Šta je novo?

Google Nexus One

Telenor propusteni poziv - promenjen posiljalac

Naime, kada nekog zovem, a on nije dostupan, dobijem poruku ali ne sa nazivom Telenor, vec Limundo!!!

Kako nemam ni jednog ni drugog u imeniku, probao sa drugog telefona i tamo je sve ok, ispada da je problem u mom telefonu odnosno ovo se desava posle najnovijeg updatea Androida na Froyo frf91.

Da li neko ima ideju kako da ovo resim, a da ne iziskuje ponovno resetovanje telefona i podizanje sistema?

A poenta toga je kao i Windows 95 na PSPu, gubljenje vremena :d

Onda instaliras 3DS Max ili Mayu i renderujes :D

To kad budu uveli 2-jezgarne procesore od sledece godine :)

vidim da me iskuliraste, ali moj problem sa pocetka ove strane jos uvek stoji samo se sad pogorsava!
Naime, svaki sms koji nije u formatu standarnog broja telefona ispisuje neko potpuno deseto ime (rekao sam primer telenor - limundo, evo sad mi je dosao racun za mts i to je prikazao pod banca intesa!, isto se desilo i sa sifrom za mts listing)

Da li se ovo jos nekome desava i da li imate predlog kako da ovo resim posto dosta nervira...

meni je tako na Desire stavljao imena facebook kontakata koji su u svom profilu u polje mobile phone (ili phone) upisali neki proizvoljan tekst. to se popravilo (valjda) sa poslednjim updateom za Desire, ali sam ja iskljucio sync sa facebook contact listom

`meni je problem nastao upravo posle najnovijeg updatea a ja da se vracam na 2.1 ne pada mi na pamet :)

постоји ли српски мени на овом телефону или могућност да се скине са андроид маркеда?

постоји ли српски мени на овом телефону или могућност да се скине са андроид маркеда?

Za sada ne.

Vip je najavio da će mu od jeseni HTC telefoni dolaziti i na srpskom.

A poenta smartphone-a na srpskom je (i to još na ćirilici) ?

Je lokalizacija :)...ne smeta meni engleski uopste, ali kad vec mogu da ubacuju mandarinski i ostale jezike i dijalekte, mogu vala i srpski...e sad cirilica neznam, latinica je ok :p

a i dzaba to kada gomila software_a nema srpski jezik

thumb_550_nexus-one-frg83-update.jpg

Update instructions are as follows:
- Download the Android 2.2.1 firmware for the Nexus One Here
- Rename the file update.zip and copy it to your microSD card via USB. [Note: make sure the file is named update.zip and not update.zip.zip.]
- Power down your Nexus One
- Hold down the “Volume Down” button as you power the phone back on.
- A screen should appear showing your phone’s system searching for various files. Scroll down to “recovery” and press the “Power” button.
- When you see the triangle with an exclamation point symbol, press the “Power” and “Volume Up” buttons at the same time.
- From the menu that appears, select “Apply sdcard:update.zip.”
- When the screen displays “Install from sdcard complete” select “reboot system now” and wait for the phone to power back up. (this will take a long time)

Vrh Dno