Izgleda da ne mogu. Sad su ovo dignuli za 270% (40 evra povećanje), a uvek se vade na pad lire. Lira pala za nekih 50 centi 🤣Da li oni mogu normalno da dignu cene a ne uvek preko 100%???
Izgleda da ne mogu. Sad su ovo dignuli za 270% (40 evra povećanje), a uvek se vade na pad lire. Lira pala za nekih 50 centi 🤣Da li oni mogu normalno da dignu cene a ne uvek preko 100%???
Tako je.Samo mi nije jasno,mi smo uzeli pretplatu pre par meseci.To poskupljenje za nas vazi kad istekne godinu dana ili?
Uje, baš dosta. Je l ti to na email stiglo? Meni još nije stiglo to obaveštenje.Preko turske ode godisnja pretplata od 2tb na 53-54 evra, moramo da nadjemo alternativu![]()
Baš tako, ja sam isto tako uradio pre nekog vremena. Imao sam 200 GB preko Srbije, samo otkazao i uzeo preko Apple-a i Turske.Placam pretplatu preko Srbije, da bih presao preko apple-a na Tursku samo treba da odjavim pretplatu i onda se prijavim preko Turske ?
Ako kupim pretplatu i posle godinu dana otkažem hoće li mi biti dostupno svih 2TB ili samo osnovnih 15GB^ pa imas fore jos mesec dana da uzmes tj do 20. marta
2 komada.bolje da kupim eksterni HDD
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari