Onda neka kombinacija Rclone+pCloudJa ne verujem u lifetime usluge koje zahtevaju eksterne resurse. Ok je lifetime licenca za program. Ali sa ti neko kao "lifetime" čuva podatke u data centru.. Veoma sumnjivo.
Ne treba verovati nikome, samo treba napraviti računicu. Tipa, koliko postoji kompanija, koliko dugo već nude taj lifetime, i koliko brzo će se taj jednokratni trošak isplatiti. Ako se trošak isplati za X vremena u odnosu na ekvivalentnu ponudu sa pretplatom na godišnjem nivou, sve preko toga je super, koliko god da traje, jer se svakom godinom korišćenja nakon što se to isplatilo dobija slična vrednost za dž. Tako ja na to gledam. Naravno, tu je ipak važno da rok isplate ne bude nešto tipa 10 godina.Ja ne verujem u lifetime usluge koje zahtevaju eksterne resurse. Ok je lifetime licenca za program. Ali sa ti neko kao "lifetime" čuva podatke u data centru.. Veoma sumnjivo.
Da li ti je doslo neko obavestenje ili slucajno naleteo na to?
Trebalo bi da je rok 30 dana za preuzimanje dok ne krene brisanje iznad onih besplatnih 15gbDa li neko zna kad bih sad na primer ugasio pretplatu, na koji nacin da dodjem do podataka na cloudu?
Da li regularno mogu download na telefon ili postoji neki drugi nacin?
Ja imam godišnju Google One AI Pro pretplatu od 7200 lira, a prethodno sam imao običan Google One od 2 TB. Kada sam prelazio, išao sam preko "See all plans" i tu sam izabrao novu pretplatu sa liste. Sada proverih na iPhone-u na kojem mi je turski Apple ID, kada odem na "Subscriptions", pa na Google One, još uvek mi je vidljiva opcija "See all plans" i kada je izaberem, izlistaju mi se svi dostupni planovi. Da li ulaziš na "Subscriptions" na Apple nalogu preko Apple uređaja?Razmišljam da pređem na Google AI Pro godišnju pretplatu onu od oko 7000 i nešto lira, trenutno imam Plus. Kad uđem u subscriptions na Apple nalogu, pod Google one više nema see all plans nego samo piše manage in Google One. Kad tu kliknem, vodi me u app gde mi daje upgrade na AI paket, ali samo mesečna opcija.
Pa bitno je da radi, koga briga sto nije kroz njihovu one app 😀Ovo mi liči da je na webu kroz browser? Nije kroz Google One app?
Turska preko iphone naloga.Koja je najjeftinija opcija za Google One sa AI opcijom?
Koliko dodje novca?Turska preko iphone naloga.
Nisam siguran jer nemam tu pretplatu, ali mislim da je duplo jeftinija nego sto moze kod nas da se kupi domaca.Koliko dodje novca?
Vidis meni pisalo 200$ kod nas i kad sam pokusoa upgrade onda cena 26000 dinara iskoci. Odlican kurs, odnosno ugradjivanje.Preko Turske je 7200 lira sto je i napisano par poruka iznad, to je 140 evra.
Kod nas je 26.000 din isti paket, govorim o paketu AI Pro sa 2tb prostora.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari