Šta je novo?

Google Nexus 7 - model 2013.

Ili je ziroskop ili nesto softversko(proveri za pocetak da li ti je auto rotate aktiviran ili zakljucan)....jel imas neke antiviruse, task kilere, menadzmente i sl?

Auto rotate je aktivan, a nemam nista posebno od antivirusa ili task kilera. Sačekacu Lollipop, pa cu da vidim sta dalje. Hvala u svakom slučaju, a sad ću da vidim i za otg

Ja sam stavio ovaj novi apdejt, za sada ne primecujem neke promene, ali i ovako nisam imao problema pa ne bi ni znao sta su sredili.

@Remak
Imao sam slicne probleme i bilo je do hardvera.Otvorio sam tablet,i kabal koji se nalazi izmedju baterije i tableta sam pritisnuo sa parcetom papira (nasao na youtube).Od tad mi se ne zapucava rotacija.
Pogledaj,ne znam da li mogu direktan link da posaljem.Uglavnom,lako je naci :)

@Remak
Imao sam slicne probleme i bilo je do hardvera.Otvorio sam tablet,i kabal koji se nalazi izmedju baterije i tableta sam pritisnuo sa parcetom papira (nasao na youtube).Od tad mi se ne zapucava rotacija.
Pogledaj,ne znam da li mogu direktan link da posaljem.Uglavnom,lako je naci :)
Ne bih otvarao tablet, pogotovo zato što je još pod garancijom. Primetio sam da kada koristim Popcorn Time, blokira. Tešim se da je ipak do softvera

I ja sam isto mislio,sve isprobao.Ne mogu da tvrdim da je do hardvera,ali kod mene je bilo i sad je sve ok :)

Стигла струја после 4 дана, па за њом и Ота 5.0.1... Иако ми је кастом кернел. Да ли могу слободно да инсталиран?

I kod mene OTA za 5.0.1, nadam se samo da neću opet morati da čekam da srede MX player i Checkpoint VPN.

Да ли је неко инсталирао са кастом кернелом? Да га не брикујем, не бих да губим цео дан на поновном инсталирању... Ко зна како ће нам бити са струјом.

Mx sljaka.Jedino je delfin uzasno lagovit i opet se za fles na brouzeru mora dovijati, kad vec niko nece da vise prekine da ga koristi...videcemo kako ce raditi, za sada je ok, nisam radio faktori reset, pa cemo videti. Maknuta galerija, a navikoh na nju.

Ok, odradio update, deluje sve OK, videćemo. Meni je sve OK radilo i na 5.0 izuzev baterije koja nije prebacala 5 sati SoT ni posle factory reseta, a na KK mi je uredno držao 7 sati.

I meni kida bateriju 5.0 ako ne bude bolja sa ovim novim update ja se vracam na KK do daljnjeg...

Meni je baterija kao na kk, znaci oko 7-8 sati sot.

Meni na N5 baterija ista kao na KK, tu mi sve radi odlično.

Na N7 2013 posle update-a na 5.0 mnogo toga zezalo (radio sam preko image-a, ne OTA) ali je to jedan FR sredio. Sada sve lepo radi, ali baterija mi jednostavno nije kao na KK.

@telep: šta si pogasio sve od servisa/default aplikacija, da vidim jel mi nešto promaklo? Meni je na tabletu Android System najveći potrošač, dok na N5 nije ni u prvih pet.

Nista ne gasim, obrisem samo aplikacije koje ne koristim koje dodju uz rom, location reporting na off, locations na battery saver i to je to.

Hmm, kod mene isto to, disable-ova sam sve što ne koristim, ali opet mi 5 sati SoT. Videću, možda još jednom uradim wipe i FR pa nabacim image za 5.0.1 čisto da vidim hoće li pomoći.

Kod mene nije ostalo skoro nista od googlovih aplikacija jer to nista ne koristim sve pobrisao,sinhro izgasena,lokacije izgasene baterija ni primaci kao na KK

53% 4h11min

Jedino me malo smara ova navigacija sto nije podeljena kao ranije...ovo je vise prikladnije za telefone.

Poslednja izmena:
Bagovi sa aplikacijama b92, blic i kad izlazim iz playerpro-a.
Playerpro i b92 pokazuju neke cudne artifakte kad se izlazi iz aplikacije a kod b92 ponekad kad se izadje iz odredjene vesti, dok kod blica ucitava vest, beo ekran, al kad ga maknem i vratim onda prikaze.
Baterija je onakva kakva je bila kad sam uzeo tab, a taman mi se na kiktketu cinilo da je oslabila.Dok mi se ne upali ova battery save opcija na 15% vec je debelo preguralo 7 sati.
Malo je glupo sto ne pokazuje koliko je tab radio izmedju ciklusa punjenja, vec koliko jos otprilike sati moze da radi.
Probao sam onu foru sa flashfox-om i puffin-om, radi fles, al nije to to, kako sam navikao na delfinu,na kiktetu.
Neki na xda i dalje prijavljuju probleme sa jutjubom, medjutim meni radi.Jel ima neko problema?

To sa b92 i jos nekim aplikacijama imaju svim uredjaji sa l-om. Blic mi radi bez problema. Fles ne koristim pa ne znam.

Jos samo da ga se otarase konacno i forumi i sajtovi.[emoji1]

Vrh Dno