Izgleda da ne mogu. Sad su ovo dignuli za 270% (40 evra povećanje), a uvek se vade na pad lire. Lira pala za nekih 50 centi 🤣Da li oni mogu normalno da dignu cene a ne uvek preko 100%???
Izgleda da ne mogu. Sad su ovo dignuli za 270% (40 evra povećanje), a uvek se vade na pad lire. Lira pala za nekih 50 centi 🤣Da li oni mogu normalno da dignu cene a ne uvek preko 100%???
Tako je.Samo mi nije jasno,mi smo uzeli pretplatu pre par meseci.To poskupljenje za nas vazi kad istekne godinu dana ili?
Uje, baš dosta. Je l ti to na email stiglo? Meni još nije stiglo to obaveštenje.Preko turske ode godisnja pretplata od 2tb na 53-54 evra, moramo da nadjemo alternativu![]()
Baš tako, ja sam isto tako uradio pre nekog vremena. Imao sam 200 GB preko Srbije, samo otkazao i uzeo preko Apple-a i Turske.Placam pretplatu preko Srbije, da bih presao preko apple-a na Tursku samo treba da odjavim pretplatu i onda se prijavim preko Turske ?
Ako kupim pretplatu i posle godinu dana otkažem hoće li mi biti dostupno svih 2TB ili samo osnovnih 15GB^ pa imas fore jos mesec dana da uzmes tj do 20. marta
2 komada.bolje da kupim eksterni HDD
Ja sam takođe dugo plaćao 200 GB domaću cenu, ali sada već dugo plaćam 2 TB preko turskog Apple ID-a. Trenutna cena za 200 GB preko Turske je 79,99 lira mesečno ili 799,99 godišnje (1,6 / 16 €).koja je trenutno najjeftinija opcija za 200gb,placam godinama preko srbije ,jel ima negde neko objasnjenje kako odraditi da izadje manje
Dali ovo preko turske moze da se aktivira za nove korisnike sa turski Apple ID?Na prve dve slike se vidi da ti Google Photos uzima praktično sav prostor na Google One. Samo isprazni Photos i rešićeš problem. Verovatno si uključio neki automatski backup fotografija negde (proveri i Viber obavezno, ako koristiš). One Drive nema veze sa Google One.
Ja sam takođe dugo plaćao 200 GB domaću cenu, ali sada već dugo plaćam 2 TB preko turskog Apple ID-a. Trenutna cena za 200 GB preko Turske je 79,99 lira mesečno ili 799,99 godišnje (1,6 / 16 €).
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari