- Učlanjen(a)
- 10.01.2001
- Poena
- 1,019
Loženje je opravdano samo ako bude niska cena, slažem se sa maxom skroz
I ja s tobom, ali kako niska cena, na koju foru? Da zarade 0 po telefonu, a da navuku narod na Android?
Loženje je opravdano samo ako bude niska cena, slažem se sa maxom skroz
I ja s tobom, ali kako niska cena, na koju foru? Da zarade 0 po telefonu, a da navuku narod na Android?![]()
To ni meni ne ide u glavu, jer ako budu držali takvu cenu, mnogi proizvođači će odustati od android telefona, neće imati konkurentan proizvod, što je skroz glupostI ja s tobom, ali kako niska cena, na koju foru? Da zarade 0 po telefonu, a da navuku narod na Android?![]()
Ako zele ozbiljno da uzdramju iPhone, dve stvari moraju obavezno da urade:
1. Animacija mora biti glatka kao kod iPhona, tj poseban graficki cip
2. Ekran mora biti osetljiv na dodir kao kod iPhona (mislim da je ovde vise problem do drivera ekrana nego samog hardware-a)
Sve ostalo moze lako da se sredi, dotera, ali ove dve stvari su ono po cemu se iPhone izdvaja od ostalih.
![]()
I definitivno kraj govorkanjima o ceni..... cena je kakva bi bila i da google ne stoji iza ovog. Ni previsoka ali nikako prejeftina za aparat bez ugovora.
Sto odmah poredjenje sa iphone-om .... pa sa hw strane je bolji u svemu od iphone-a, a i sa softwerske +-. Mozda nema jos toliki comunity kao Iphone (mislim na android uopste) ali polako .... bice
Da ne bude zabune nisam Ihejtertj to je moj sadasnji izbor kao primarni fon, android jos uvek skundarni
![]()
pa dobro ali rodjaci u americi ovo-onocena je 529 dolara plus porezi izadje nekih 577 dolara pa pocnite da se preracunavate...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari