Kako to jedan ima taj HTC Sense, a drugi nema?
a ti znas bolje od menadzmenta goolga da li bi SE bio rizik? mozda treba da apliciras za posao... izgubio je al to nema veze sa proizvodnjom telefona za nekoga po narudzbini... to bi samo bio boost i za SE, ali je ocigledno losa politika...
ovo za kapacitativni displej ne kapiram... ima ga i samsung, nokia, lg, sad tje da izadju SE sa njim... dakle svi najvetji proizvodjaci... a i da nemaju kakve to veze ima..
Gledam ovaj madjarski sajt i kolko sam uspeo da se snadjem po ceni sa tog sajta Nexus One izadje preko 650 evra, sta je tu povoljno? Ako sam dobro video, slabo divanim madjarski![]()
ja o jednom ti o drugom... ko da ti je kovacm burazer :d
Prvo, to sto je neko proizvodio telefon za nekog nema apsolutne veze sa upsehom istog... jer HTC nije ucestvovao u R&D za Xperiu a da ne pricam o biz planu i marketingu koji je bio ocajan... vetj je vio puki proizvodjac, sto je slucaj i sa drugim telefonima, drugih proizvodjaca i normalna stvar u mobilnom biznisu. al to ne pise u novinama :d
Drugo, res ekran ima veoma malo mana u odnosu na kap, tacnije jednu a to je da nema multitouch i tesko da je zastarela tehnologija... jeste, cap budutjnost ali svakako nije sadasnjost, bar ne jos uvek...
Dalje, ja nisam govorio o broju cap telefona vetj da ih svaki proizvodjac kojeg sam napomenuo ima... nema ni htc 50 modela a ni apple... dakle, cap ekrani tek dolaze...
Tretje, SE propada zbog niza pogresnih poteza od kojih je svakako najmanje bitno to sto nema cap ekrane na koje ti toliko obratjas paznju a u sustini su najmanje bitni... I pored toga sto su u buli, realno, a na moju veliku zalost, oni su i te kako sposobni da naprave odlican telefon, sto se vidi po novim telefonima i gomilom starih koji su bili odlicni al prosto je politika firme bila pogresna... Opet kazem, to sto su u buli ne znaci da ne mogu da naprave odlican telefon sa top funkcijama...
4. SE ima top tehnologiju, Idou? d1 izlazi na vivazu pre nego na desire, VGA@30fps je svakako bolje nego D1@20fps... multitouch je sitnica, mnogo bitnije su ostale f-je... etc...
i na kraju, glupo je biti fanboy jedne firme kada se stvari veoma brzo menjaju... toliko od mene, da ne gusimo temu bespotrebno raspravom koja nema smisla...![]()
na koju sajtu si gledao?
neznam dali smem da ubacim link da ne bude posle da radi zbog reklame...napisi gde si gledao.
opet ti isto... ovo sto sam napisao je bilo u kontekstu toga da za uspeh nexusa nije bitno to ko ga proizvodi... ako tjes tako da gledas, HTC ga proizvodi pa je nexus failovao... videtjemo kako tje se dalje kretati...i sta sam ja rekao?da je to nije bio do HTC neko bas bog sonija. :wall:
3x jace? :d imas 9 godina? drugi deo recenice se bojim da ne razumem... ima par modela, kao sto si i sam postavio... u mobilnom svetu nije bitan samo 1 model.....i trebas ga da pritisnes otprilike 3x jace nego ovu drugu...CAP nije sadasnjost, jeste je sadasnjost. HD2, Hero, Nexus, Desire etc...
kao sto rekoh, 1 model ne znaci nista... i super amoled je budutjnost jer se pojavio Wave ali zbog toga ne mozes retji da je nesto sadasnjost... time sto si dao link si samo potrvrdio moju tezu...Pa ja te stvarno ne razumem. Tek dolaze?a gde si bio kada se pojavio iphone?ili i taj tek dolazi?:d
Nisam ni ja napisoa link zbog br modela, nego, koliko od tih modela imaju cap, a i od toga koliko je ``available``?
:dPriznajem. Mogu da naprave, al nece...
Ima apsolutno sve sto i top modeli a izasao je kada?sta ima top u idou, sto je danas inace SATIO? 12mpix camera???ma nemoj...nevredi nista, jer socivo nije kvalitetna...
ako je multitac sitnica, zasto ga alcatel nije ubacio u njegovim modelima sto su tek sada izasli?
Desire ima D1 na 30fps. Nexus @20fps, ali to ce resiti oni na XDA...
da, dok HTC ne kaze nista na ovo, o nemamo sta da se svadjamo dali je istina ili nije to dali je SE...
ako nesto ne volim to je kada neko izvrtje moje reci...
opet ti isto... ovo sto sam napisao je bilo u kontekstu toga da za uspeh nexusa nije bitno to ko ga proizvodi... ako tjes tako da gledas, HTC ga proizvodi pa je nexus failovao... videtjemo kako tje se dalje kretati...
3x jace? :d imas 9 godina? drugi deo recenice se bojim da ne razumem... ima par modela, kao sto si i sam postavio... u mobilnom svetu nije bitan samo 1 model...
Ima apsolutno sve sto i top modeli a izasao je kada?pri tom ima HSUPA 3.6Mbps... meni recimo mnogo bitnije od kap ekrana koji ne donosi nista, sem ako nisi devojcica pa nemas snage da pritisnes ili se ne lozis na, po meni, beskoristan multitouch... kamera je jedna od najboljih na trzistu...
Ovo poredjenje sa alkatelom ne kapiram takodje... ili mislis da alkatel pravi modele?
Desire nije izasao... a sacekajmo da srede prvo na xda...![]()
Uzmi npr Hero i MAgic u ruku, pa ti vidi koji tach ej bolji...takvima ni ne treba da kapacitivni donesi ista novo...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari