Šta je novo?

Google One pretplata

Samo mi nije jasno,mi smo uzeli pretplatu pre par meseci.To poskupljenje za nas vazi kad istekne godinu dana ili?

Ja se spremao da kupim i ono sad razočarenje. Ako mi je, ceo januar me mrzi. Evo i februar. Pre mi se čini da si provalili foru.
Ima li neka treća zemlja da radi ista fora?

Meni kaže 1700 lira za godinu dana. Ne daje staru cenu.

Placam pretplatu preko Srbije, da bih presao preko apple-a na Tursku samo treba da odjavim pretplatu i onda se prijavim preko Turske ?

2 TB je dostupno samo dok plaćaš, kada prestaneš da plaćaš upozori te da se vraćaš na osnovni paket i da imaš određeno vreme da premestiš sadržaj.

Jel moze neko da mi kaze posto ne mogu naci, koliko ce po novom biti mesecna cena za 2tb ?

Nova cena za godišnji plan od 2 TB preko Turske je 2099 TRL, tj. trenutno malo manje od 55 €.

Super je stara cena. Obzirom da naredne godine poskupljuje mislim da mi je bolje da kupim eksterni HDD

Je l’ prelazio neko sa turske na neku drugu, jeftiniju zemlju i koju?
Za nedelju mi istice pretplata od 2tb pa da vidim da je obnovim preko neke druge zemlje :D

Istice mi platna kartica kojom sam placao app store sledeci mesec.Interesuje me dal ce mi proci pretplata ako kad odjavim krajem sledeceg meseca tj kad je produzi poslednji put sa tom karticom.Hoce li mi proci onda da preko turskog apple naloga zapocnem opet novu google one pretplatu,bez gubitaka podataka.Placam 2TB mesecnu pretplatu i imam par clanova porodice sa kojim delim prostor.
Pozdrav

Ljudi, istice mi One pretplata 17.07. a da nisam napisao najbitnije, registrovao sam novi gmail na Tursku pre 3 god kad sam imao novu MC karticu i od tada 3 god obnavljam bez problema svakog 17.07. medjutim istekla mi ta MC kartica i sad u Junu dosla nova koju sam zamenio sa starom i to je proslo bez problema ali me interesuje da li ce mi sad posle 3 god biti problem da mi automatski nastavi pretplatu na One da uzeo sam tada 100GB dosao do 50GB pa bih nastavio i dalje tih 100GB da placam.
Ono sto me buni je sto sam mogao sa starom karticom da kupujem na njihovom PS-u sa cenama u lirama to mi konvertuje u din itd. Sad sam hteo da kupim jednu app koja je duplo skuplja kod nas a tamo na tu upola cenu imam jos neki popust sto sam ostvario na njihovom GS-u, ali kad skeniram otisak prsta nece da prodje uplata.
Stara je bila MC izdata od Mts banke, a sad nova MC je izdata od BPŠ jer je ugasena MTS banka znate kako je to bilo.
Ako mi ne nastavi, da li mogu kupiti gift card na turski PS i od toga platiti one pretplatu?
Nemam iPhone i ne mogu onu varijantu sa tim.

Ja sam u junu prešao sa godišnjeg na mesečni plan i dve uplate su prošle skroz lagano.
Pre toga sam 2-3 god plaćao sa Visa Internet karticom od Inteze, a ove godine MC od OTP banke, nije bilo problema.
Takođe, ni meni ne dozvoljava novu kupovinu sa MC karticom za jednu app koju sam hteo da uzmem, ali obnova One paketa (za sad) prolazi...

Super, hvala top. Uplasi me jer sam pre god dana opusteno mogao da kupujem na njihovom PS-u a sad ne mogu, to me je uplasilo.
Bice dobro ako to bude proslo.
A imam i neke poene koje mogu da zamenim za lire pa cu da probam i to da vidim dal to funkcionise.

Vrh Dno