su na nov sistem, aplikacija je katastrofa..
 
  • Like
Reagovanja: uji
Ja sam mislio da prebacim platu i finansije na Wise, da ugasim Erste, ali pošto naplaćuju fee za ufur, na mene neće računati, iz principa. Ne mislim 7€ za izradu kartice, već svako prebacivanje novca na Wise račun oporezuju. Hvala, ljepa.

Fintech se koristi samo tamo gde su jeftiniji od tradicionalnih banaka.
 
Zna li neko da li je Erste banka omogucila gpay? Presli su na nov sistem, aplikacija je katastrofa..
Samo core sistem je promenjen, jer je bio prestar, čak iz devedesetih, te zato nije mogao diektan upgrade na George-a. U narednom periodu se očekuje, kao i GPay. A kada tačno, ne zna se.
 
Nazad
Vrh Dno