Šta je novo?

Google One pretplata

Mislim da i to može bez problema. Nisam baš direktno probao sa istim nalogom, ali evo kako sam odradio. Dugo sam plaćao Google One od 200 GB preko Srbije i za to sam koristio svoj primarni Google nalog koji je deo Google porodice (u njoj su članovi moje prave porodice i još jedan moj sekundarni Google nalog , tako da se ne menja). Kada sam odličio da pređem na Tursku, samo sam otkazao tu One pretplatu na primernom nalogu i obavio ovu proceduru koju sam opisao iznad, ali sam za prijavljivanje u Google One na iPhone-u sa turskim Apple ID-om upotrebio taj svoj sekundarni Google nalog koji je deo porodice. Sve je prošle bez ijednog problema, a od tada sam i menjao paket (trenutno sam na godišnjem Google One AI Pro od 2 TB).
Znaci pozelno je da se ima jedan sekundarni nalog za sekoj slucaj. I sa taj sekundarni se prijavuvas na turski Google One. Posle sam odredujes koj koliko storage ce dobiti, ovde me interesuje za primarsni t.e. srpski nalog?
Od kade kupuvas vauceri, turgame?

Hvala unaprijed za tvojoj podrsci.

Znaci pozelno je da se ima jedan sekundarni nalog za sekoj slucaj. I sa taj sekundarni se prijavuvas na turski Google One. Posle sam odredujes koj koliko storage ce dobiti, ovde me interesuje za primarsni t.e. srpski nalog?
Od kade kupuvas vauceri, turgame?

Hvala unaprijed za tvojoj podrsci.
Po meni, nikad nije na odmet imati bar jedan pomoćni nalog :) Važno je samo da Google porodica bude unapred napravljena, pa se onda sa bilo kojim nalogom iz porodice prijaviš u Google One na uređaju na kojem je prijavljen turski Apple ID i pokreneš pretplatu. U Google One ne možeš da određuješ ko će koliko prostora dobiti, nego svi članovi Google porodice dele dostupni prostor dok se ne popuni.

Hvala vam na savetima, ostalo mi je jos da kupim neki najjeftiniji ajfon kako bih to sve odradio 😀

Ja sam takođe dugo plaćao 200 GB domaću cenu, ali sada već dugo plaćam 2 TB preko turskog Apple ID-a. Trenutna cena za 200 GB preko Turske je 79,99 lira mesečno ili 799,99 godišnje (1,6 / 16 €).

Pa i nije bas :D Poskupelo je pre par meseci i to poprilicno, pisao sam u temi.
Sad je na mesecnom nivou negde oko 5e a na godisnjem oko 50e :D
Konkretno u lirama je na mesecnom nivou 204,99 TRY za 2tb :D

To stoji, ali kolega je pitao za paket od 200 GB, pa sam za njega naveo i cene. Ja koristim trenutno godišnji Google One AI Pro od 2 TB, on je 7200 lira godišnje, što je oko 12 € mesečno.

Nazad
Vrh Dno