Šta je novo?

Google Nexus 7 - model 2013.

• Začetnik teme Začetnik teme Peca
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Флешовао јуче фактори и за сада приметније боље ради, нема оног успоравања и гашења виџита као на 5.0. Још увек нисам рутовао док не истесрирам овако прво.

Kao da sam ga prizvao ovim qqanjem ovde - noćas se uredno apdejtovao OTA na 5.0.1.
Nisam stigao da es bavim novotarijama, ali mi se za početak sviđaju animacije.
Potrošnja noćas u deep sleep je bila 0% za 7 sati, što je isto kao i sa KK.

Imam 5.0.1 od petka, 5.0 mi nije stizao. Ovaj mi radi fenomenalno, ja prezadovoljan.
To sto se tice brightnessa, moras da u opcijama iskljucis "adaptive brightness" a ne samo da odvrnes slajder na desno ☺ Slajder je tu da taj adaptive dodatno prosvetli ili stamni tj njegov prag osetljivosti.

Eto, kazem ja da ima zackoljica, nisam znao, hvala u svakom slucaju 🙂

Haha np 🙂
Inače animacije su stvarno lepe i fluidne a što se baterije tiče nisam primetio razliku..

@Remak
Imao sam slicne probleme i bilo je do hardvera.Otvorio sam tablet,i kabal koji se nalazi izmedju baterije i tableta sam pritisnuo sa parcetom papira (nasao na youtube).Od tad mi se ne zapucava rotacija.
Pogledaj,ne znam da li mogu direktan link da posaljem.Uglavnom,lako je naci 🙂
Ipak sam na kraju morao da zalepim papiric kao na videu, sad čekam da vidim kako ce da se ponaša. Hvala na savetu

Poslednja izmena:
Nista 🙂 Kod mene je bilo sve ok nekih mjesec dana i opet je poceo da blokira rotaciju.Stavio malo jaci papiric i sve ok 🙂

Upravo stigao 5.0.1 OTA kod mene preskočio je 5.0 potpuno. 😀

Nego jel beše ono preporuka da se odradi factory reset posle OTA updejta?

Poslednja izmena:
Í ja sam cuo za to, ali obzirom kako radi posle update-a, ne vidim razloga 🙂

Upravo stigao 5.0.1 OTA kod mene preskočio je 5.0 potpuno. 😀

Nego jel beše ono preporuka da se odradi factory reset posle OTA updejta?
I kod mene je preskočen 5.0, ali mi ne smeta.
Sve radi nakon restarta, ne nameravam da radim vraćanje na fabrička podešavanja.

Kod mene upravo stigao 5.0.1 update sa 5.0 i sve radi kako treba osim Blica gde je strana prvo bela da bi se tek nakon refresha prikazala kao treba.

stiglo i ovde predpostavljam da ne treba FR? Vidim da ima više memorije posle rada Cleanera

Poslednja izmena:
Kako da instaliram 5.0.1?
Pokazuje mi da je skinuo fajlove, i da restartujem tab i instaliram...to kliknem, on se restartuje i udje u recovery.
Kako da instaliram 5.0.1? Sad sam na 5.0 sa otkljucanim bootloader-om, jer sam preko image-a instalirao 5.0 sa kitkat-a.

Хехе стигао и мени🙂.

Kako da instaliram 5.0.1?
Pokazuje mi da je skinuo fajlove, i da restartujem tab i instaliram...to kliknem, on se restartuje i udje u recovery.
Kako da instaliram 5.0.1? Sad sam na 5.0 sa otkljucanim bootloader-om, jer sam preko image-a instalirao 5.0 sa kitkat-a.
Тако је и мени, мада сам ја чепркао по рому, кернел, рикавери, рут... Мора да буде 100% сток да би радио Ота.

Мене је 5 и зезала па сам опет флешовао, нисам намештао да ради Ота.

Auuu.
Znaci mora sve jovo-nanovo.
Mislim da cu preskociti ovaj update, koliko god da je dobar. Zadovoljan sam kako radi 5.0 a nemam zivaca da posle 15-tak dana otkako imam novi sistem koji sam lepo podesio, sve radim ispocetka.

Šta ima da podešavaš?
Meni je OTA ostavio sve aplikacije, sva podešavanja i sve radi kako treba.

Не ради му Ота, мора да флешује као што сам и ја урадио.

Мада има фора да не брише све при Флешу са компа. Види има на мету, брише се из неког фајла -w чини ми се.

Sredjen i delfin u beti, sad sve opet radi.[emoji1]

Definitivno do sada najbolji stock android koji je izasao, barem meni.

Дешава ли се вама да када изађете из било које апликације дође до као некаквог застајкивања и ресетовања виџета? Као да му треба времена да се поврати. На кит кету нисам имао тих проблема.

Претпоставио сам, али нико се не жали. Нису средили ни са 5.0.1.

Da, sad samo grafik pokazuje kad je skinut i koliko je u radu, nema vise onog npr 2 d 45 m. Neki javljaju probleme sa blututom, ima li ko?

Nazad
Vrh Dno